با سلام خدمت همه دوستان
خواستم از همینجا اعلام کنم که من و شایان اومدیم به این سرور و بر روی اکانت Master در خدمتتون هستیم
البته حدودا 3 هفته ای می شه که اکانت رو تحویل گرفتیم و قرار بود به صورت موقت بر روی اکانت باشیم که از امروز قرار بر این شد تا پایان سرور در خدمت دوستان باشیم، برای همین لازم دونستیم که بقیه دوستان رو هم در جریان بزاریم
یکی از دوستان زحمت کشید بیگ همر اکانت sorrow به فنا(ضربه ی سنگین) داد موقع که رمز رو بدست میارن وارد اکانت میشن و گندم هارا صفر میکنه و هرچی نیرو تو دهکده داره رو میزنه به اکانت ما
یکی از دوستان زحمت کشید بیگ همر اکانت sorrow به فنا(ضربه ی سنگین) داد موقع که رمز رو بدست میارن وارد اکانت میشن و گندم هارا صفر میکنه و هرچی نیرو تو دهکده داره رو میزنه به اکانت ما
عجب ... آقی برادر هرکول یعنی اصلا توافقی نبوده ؟! این اکانت خود شما نبوده ؟!
واندرو همین اکانت کلین کرد براتون
هر روز ازش پوش می زنید
همه نیروهاشو تیکه تیکه می کوبید به خودتون پوینت دفاعی و رنک قهرمان بگیرید ...
سیاه بازی نکن رفیق
ir1 first round : philip9617
ts5.ir : baxshomal
tc8.ir :Black W0rld
ts9.ir : !seven
final: Zeus has return
l1:Game Over Team
C1 : Sooshiant(Holder Of the wonder)
BLACK W0RLD (holder of the Wonder)
bax shomal (Holder Of the Wonder)
Ernest
Baxshomall
Whitebird
سلام خدمت همه دوستان دوست عزیز این نیرو خرد شماست پس همرتون حتما خیلی سنگین باید باشه معنی نیرو خرد و هم فهمیدیم شک داشتیم پس سرور واقعا سطحش خیلی بالاست که این تعدادنیرو براش خرد حساب میشه گرچه بیگ همراتون بعدا رونمایی میکنید خدا به داد بیگ همرا برسه منتظر روزهای خوش آینده باشید.
هر روز ازش پوش می زنید
سیاه بازی نکن رفیق
جون ,توافقی ؟ 22 کیلو گرزی , 6 کیلو تبری , 2 کیلو شوالیه ؟ زدن ابخوری ؟ ,,,,, من دیگه حرفی ندارم ,خود شما دف ,دیوار کردن همچین دمپایی رو دارین؟ بدون کمک ساید البته
کسی مرض نداره همچین همری رو بزنه به خودش
دوست عزیز یه لینک از زدن نیرو ها به اکانت خودمون بده من حذف کنم
ولی نمیدونم چرا شما جدی گرفتی نکنه کار شماست ؟؟ (حدس نیایی بکی مدرک رو کن)
بله واندر رو همین اکانت خالی کردن هر چند حدس میزنم شما نمیدونین معنی رفیق چیه 21.jpg
اینم همون 9 کیلو که از اریو برزن دیوار کردیم نکنه اینم توافقی بود هفته ی 9
والا نمیدونتم اون 2 کیلو رو هم نگه دارم لینکش رو
هر روز ازش پوش می زنید
سیاه بازی نکن رفیق
:l
این بحث جایش اینجا نیست
کسی 40 ک تروپ نمیزنه به خودش این اکانت پسوردش مشکل دار شده بود خرابکاری شد منم کامل در جریانش هستم پس لطفا اکانتای ساید رو زیر سوال نبرید
جون ,توافقی ؟ 22 کیلو گرزی , 6 کیلو تبری , 2 کیلو شوالیه ؟ زدن ابخوری ؟ ,,,,, من دیگه حرفی ندارم ,خود شما دف ,دیوار کردن همچین دمپایی رو دارین؟ بدون کمک ساید البته
بله واندر رو همین اکانت خالی کردن هر چند حدس میزنم شما نمیدونین معنی رفیق چیه 21.jpg
گفتنی زیاده ولی به قول یارو نه من اونقد میدونم نه اونقدی که میدونم می تونم بگم ... پس بگذریم نگه میدارم با عکس مدرک اخر سرور صحبت می کنیم و اظهار نذر !!! می کنیم
پی نوشت : اهل دلاش فهمیدن چرا اظهار نذر خخخخ
ir1 first round : philip9617
ts5.ir : baxshomal
tc8.ir :Black W0rld
ts9.ir : !seven
final: Zeus has return
l1:Game Over Team
C1 : Sooshiant(Holder Of the wonder)
BLACK W0RLD (holder of the Wonder)
bax shomal (Holder Of the Wonder)
Ernest
Baxshomall
Whitebird
بله واندر رو همین اکانت خالی کردن هر چند حدس میزنم شما نمیدونین معنی رفیق چیه
عرفان odin
درود عرفان جان
با توجه به سیر اتفاقات افتاده روی دو اکانت موصوف یه نتیجه نصفه و نیمه میشه گرفت البته صرفا حدس و گمان هست
نظر من اینه که این اکانت (مهاجم) یاغی شده بود و بهترین کاری که یه لیدر انجام میده اینه که اکانت یاغی رو میکنه تو دیوار اول باهاش رفتین واندر کلین کردین ولی بخشی از نیروش موند وقتی صاحب اکانت دیده شما با بیگ همر (البته در این زمان) رفتین واندر کلین کردین و خودتون چیف کردین صبر کرده همرش برگرده با توجه به مختصات ده همر که توی عمق هست .و فاصلش با واندر و زمان برگشتش و فاصلش با اکانت شما تایم درست در میاد از حرصش زده به شما.
اگر غیر از این بود و به قول خودتون رفیقتون بود و شما که معنی رفیق رو میدونید چیه؛ به جای این که با کمک اتحاد دیوارش کنید؛ الان که نه کتیبه ای داشتید نه اتک دیگه ای از جایی روتون بوده که بگید این جلوزن بوده میشد تک اتک رو جا خالی داد نهایت 2تا تارگت شما صفر میشد ؛ میتونستید همرتون رو پارک کنید جایی بیاد بزنه برگرده صحیح و سالم ؛ سریع هم شما رو دوستان پوش میکردن و با 40 الی 50 تا گلد دو تا ساختمونی که خورده بود بر میگشت سرجاش.
کمی به این موضوع فکر کنیم که دیگران هم بازی کردن و فقط شما بازی بلد نیستید.
سربلنـد؛پیـروز ودنباله دار باشید
پی نوشت: فکر کنم با این پست کاملا معلوم شد که توی سرور هستم و بازی میکنم اسم اکانت رو هم که محسن خان فرمودن.
ما
از آخرین بازمانده های گله لطفا ثبت نام کنید. هستیم که دیگر نعره نمیکشیم'
فقط
پوزخند
میزنیم به داستان هایی که لطفا ثبت نام کنید. از دلاوری خود میگویند'
چه حمله ناشیانه ای با تعداد کمی شمشیر زن بدون دژکوب قهرمانش رو هم فرستاده
دیگه شما ببخشین همینقدر در توان دستمون بود و اون موقع هرجی داشت زد )
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei
درود عرفان جان
با توجه به سیر اتفاقات افتاده روی دو اکانت موصوف یه نتیجه نصفه و نیمه میشه گرفت البته صرفا حدس و گمان هست
نظر من اینه که این اکانت (مهاجم) یاغی شده بود و بهترین کاری که یه لیدر انجام میده اینه که اکانت یاغی رو میکنه تو دیوار اول باهاش رفتین واندر کلین کردین ولی بخشی از نیروش موند وقتی صاحب اکانت دیده شما با بیگ همر (البته در این زمان) رفتین واندر کلین کردین و خودتون چیف کردین صبر کرده همرش برگرده با توجه به مختصات ده همر که توی عمق هست .و فاصلش با واندر و زمان برگشتش و فاصلش با اکانت شما تایم درست در میاد از حرصش زده به شما.
اگر غیر از این بود و به قول خودتون رفیقتون بود و شما که معنی رفیق رو میدونید چیه؛ به جای این که با کمک اتحاد دیوارش کنید؛ الان که نه کتیبه ای داشتید نه اتک دیگه ای از جایی روتون بوده که بگید این جلوزن بوده میشد تک اتک رو جا خالی داد نهایت 2تا تارگت شما صفر میشد ؛ میتونستید همرتون رو پارک کنید جایی بیاد بزنه برگرده صحیح و سالم ؛ سریع هم شما رو دوستان پوش میکردن و با 40 الی 50 تا گلد دو تا ساختمونی که خورده بود بر میگشت سرجاش.
کمی به این موضوع فکر کنیم که دیگران هم بازی کردن و فقط شما بازی بلد نیستید.
سربلنـد؛پیـروز ودنباله دار باشید
پی نوشت: فکر کنم با این پست کاملا معلوم شد که توی سرور هستم و بازی میکنم اسم اکانت رو هم که محسن خان فرمودن.
شایان عزیز اینا همش حدس گمان است و من توضیح میدم هر چند مجبور نیستم
همر ی که از اکانت به ww زد شد بدون رم و کاتا بود یعنی 12 ساعت رفت 12 ساعت برگشت بیشتر از 5 روز از چیف واندر گذشت.
در مورد قسمت رفیق دقت داشته باشین ما از اتحاد خارج شدیم و الان بدون اتحاد هستیم پس با چند نفر به مشکل خوردیم تو ساید و برای چک نشدن چراغ از اتحاد خارج شدیم و 2 روز بعد از اکانت دوستمون (حمید و محسن و علیسان ) رو ما اتک میاد ان هم با نصف نیرو های دهکده(بقیه تو غارت بودن) و خودشون خبر نداشتن و گندم دهکده صفر شده مفهمیم رمز اکانت دست یکی دیگه است و ما میتونیم جا خالی بدیم از اون ور حدس زدیم احتمال داره کار همان افرادی که باهاشون مشکل داریم باشه (جوری نتظیم میکنن که جلو شن بزشه) که اینجوری نشد و بازم رو اکانت بودیم از اونجایی که دف ثابت سنگینی رو دهکده هست با همر سنگین حدس زدیم که حدس زدن قبل اتک,اتک بیاد بک نمیدیم و نیاد بک میدیم و صبر کردن ما هم بک ندادیم و ههمین دوستان(sorrow) گفتن بزار دیوار شه چرا بک ندادیم چون دوستان مشکل دار(اونایی که با ما مشکل دارن نزدیک ما هستن) بک کردن دف و دوباره فرستادن به اندازه ی کافی فرصت برای 2 بار صفر کردن دهکده میداد که این حالت اتفاق نیفتاد در نیجه ما ریسک نکردیم چون از این همر ها زیاد داریم و ارزش ریسک نداشت همرش و دف بمقدار فراروان بود که اسیبی هم به دف نخور
پ.ن:بدون کمک از اتجاد دیوارشد با دف خودمون همین موند این موقع سرور از انحاد دف بگیرین
پ.ن:ما نگفتم که کسی بازی بلد نیست خوش حالیم که بازی بلدین اتفاقا ما بازی بلد نیستیم