نقل قول نوشته اصلی توسط BiG PaPaa نمایش پست ها
بله واندر رو همین اکانت خالی کردن هر چند حدس میزنم شما نمیدونین معنی رفیق چیه

عرفان odin
درود عرفان جان

با توجه به سیر اتفاقات افتاده روی دو اکانت موصوف یه نتیجه نصفه و نیمه میشه گرفت البته صرفا حدس و گمان هست

نظر من اینه که این اکانت (مهاجم) یاغی شده بود و بهترین کاری که یه لیدر انجام میده اینه که اکانت یاغی رو میکنه تو دیوار اول باهاش رفتین واندر کلین کردین ولی بخشی از نیروش موند وقتی صاحب اکانت دیده شما با بیگ همر (البته در این زمان) رفتین واندر کلین کردین و خودتون چیف کردین صبر کرده همرش برگرده با توجه به مختصات ده همر که توی عمق هست .و فاصلش با واندر و زمان برگشتش و فاصلش با اکانت شما تایم درست در میاد از حرصش زده به شما.

اگر غیر از این بود و به قول خودتون رفیقتون بود و شما که معنی رفیق رو میدونید چیه؛ به جای این که با کمک اتحاد دیوارش کنید؛ الان که نه کتیبه ای داشتید نه اتک دیگه ای از جایی روتون بوده که بگید این جلوزن بوده میشد تک اتک رو جا خالی داد نهایت 2تا تارگت شما صفر میشد ؛ میتونستید همرتون رو پارک کنید جایی بیاد بزنه برگرده صحیح و سالم ؛ سریع هم شما رو دوستان پوش میکردن و با 40 الی 50 تا گلد دو تا ساختمونی که خورده بود بر میگشت سرجاش.

کمی به این موضوع فکر کنیم که دیگران هم بازی کردن و فقط شما بازی بلد نیستید.

سربلنـد؛پیـروز ودنباله دار باشید

پی نوشت: فکر کنم با این پست کاملا معلوم شد که توی سرور هستم و بازی میکنم اسم اکانت رو هم که محسن خان فرمودن.