-
سلام دوستان
من نه اس ای بازی میکنم نه میخوام از کسی یا تیمی دفاع کنم یا سایدی رو تخریب
فقط تا اونجا که من میدونم داشتن اکانت توی ساید حریف اکانتی که از اول سرور تو اون ساید باشه و خودشون بالا بکشن گلد بزنن و این داستانا کثیف بازی نیست بلکه نشون دهنده برنامه ها و سیاست های ساید صاحب اکانت در طول بازی هست
این قضیه هیچ ربطی به خرید یا فروش اکانت و کتیبه نداره
این که شما بتونی مولتی یا اکانت ساید حریف رو تشخیص بدی بستگی به هوش و تجربه لیدر ساید داره این که حالا یه سایدی نتونسته تشخیص بده تقصیر کسی نیست
جووون فینال داره جذاب میشه :d
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 7 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
عطا کثیف باز شمایی که زنگ میزنی میگی اکانتای فلانو خریدی و ما انونارو نزنیم!!! شب از همون اکانتا رو ما اتک میاد!!! بازی کثیف؟؟؟؟ 4 ماه تو سایدت همر کشیدم کتیبه بزنم به این میگی کثیف بازی؟؟؟؟
راستی صداتو ضبط شده دارم که اسم اکانتارو میگی که خریدی. از بازی پاک حرف نزن پس شما که صدا رو نزارم همه بشنون!! از تو سایدت کتیبه زدم نوشه جونم!!! میتونی بزن!!!
هیچ کس زیبایی ها را به یاد نخواهد آورد، ما تنها برندگان را به خاطر می آوریم.
-
محبوبیت کاربر - 8 تشکر, 8 پسندیدن, 3 نپسندیدن
-
سلام
مهدی جان
همه میدونن عمدتا من سیاسی باز هم هستم لطف کن صدا رو بزار یکم لذت ببریم
راستی کدوم کتیبه رو میگی همونی رو که دوباره لو داددین
آخه برادر من آدم رو نداشته ها که پز نمیده.
فقط سربزیر باشی
عطا
[ویرایش توسط مدیریت]
ویرایش توسط MOD DeadShot : 09-27-2016 در ساعت 09:31 PM
دلیل: لطفا در پست گذاشتن بیشتر دقت کنید
وقتی پشتت حرف زیاده که
یا آرزوشونه جات باشنُ نمیتونن
یا اینکه میخوان باهات باشنُ نمیتونن
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
برا من الان سوال شده بحث چی دارید میکنید
شب صحبت برا متا شمال غرب رو 5 تا از کپ های جنوب شرق اتک گذاشت برا صفر کردن کپ ها ما هم جبران کردیم
فقط اونا نتونستن صفر کنن ولی ما تونستین کتیبه بزینم
حالا اگه همین جا توضیح بدن علت لانچ اتک رو کپ ها چ بوده کتیبه برگشت میخوره ب شمال غرب
راستی زیادم برا صفر کردن اون ده تلاش نکنید هههههههههههههههههههههه
ممد قل قلی
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام
کاربران گرامی به شدت لحن این تاپیک نامناسب میباشد؛ لطفا در ادبیات و نحوه پست گذاشتن تجدید نظر بفرمایید؛ لطفا از نسبت دادن هر گونه کار خلاف به سایر کاربران بدون ارائه مستندات خودداری فرمایید؛ در صورت ادامه این روند تاپیک به مدت نا محدود بسته خواهد شد.
با تشکر؛ تیم انجمن دژکوب
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
MOD anonYmous
سلام
کاربران گرامی به شدت لحن این تاپیک نامناسب میباشد؛ لطفا در ادبیات و نحوه پست گذاشتن تجدید نظر بفرمایید؛ لطفا از نسبت دادن هر گونه کار خلاف به سایر کاربران بدون ارائه مستندات خودداری فرمایید؛ در صورت ادامه این روند تاپیک به مدت نا محدود بسته خواهد شد.
با تشکر؛ تیم انجمن دژکوب
ممنون از بابت تذکرتون
ولی اگه این نظارت تو بازی هم وجود داشته باشه کار به این صحبت ها داخل فروم بازی نمیکشه
دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه
مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 7 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
لووووووووووووووووول کتیبه ای که به نامردی بردند به مردی برگشت!!
اونم با چه وضعی.....
عالی بود بهداد
مرسی nw
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
اول از همه بهتون تبریک میگم بابت کتیبه!! کتیبه ایی که با 800 تا شمشیری زدیم با یه همر 150 کی گرزی پس گرفتین. تبریک میگم دوم برای تلاش مستمرتون برای 0 کردن اک شاپولی!!! بابا چند تا همر دیگه میخواید بدید بابتش؟؟ بس نیست؟؟ تلاشتونو بیشتر کنید ما هم میزاریم اون اک 0 شه بهرحال!!! کار خودشو کرده!!
وقتی عطا میگه سیاسی من سکوت میکنم از این به بعد!! میشناسنت عطا جان نیاز نیست. بازی هنوط داره قشنگ میشه واقعا!!!
se مردونه با همه سایدا درگیره و نکته جالبش اینه همه راضیم از این نوع بازی. دژکوب یعنی جذابیت!! این سرور برای ما واقعا جذاب هست!! واسه شما چه طور؟؟؟
هیچ کس زیبایی ها را به یاد نخواهد آورد، ما تنها برندگان را به خاطر می آوریم.
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
lucifer
اول از همه بهتون تبریک میگم بابت کتیبه!! کتیبه ایی که با 800 تا شمشیری زدیم با یه همر 150 کی گرزی پس گرفتین. تبریک میگم دوم برای تلاش مستمرتون برای 0 کردن اک شاپولی!!! بابا چند تا همر دیگه میخواید بدید بابتش؟؟ بس نیست؟؟ تلاشتونو بیشتر کنید ما هم میزاریم اون اک 0 شه بهرحال!!! کار خودشو کرده!!
وقتی عطا میگه سیاسی من سکوت میکنم از این به بعد!! میشناسنت عطا جان نیاز نیست. بازی هنوط داره قشنگ میشه واقعا!!!
se مردونه با همه سایدا درگیره و نکته جالبش اینه همه راضیم از این نوع بازی. دژکوب یعنی جذابیت!! این سرور برای ما واقعا جذاب هست!! واسه شما چه طور؟؟؟
مهدی جان مهاجم که لینک نمیزاره ، میشه شما بزارین ؟!
این اکانت شاپولی اگه کارشو کرده چرا رو من فیک گزاشتین باهاش ؟
)
بابا چند بار بگم . بیاین بزنین منو . فیک نزارین . کتیبه رو جابجا نمیکنم جون جفت بچه هام
)
- - - Updated - - -
راستی دمتونم گرم واسه جذابیت بازی . متاسفانه 3 ساید دیگه تقریبا خوابن
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 8 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
lucifer
شما با اکانت تو ش.غ زدین کاری با تمیز و کثیفش ندارم
شما 3 ماه زمان گذاشتی گلد هزینه کردی که این کارو کنی با جنگ اکوز تو 15 روز ریکاوری میشه داداش
شمام جا فروم نویسی و شاخ و شونه کشیدن مواظب باش تو ای فیک دادن ها یک کتیبه دیگه نره که دیگه اینجام نمیتونی شاخ شی
شاپولی و زدنش :همر زیاد داریم فدای سرت بازم میزنیم اگه اینو نزنیم بیکار میشن بچه ها میان ج.ش رو جارو میکنن
بسه یا بازم بگم؟
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن