صفحه 64 از 100 نخستنخست ... 1454626364656674 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 631 تا 640 , از مجموع 1066

موضوع: بحث و گفتگوی سرور فینال 95

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 3 پست

درودی دگر باره

یه روز یه سروری بود به نام فینال؛ همه ساید ها با کلی ادعا اومدن توش همه منظم بازی میکردن اما یه سایدی بود که نظمش بیشتر بود همه با هم دوست بودن توش و با برنامه تر رفت جلو لب هر 3تا مرزشو پاک سازی کرد.

اما ساید های دیگه درگیر پیدا کردن لیدر برا خودشون بودن ؛ آخرش دو تا ساید شمالی رفتن هر کدوم یه آدم دست به جیب پیدا کردن ؛ کردنشون لیدر؛ حالا لیدر دار شده بودن

لیدرا باید خودی نشون میدادن اولیشون رفت از جنوب غرب یه دوال پیدا کرد دوالو خرید کتیبه رو برد پیش خودش؛ جنوب غرب از هم پاشید ساید خودشون هم پاشید چون چند تا با معرفت توش بودن و این کارارو دوست نداشتن و عطای بازی رو به لقاش ترجیح دادن.

حالا نوبت اون یکی لیدره بود خودی نشون بده این کارش درست تر بود و به قول خودش سیاست داشت ؛ حق داره سنی ازشون گذشته بود وباتجربه! اومدن سمت جنوب شرق یکی از اعضای لیدری رو ترانسفر کردن شمال غرب؛ سرمست از این پیروزی بودن که دیدی چی کار کردم ! لیدرشون رو اوردم اینور که یهو چند تا از پلیرای خودشون این حرکت رو برنتابیدند و تشت رسوایی از بوم افتاد؛ سریع اومد فروم شروع کرد به تحلیل که آره جنوب شرق اختلاف دارند و یه دل نیستند؛ دید جواب نمیده

اینبار لیدر ترانسفر کرد جنوب غرب تا از اعتماد اونا استفاده کنـه

نقل قول نوشته اصلی توسط bide-vahshi نمایش پست ها
    اگر اون اکانتی که اشاره کردید منظور مجتبی هستش ایشون با هماهنگی کامل باساید شمال غرب به جنوب غرب رفتن و طبیعتا در کنار آنها بازی خواهد کرد.

عطا

نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
    کوج کردم دلم خواست برای کمک به جنوب غرب رفتم با هماهنگی کامل توتال لیدر شمالغرب رفتم بازم بگم؟ یا در همین حد بسته؟ شما بشین فکر کن چیکار کنی که از این 5 تا اکانت جنوبغرب نترسی کاریت ندارن.
    بعدشم این سرور ته کثیف بازیه که شما راه انداختی و هزاران هزار جور ادعا داشتید برا همین ترجیح میدم با آدمایی امثال شما اصلا بحث نکن چون در شان من نیست باهاتون کل کل کنم. قبل از رفتنمون هم بشینید تا میتونیم دف جابجا کنید یه حال اساسی شخصا بهتون میدم

و باعث تخریب اینوریا بشه؛ اما لیدرشون تجربه نداشت صبر نکرد دو روز از رفتنش به جنوب غرب بگذره بعد نقشه رو عملیاتی کنه بازم تشت رسوایی از بوم افتاد.

اما جنوب شرق هنوز قوی بود؛ (ویرایش توسط ShayaN_ShangFei)

( متن فوق اقتباسی بود از فیلم آژانس شیشه ای :دی)

برام جالبه که تمام خرابکاریهای سرور رو یه نفر میاد توی فروم علنی میکنه ؛ دوست دارم بدونم ایشون وقتی شمال غرب بودن چجوری از این خرابکاری زودتر از همه متوجه شدند؟

نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
    سلام. تبریک به شمال شرق و آقای امیر پرشین بابت خرید مرتاض یونیک از دوال اکانت هرکول.
    واقعا ید طولانی تو خرید دارید از خرید واندر سرور 3 ایکس بگیر تا خرید کتیبه های این سرور، یعنی با این کثیف کاریا میخواید برنده باشید؟
    حالا کتیبه رو بردید همر بد بخت رو برا چی کردید تو دیوار؟ یعنی از همین 4 تا همر جنوب غرب هم میترسید؟
    حالا روراست باش خریدید یا اینکه پسوردشو از دوال اون اکانت گرفتید و رفتید شیک و مجلسی کنیبه رو برداشتید؟ هر چند از شماها بعید نیست کسی که جانشین اون اکانت بوده مولتی خودتون بوده.
    حالا دو حالت داره یا این کثیف بازی رو کردید و مردونه میاید قبول میکنید که این نشون دهنده اینه که خیلی نامردید یا اینکه کتیبه رو بک میکنید به اون اکانت
    از همه توتال های سایدا خواهش میکنم به مولتی هانتر نامه بدن تا همر اون بنده خدا هم بک بشه براش

یکم مرد باشید و پاک بازی کنید.

سربلند؛پیروز ودنباله دار باشید.
    ویرایش توسط ShayaN_ShangFei : 10-01-2016 در ساعت 11:35 PM دلیل: لحن نامناسب :دی
    ما
    از آخرین بازمانده های گله لطفا ثبت نام کنید. هستیم که دیگر نعره نمیکشیم'
    فقط

پوزخند
    میزنیم به داستان هایی که لطفا ثبت نام کنید. از دلاوری خود میگویند'
    سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
    درودی دگر باره

یه روز یه سروری بود به نام فینال؛ همه ساید ها با کلی ادعا اومدن توش همه منظم بازی میکردن اما یه سایدی بود که نظمش بیشتر بود همه با هم دوست بودن توش و با برنامه تر رفت جلو لب هر 3تا مرزشو پاک سازی کرد.

اما ساید های دیگه درگیر پیدا کردن لیدر برا خودشون بودن ؛ آخرش دو تا ساید شمالی رفتن هر کدوم یه آدم دست به جیب پیدا کردن ؛ کردنشون لیدر؛ حالا لیدر دار شده بودن

لیدرا باید خودی نشون میدادن اولیشون رفت از جنوب غرب یه دوال پیدا کرد دوالو خرید کتیبه رو برد پیش خودش؛ جنوب غرب از هم پاشید ساید خودشون هم پاشید چون چند تا با معرفت توش بودن و این کارارو دوست نداشتن و عطای بازی رو به لقاش ترجیح دادن.

حالا نوبت اون یکی لیدره بود خودی نشون بده این کارش درست تر بود و به قول خودش سیاست داشت ؛ حق داره سنی ازشون گذشته بود وباتجربه! اومدن سمت جنوب شرق یکی از اعضای لیدری رو ترانسفر کردن شمال غرب؛ سرمست از این پیروزی بودن که دیدی چی کار کردم ! لیدرشون رو اوردم اینور که یهو چند تا از پلیرای خودشون این حرکت رو برنتابیدند و تشت رسوایی از بوم افتاد؛ سریع اومد فروم شروع کرد به تحلیل که آره جنوب شرق اختلاف دارند و یه دل نیستند؛ دید جواب نمیده

و باعث تخریب اینوریا بشه؛ اما لیدرشون تجربه نداشت صبر نکرد دو روز از رفتنش به جنوب غرب بگذره بعد نقشه رو عملیاتی کنه بازم تشت رسوایی از بوم افتاد.

برام جالبه که تمام خرابکاریهای سرور رو یه نفر میاد توی فروم علنی میکنه ؛ دوست دارم بدونم ایشون وقتی شمال غرب بودن چجوری از این خرابکاری زودتر از همه متوجه شدند؟

سلام آقا شایان
    از شما فرافکنی بعید هستش فقط کافیه جریان نوید رو از علی بپرسی و به پست خود نوید مراجعه کنی و برای دفاع از جنوب شرق که همیشه بهش وفادار هستی و قابل تحسین هست با لحن قصه هزار و یکشب توجیح حرکات اشتباهشون رو نکنی واسطوره باقی بمونی خلف بیان نداشته باشی
    از جسارت خودم پوزش میخوام ولی افرادی مثل شما در دژکوب خیلی کمیاب هستن که بشه تحمل تضعیفشون رو کرد و من نتونستم این رو تحمل کنم چون دوستت دارم و برات احترام زیادی قائل هستم این کار ها رو بسپر به خودشون بزرگوار
    همیشه سلامت و شاد باشی
    عطا

وقتی پشتت حرف زیاده که
    یا آرزوشونه جات باشنُ نمیتونن
    یا اینکه میخوان باهات باشنُ نمیتونن

3. تشکر titan2 تشکر نمود
    پسندیدن titan2 پسندید
    نپسندیدن purya, ali 2113, FalleN AngeL, ali-porr0 نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

خخخخ ادبیاتت که خوبه کشته مرده ریاضیاتتم شایان جون هر ساید سه تا مرز داره؟؟ چه جالب چه باحال
    اقا ما رفتیم مرز سوممونوپیدا کنیم پاک سازیش کنیم
    اودافز

5. تشکر behdad تشکر نمود
    پسندیدن behdad پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
    درودی دگر باره

سلام
    من تعریف شما رو از خیلی ها شنیدم
    و کسی که مولتی بوده و .. اینا نباید بیاد و اینجوری صحبت کنه.
    من شخصا میگم تا این لحظه تو تیم لیدری خبری از آقای عطا نبوده و ایشون بیشتر حکم دستای پشت پرده رو داشتن .
    شما با این حرفت پلی دادن بازی کنای شمال غرب زیرسوال بردی!!!
    اول بازی وسط بازی (موقع کتیبه ها) و الان شمال غرب قوی بود و هست دلیل لیدری مشترک و دو نفره ای که داره انجام میشه!!!
    شما هم زود قضاوت نکن و یه نفر و پایه زحمت یه ساید ننویس!!

ممنووووووووون

7. تشکر mrt_taleshi تشکر نمود
    پسندیدن mrt_taleshi پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

دوستان عزیز من در مورد تغییر کلی قانون صحبت کردم نه فقط همین اکانت و یا همین سرور
    یحث اینه که وقتی دوستان علاقه ایی به درست بازی کردن ندارن باید به طریق دیگه ایی جلوی این حرکات گرفته شه . وقتی 10 بار این حرکت کثیف زده شه و همر بک بشه . دیگر دوستان علاقه ایی به انجام این کار ندارن .
    خیلی ها علاقه به این حرکت نداریم و فقط تعداد انگشت شماری اهل این کارا هستن و وقتی نمیشه جلوی ثبت نام این قبیل افراد رو گرفت بهتره به فکر یه روش جایگزین بود .

- - - Updated - - -

راستی من عاشق فروم نویسی دوست عزیزمون شایانم . میشه بیشتر بیایی و ما چیز یاد بگیریم ؟

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام و درود بیکران خدمت سروران عزیزم

آخرین پستم رو در این رابطه میذارم و دیگه این بحث رو از طرف خودمون مختومه اعلام میکنم .

در مورد متا عطا جان شما اگر تو این سرور هایی که تو این سایت مشاهده نمودید معنی متایه واقعی رو دیدی سلام بنده رو بهش برسون .
    لطف کن بگو چرا باید متا کنم مثال البته با شما وقت صد شدنه واندرم شما بزنی منو ؟؟؟ یا بر عکس ؟؟؟

پس متا معنی نداره تو این سرورها .
    دوباره شما داری همون صحبتت که علاقه وافری داشتی با ان ای متا کنی رو رو این قضیه پیاده میکنی که تلاش کنی که متا سه به یک کنی . تا الان که اس دبلیو طبق نپ نا نوشته و نا گفته ای که شما میگید بر قرار بوده یا از سره هوش و سیاست یا از سر مرام ومعرفت . اگر خلافش ثابت شه که به گوش من نرسیده خب م هم متعاقبش عمل خواهیم کرد . شما هم با ارسال نفرات و ساختن خاکریز تو اس دبلیو علیه اس ای به جایی نخواهید رسید .
    باز هم میگم برو این دام بر مرغ دگر نه .
    اس دبلیو فقط یه نفر نیست که شما با داشتنه یه نفر و گفتنه این مطلب از طرف دوستتون مبنی بر اینکه واسه اس ای هم برنامه داریم ما با اس دبلیو مشکلی خواهیم داشت و بر کوس جنگ بدمیم . اگر اتفاقی بیفته از این مطلب هم نمیهراسیم . ما هرگز نمیگیم سه به یک شده اما اینو میگیم که از سه به یکش هم نمیترسیم . پیرو این مطلب پس اصلا جاده یکطرفه معنا و مفهومی نداره فلسفه ما اینه که از هیچ رقیبی که رقابت کنه استقبال میکنیم .
    وقتی قوی باشی تو معلوم میکنی کی میمونه کی نمیمونه . ما هم اگر قوی نیستیم سعی میکنیم قوی شیم این گفتار شما که میفرمایید یکطرفه است و 3 به یک شدید ما رو تضعیف نمیکنه چون یادمون میاره که باید بیشتر تلاش کنیم که رقیب بهش تفهیم شه که سه به یک شدن مثل همون تصور غلطی که اگر متا شمالی جنوبی شه اس ای تضعیف میشه تصور و خیالی باطل و بی پایه است. باز هم میگم من و ما بازی سیاست بلد نیستیم سعی میکنیم این موضوع رو با تلاش و پلن و بازی خوب خودمون بپوشونیم.
    اینکه میگید اطلاعات ناقص رسیده باید بگم که اگر شما بری پیش کسی کمک بخوای اطلاعات غلط بهش میدی؟؟؟ اگر اطلاعات غلط میدی کمک غلط میگیری چون اون کمک به اون کیس نمیخوره . تو این شک نداشته باش که اطلا عات درست رسیده .
    ما هم از نقد درست استقبال میکنیم اما نقد مغرضانه رو نه هرگز نمیپذیریم و جلوش موضع هم میگیریم . شما مغرضانه نقد نکن ما هم موضع نخواهیم گرفت . یا بقول شما سکوت میکنیم.
    یا حق
    ناصر
    ویرایش توسط The UnderTaker : 10-02-2016 در ساعت 01:59 AM دلیل: پستشون دوبار ارسال شده بود
    SILENC IS FOR STATUS

من مخالف اندیشه تو هستم اما حاضرم جان خود را بدهم تا تو آزادنه عقیده ات را بیان کنی !

10. تشکر ztumrus, lucifer, purya, ArteshBod تشکر نمود
    پسندیدن ztumrus, lucifer, purya پسندید
    نپسندیدن mrt_taleshi نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام ناصر جان
    قبلا هم گفتم من شما رو قبول دارم
    چراسخته قبول کنید که اول شما سمت جنوب غرب رفتید و حتی سر تقسیم کتیبه ها هم حرف هائی زدید مگه چیش مهمه
    این یه بازیه و هرکس به روش خودش بازی میکنه و روش شما در ابتدا اون بود و همین سبب شد تا شمالی ها از شما فاصله بگیرن و بعد بحث 3 به 1 را پیش کشیدید و مدعی شدید که از اول متائی نمیخواستید رو پیش کشیدید ولی در اصل راه دیگه ای برای خودتون باقی نزاشتید
    حالا شایان بزرگواری کرده آمده کمک شما اون یک جنوب شرقی اصیل هستش و خیلی وقتها هم از دست بازیکنان شمال شرق خون دل خورده و ما هم خوشحالیم از این بابت نه برای شاخ و شونه کشیدن بلکه برای یک بازی قشنگ باز هم میگم این فقط یه بازیه پس با الفاظ زشت دیگر بازیکنان نزاریم زشت بشه وجو بعضیها رو نگیره حالا از هر سایدی هیچ فرقی نمیکنه
    چرا فکر میکنی من با غرض صحبت میکنم در صورتیکه شما کرده سایدتون رونمیخواهید بپذیرید و همه چی تبدیل شده تو این فروم به برخورد های شخصی و چرا شایان در ارتباط با نوید باید اشتباه فکر کنه و به قلم بیاره این مطلب رو که همه شما بخصوص علی جریانش رو میدونین که ریشه در اختلاف شخصی داشته
    بگذریم من باز پوزش میخوام اگر لحنم درست نبوده و باز مثل همیشه آرزو میکنم پیروزی نصیب ساید لایقتر بشه حالا هر سایدی و همه از بازی لذت ببریم
    پاینده و پیروز باشی
    عطا
    ویرایش توسط bide-vahshi : 10-02-2016 در ساعت 01:15 AM

وقتی پشتت حرف زیاده که
    یا آرزوشونه جات باشنُ نمیتونن
    یا اینکه میخوان باهات باشنُ نمیتونن

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

ادم پستارو میخونه خندش میگیره

عزیزه دلم این که شما از هر فرصتی استفاده میکنی تا بری زیر پرچم شمال غرب به ما ربطی نداره

هر کثیف کاری که دلت میخواد تو سرور میکنی اخرم همه کاسه کوزه هارو میشکنی تو سره جنوب شرق

شما که میگفتی چکمه ای که کلین کردی رو بهت ندادن و منتظر جوابش باشن جوابشون این بود که باج بدی؟؟

شما همونی نیستی که تو سرور i3 با جنوب شرق متا کردی اول بازی حتی نمیتونستی از سایدت دفاع کنی اون سرور هم رفتی زیر پرچم یکی دیگه که امون بدن به جاش 3 به یک کنین

جالبه واقعا یارو خودشم باورش شده داره به نفع جنوب غرب کار میکنه...

واسه این که زیر پرچم ساید دیگه بری نیازی نیست همر اینو اون رو بکوبی تو دیوار همینجوری هم جلو زن خوبی میشی براشون ولی بیشتر نه

پ.ن:انبار بدم کراپت رو 20 کنی گل من؟؟ یا قرار شمال غرب پس بده
    آی ام شاخ مجازی هاوار یو؟ لطفا ثبت نام کنید.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

بچه ها بیاین بگین اشتباه کردین و اقا عطا انقدر حرص نخوره برا اس ای..... بنده خدا گناه داره.هی میگه شما اشتباه کردین و شما قبول نمیکنیید .بیاید بگید اشتباه کردیم و تمومش کنید...

رفع اسپم:
    ی جنگ اموز کوچیک از شمالغرب رفته به شمالشرق....(متا شمال مبارک)(راستی ی مرتاض منحصر هم از جنوب غرب رفته شمالشرق).
    تو این شرایط تیم لیدری جنوب شرق چ فکری میکنه؟ جز اینه که احساس خطر کنن و عکس العمل نشون بدن؟؟ حالا این وسط خاله بازی چرا در میارید و عیب و ایراد بنی اسراعیلی میگیرید!!!میخواید کلا اس ای حذف کنن و تنها بازی کنید بدون رقیب؟؟؟
    مطمعنم نصف بیشتر پیروزیهاتون به همین سبک بوده و حریفی براتون نبوده و برنده شدید
    داعم در حال تفرقه انداختن و ..... هستین(قدیما حریف رو با کراپ لاک کردن و زدن نان کپ و غیره از دور خارج میکردن الان با سیاست و تفرقه از دور خارج میکنن)

تو سرور j3 اول شمالشرق(partizan) با شمالغرب(ashk) متا کرد و بعد از استفاده از همرهای شمالغرب و زدن کتیبهاشون توسط شمالشرق
    شمالشرق با جنوب غرب(spartan) متا کرد. همون سرور هم همین اقای عطا و مانی و.... بودن.واقعا سرور مزخرفی بود.فقط اومده بودن ک مدالهای سرور رو بگیرن

شما ی یک مساله رو فراموش کردی و اون لذت بردن از بازی در کنار دوستان و حریفان هست....برنده بشی و حریفی نداشته باشی چ لذتی داره؟!!
    پس انقدر به پرو پای بکس ای اس نپیچ و اگه قراره برنده بشی با افتخار پیروز باش نه با سیاست مزخرفانه تفرقه!!

پ ن : خوشحال هستم که شایان شانگفی عزیز نگاهی عمیق به این سرور دارن و ایشالا حتما به کمک جنوب شرق بیان تو این سرور ک باعث خوشحالیه...
    ویرایش توسط purya : 10-02-2016 در ساعت 01:51 AM دلیل: Just for SE
    Just for SE
    THE-KING

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط purya نمایش پست ها
    بچه ها بیاین بگین اشتباه کردین و اقا عطا انقدر حرص نخوره برا اس ای..... بنده خدا گناه داره.هی میگه شما اشتباه کردین و شما قبول نمیکنیید .بیاید بگید اشتباه کردیم و تمومش کنید...

رفع اسپم:
    ی جنگ اموز کوچیک از شمالغرب رفته به شمالشرق....(متا شمال مبارک)(راستی ی مرتاض منحصر هم از جنوب غرب رفته شمالشرق).
    تو این شرایط تیم لیدری جنوب شرق چ فکری میکنه؟ جز اینه که احساس خطر کنن و عکس العمل نشون بدن؟؟ حالا این وسط خاله بازی چرا در میارید و عیب و ایراد بنی اسراعیلی میگیرید!!!میخواید کلا اس ای حذف کنن و تنها بازی کنید بدون رقیب؟؟؟
    مطمعنم نصف بیشتر پیروزیهاتون به همین سبک بوده و حریفی براتون نبوده و برنده شدید
    داعم در حال تفرقه انداختن و ..... هستین(قدیما حریف رو با کراپ لاک کردن و زدن نان کپ و غیره از دور خارج میکردن الان با سیاست و تفرقه از دور خارج میکنن)

تو سرور j3 اول شمالشرق(partizan) با شمالغرب(ashk) متا کرد و بعد از استفاده از همرهای شمالغرب و زدن کتیبهاشون توسط شمالشرق
    شمالشرق با جنوب غرب(spartan) متا کرد. همون سرور هم همین اقای عطا و مانی و.... بودن.واقعا سرور مزخرفی بود.فقط اومده بودن ک مدالهای سرور رو بگیرن

شما ی یک مساله رو فراموش کردی و اون لذت بردن از بازی در کنار دوستان و حریفان هست....برنده بشی و حریفی نداشته باشی چ لذتی داره؟!!
    پس انقدر به پرو پای بکس ای اس نپیچ و اگه قراره برنده بشی با افتخار پیروز باش نه با سیاست مزخرفانه تفرقه!!

پ ن : خوشحال هستم که شایان شانگفی عزیز نگاهی عمیق به این سرور دارن و ایشالا حتما به کمک جنوب شرق بیان تو این سرور ک باعث خوشحالیه...
    پوریا لطفا از j3 صحبت نکن که کثیف بازی های این دوستان به ظاهر پاک باز لو می ره
    SW IS MY HOME

15. تشکر ztumrus, purya تشکر نمود
    پسندیدن ztumrus, purya پسندید
صفحه 64 از 100 نخستنخست ... 1454626364656674 ... آخرینآخرین