-
از اتاق فرمان اشاره ميكنن كه جواب نده زشته سنو سالي كزشته ازتون ، ارش عارف هر ٢ تاتون عزيزين واسه من ، اينقدر هم جلو من بلن و بزنم بزنيمو اين حرف ها نزنيد ،عارف داري به من راجب كام ميكي ؟ داري واسه من از سابقه حرف ميزني ؟ نكو اين حرفارو هر جند حرف زياده وكرنه همه حرفا كه صحت نداره ، بيخيال جيكرا بياين بزنيد بير شديم ، حالا اين سرور سايدتون قوي در امد دور برداشتين ،فعلا همر هاي بقيرو بزنيد تا دف تموم شه بعد خودتون همر بلند كنيد ، ما هم سعي ميكنيم بيش از حد توان مايه بزاريم تا بازي واسه شما جزاب شه ،هر جند شما به فكر افتخارين هنوز ،جذابيت جيه ،
اقا يكي نيست ١٠٠ تاكلد بده به من دييييي ،هي ميكم بياين بزنين تموم شه كلد نخرم الكي ،
ارش و عارف ناراحت نشين از من واقا علاقه ندارم بست هاتونو بخونم ،ازتون دل سرد شدم ،فقط جشمم افتاد به افتخارات عارف كه تو روسيه و كام بازي كردن كه اين بست رو كزاشتم ،
ب ن ب خودتون : با همه اين اتفاقات اومدين شمال به من زنك بزنيد قدمتون رو جشم ،
علي ستاره ها
-

نوشته اصلی توسط
Head_shout
از اتاق فرمان اشاره ميكنن كه جواب نده زشته سنو سالي كزشته ازتون ، ارش عارف هر ٢ تاتون عزيزين واسه من ، اينقدر هم جلو من بلن و بزنم بزنيمو اين حرف ها نزنيد ،عارف داري به من راجب كام ميكي ؟ داري واسه من از سابقه حرف ميزني ؟ نكو اين حرفارو هر جند حرف زياده وكرنه همه حرفا كه صحت نداره ، بيخيال جيكرا بياين بزنيد بير شديم ، حالا اين سرور سايدتون قوي در امد دور برداشتين ،فعلا همر هاي بقيرو بزنيد تا دف تموم شه بعد خودتون همر بلند كنيد ، ما هم سعي ميكنيم بيش از حد توان مايه بزاريم تا بازي واسه شما جزاب شه ،هر جند شما به فكر افتخارين هنوز ،جذابيت جيه ،
اقا يكي نيست ١٠٠ تاكلد بده به من دييييي ،هي ميكم بياين بزنين تموم شه كلد نخرم الكي ،
ارش و عارف ناراحت نشين از من واقا علاقه ندارم بست هاتونو بخونم ،ازتون دل سرد شدم ،فقط جشمم افتاد به افتخارات عارف كه تو روسيه و كام بازي كردن كه اين بست رو كزاشتم ،
ب ن ب خودتون : با همه اين اتفاقات اومدين شمال به من زنك بزنيد قدمتون رو جشم ،
علي ستاره ها
داش علی بزار دهن من بسته بمونه، اینجوری بهتره
یه سوال پرسیدم، یک جواب داره:
فقط اینجا یک توضیح بده دقیقا من چه نامردی کردم که خودم خبر ندارم؟!!
منتظر جواب هستم. حرفای پراکنده نزن، جواب بده رک و راست
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
مشتي بسته بمونه ؟ جي ميخاي بكي مثلا ؟ والا من كاري نكردم كه بخاي دهنتو بسته نكر داري ،بشت سركسي حرف زده باشم زيرش نميزنم ميكم كفتم ، حرفي هم به دوستام نميزنم كه بخام عكسشو انجام بدم ،بيخيال تو مرد من نامرد ،حرفايي كه بايد ميزدم كفته شد ،در كل تابستون شروع شد بيا شمال ،نميزارم بد بكزره بهت ،
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Head_shout
مشتي بسته بمونه ؟ جي ميخاي بكي مثلا ؟ والا من كاري نكردم كه بخاي دهنتو بسته نكر داري ،بشت سركسي حرف زده باشم زيرش نميزنم ميكم كفتم ، حرفي هم به دوستام نميزنم كه بخام عكسشو انجام بدم ،بيخيال تو مرد من نامرد ،حرفايي كه بايد ميزدم كفته شد ،در كل تابستون شروع شد بيا شمال ،نميزارم بد بكزره بهت ،
با توجه به چیزایی که نوشتی اینجا، حرف زیاده واسه گفتن، به وقتش حوصله کنم میگم اگه لازم باشه
شما اول جواب سوال منو بده. اگه جواب ندی معنیش اینه کلا عادت داری به زدن حرفای بی اساس و بی مبنا. منتظر جوابم کماکان
توضیح بده دقیقا من چه نامردی کردم که خودم خبر ندارم
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
جرا بكم بكم رَآه انداختي ، بكو عزيز ،بكو ببينم جيا ميخاي بكي ،حرف كه زياده به قول خودت ، اين قضيه نامردي هم هي خودتو نزن به اون رَآه ،هم من ميدونم هم خودت ،حالا يادت رفته ،راجب همين اك يؤ و سعيد و صحبت هايي كه شد ، از ديد من نامرديه آدم حرفي به دروغ بزنه و عكسشو انجام بده ،جون رفيق بوديم ، قريبه بودي نامه نميدارن ،راجب اين موضوع هفته ها بحث شود و ،،،،، الان يادت اومده جواب بدي ؟ ول كن عارف بيخيال تو رأست ميكي حق با تو ،من اشتباه ميكنم ،همه حرفام هم اشتباس ، حوصله داريا ،تا اينجاي سرور همه آشنا شدن با هم ،همه عقل دارن ميتونن تشخيص بدن كي خوبه كي بده ، ديكه دستت با زدن نداره ،الان هم تومار ننويس براي جواب دادن به من ،مشكل شخصي شده بيا به خودم بزنك ببينم جي ميكي ،امر مشكل جيز ديكس همينجا با سند توضيح بده ، من ديكه حرفي ندارم ،اين سرور هر كار كنيم ديكه نميشه جمش كرد ،حرمتا شكسته شده ،هر حرفي راجب هر موضوع زده شه يا به من يا به تو و ارش يا به مسعود خطم ميشه و كل كل و كدورت ، بس من ديكه جواب شمارو نميدم ،شما هم همينطور ، اكر راجب من ميخاين جيزي بكين با مدرك بكين ،من إنكار نميكنم ،منم جيزي بكم با مدركه ، بس نياز به توضيح دادن و جواب دادن نيست ،
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Head_shout
جرا بكم بكم رَآه انداختي ، بكو عزيز ،بكو ببينم جيا ميخاي بكي ،حرف كه زياده به قول خودت
اول اینکه بخوام بگم حرف زیاده. اینجا جاش نیست بگم. اینجا بگم مقاومت میکنی و میزنی زیرش. مهم هم نیست اصلا. فقط چیزایی که مهمتره و اینجا میشه گفت رو میگم. بقیه اش خصوصی بهت میگم که اگه نکته منفی بود جلو بچه ها خراب نشی.
ببین عزیز دلم، من یادم نیست با تو یا هیچ کس دیگه ای قرار مدار کرده باشم سر اینکه بخوام جنوب غرب بزنم یا نزنم. تا جایی که دانش بازی من قد میده، وقتی کسی میاد اینجوری ده میزنه زمین معلومه واسه چی اومده. اونم یکی مثل من. من عشق درگیری و بزن بزن هستم همه میدونن. اگر الان آرومم تنها دلیللیش اینه که انگیزه ای ندارم برای زدن کسی و دلمم نمیاد بازی بچه هایی رو خراب کنم که میدونم بازیشون در حد من نیست. به قول معروف ضعیف کشی نمیکنم. بر خلاف شما که چراغ قرمز گیر میارین میزنین، این کار رو منم بلدم خیلی هم خوب بلدم! اصلا کار سختی نیست
ترجیح میدم بهم بگن بی عرضه و نوب و فارم و کتک خور، ولی تو سر کسی که میدونم نمیتونه دفاع کنه نزنم. اینم طرز تفکر منه تو بازی. پس هیچ وقت سر سبک بازیم با کسی قرارداد نمیکنم که فلان کار رو بکنم یا نکنم. چون خودم عقل دارم میدونم چه باید بکنم و چه نباید بکنم.
الان میگی با سند و مدرک حرف میزنی.، لطفا یک مدکری ارائه کن دال بر اینکه میگی قرار کردی با من سر درگیری با جنوب غرب، منم میگم دمت گرم، فقط بگو دقیقا کی همچین قراری با تو یا کس دیگه ای گذاشتم که خودم خبر ندارم؟!
نکته قابل توجه اینه که تا همین الانم هنوز جنوب غرب رو نزدم! حالا شده آش نخورده و دهن سوخته
بزنی میگن هنر نکردی زدی، اون همه همر داری، نزنی اینجوری میگن نامردی!
به قولی:
با بچه درگیر نشو، چرا که اگه درگیر بشی و بزنی تو سرش ملت میگن خاک برسرش زورش به بچه رسید ، اگه هم نزنی تو سرش میگن خاک بر سرش عرضه زدن تو سر یک الف بچه رو نداشت.
حالا شده حکایت ما! هر سروری میریم تو همین وضعیت گییر میکنیم. همه هم واسه ما شاخ شدن! خدایا توبه 
دوم اینکه تا حالا من ندیدم حرکت خاصی کرده باشی تو بازی! حتی 1 دونه هم تو ذهنم نیست. هروقتم میای تو ذهنم همینجوری میای مثل الان. فقط حرفای بیخودی میزنی راجع به بازی. نه اساس داره حرفات نه پایه نه سند نه مدرک. همینجوری میای مینویسی و میری. دیگه این همه سر صدا کردنت نمیدونم از کجاس و برای چیه؟!
چهارم اینکه برای من هی نگو کام کام، اینقد کام بازی کردی، یه پست انگلیسی بزار ببینم چجوری کام بازی کردی لیدر بودی، انگلیسی بنویس منتظرم بخونم
پنجم اینکه وقتی کسی تجربه بازیش زیاد میشه، فهمیده میشه و پخته تر میشه. نه اینکه هی بیاد حرفای بیهوده بزنه.
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
شخصيتت معلومه ،من حرفي با أدمايي مثل تو ندارم ،موفق باشي بسر
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن