-
درود و تبریک به دوستان عزیزم در ساید se
نتیجه نهایی سرور
i3seee.jpg
بهتر است برای چیزی که هستی,مورد نفرت باشی تا اینکه برای چیزی که نیستی محبوب باشی
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام،
منم تبریک میگم به همه بچه های جنوب شرق و خسته نباشید خدمت تمامی رقبای دیروز و رفقای امروز که موندن تا آخر سرور و مردونه بازی کردن، مثل دوست عزیزمون از اکانت "تله تی ان تی" که انصافا درک و فهم بسیار خوبی از بازی داره.
در نهایت هم تشکر میکنم از همه کسایی که اسمشون رو رفقا در پست های قبلی ذکر کردن و امیدوارم در تمام مراحل زندگیشون موفق باشن.
همچنین عذرخواهی میکنم از همه پلیرهای حریف که این مدت چه در فروم و چه در بازی ناراحتشون کردم و با هم کل کل داشتیم، خودمونیم اگه این کل کل ها نباشه اصلا بازی جذاب نمیشه، اما در هر حال عذر میخوام اگه کسی ناراحت شده و به دل گرفته.
مرسی
مصطفی
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 7 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 7 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی بازیکنان
برنده سرور اتحاد SE_VALS شد که توانست عمارت دانش را در دهکده به احترام جنوب شرق با کمک و همیاری تمام اعضای اتحاد و توسط بازیکن KinG_sE زودتر از سایر اتحادها در زمان 1395/02/11 08:30:07 به سطح نهایی خود یعنی سطح 100 برساند.
بزرگترین امپراطوری سرور تحت فرماندهی بازیکن benito از اتحاد SE_VALS تشکیل شد.
برترین مهاجم، امپراطوری که بالاترین تلفات را از دشمنان خود در حملات گرفت بازیکن ali 2113 از اتحاد SE_VALS بود.
برترین مدافع، فرمانده ای که بالاترین تلفات را در دفاع از سرزمین خود از دشمنانش گرفت بازیکن Xyster از اتحاد SE_VALS بود.
اسطوره قهرمانان سرور و با تجربه ترین آنها، قهرمان بازیکن I M P E R I A L از اتحاد SE_VALS بود.
برترین و قوی ترین حمله نیز توسط بازیکن Ass Kicker از اتحاد SE_VALS رقم خورد.
اکنون سرور به پایان رسیده است.
باتشکر
تیم دژکوب
-
محبوبیت کاربر - 14 تشکر, 11 پسندیدن, 0 نپسندیدن
The UnderTaker,
l0l:D,
اطلاعاتی وارد نشده,
ali 2113,
M3nTaL,
Fandak,
Omid,
Hadi,
به توچه,
arash hannibal,
P . O . M . S,
Ali Chiefer,
Sadegh Game OveR,
کانال تلگرام تشکر نمود
اطلاعاتی وارد نشده,
ali 2113,
M3nTaL,
Fandak,
Hadi,
به توچه,
l0l:D,
arash hannibal,
P . O . M . S,
Ali Chiefer,
Sadegh Game OveR پسندید
-
درسته چیزی به اسم هک وجود نداره ولی وقتی ادم به بهترین دوستش اعتماد میکنه که بالای 8سال اونو میشناسه (حتما میدونید کیو میگم صادق صمدی عزیز)و اون به ادم نارو میزنه دیگه به چه کسی میشه اعتماد کرد
-

نوشته اصلی توسط
ali 2113
درسته چیزی به اسم هک وجود نداره ولی وقتی ادم به بهترین دوستش اعتماد میکنه که بالای 8سال اونو میشناسه (حتما میدونید کیو میگم صادق صمدی عزیز)و اون به ادم نارو میزنه دیگه به چه کسی میشه اعتماد کرد
والا ما که چیزی ندیدیم.
نارو زدن و از توتالتون توی سرور e1 یاد گرفتیم . یادتون که نرفته ؟
توی متا اتک دادن ؟
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
SajjaD MaRiLyN
والا ما که چیزی ندیدیم.
نارو زدن و از توتالتون توی سرور e1 یاد گرفتیم . یادتون که نرفته ؟
توی متا اتک دادن ؟
سجاد جان تو e1 به ساید مخالف نارو زد تو یه سرورای دیگه خبر نداری وای وای
زورش به ساید مقابل نرسید از خودیا برای خراب کردن ساید استفاده کرده حالا جالبیش اینه افتاده گردن کسای دیگه
نکته مهم میدونی چی بود تو پروفایلش زده بود عارف از دستش ناراحته
عارف داداش (گومبا گومبا ) از دست همشهریت ناراحتی که بهت نارو زده ؟؟اخه مگه ادم از همشهریشم ناراحت میشه
جناب لوسیفر فرصت داری تو j1 یه کاری بکن که دیگه عارف ازت ناراحت نباشه و حتی بگه چقدر معرفت داشتی که همچین بلایی سرم نیاوردی
-
سجاد جان شما چرا شما که تجربه تلخی از دیوار چین توس سرور e1 دارید.از شما دیگه توقع نداشتم
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
SajjaD MaRiLyN
والا اونجا که از روتون رد شدیم.
آخرین پلنی که با کمک ماهان هلسیکر زدیمو رد شدیم.
بیگ همر پر شد. بقیه پلن ها هم که من در جریان نبودم.
یادمم نمیاد که منو زده باشید

)
بعدشم اگه بحث سرورای قبل شده که نگم براتون از سرور final.3x

))
ســجاد
اره سجاد جان با 2میل توی تاپ مدافعین رفتم فینال 3 هم که کسی جرات نکرد یه اتک ریل بره روی اکانت فلوید