نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 745

موضوع: نقد و بررسی سرور i3

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Shaniz نمایش پست ها
    1- حرف زدن با کسی که منطق حالیش نیست مثل اینه که بخوای رو چرتکه ویندوز نصب کنی که نمیشه میشه؟ پس نگو چرا بلاکت کرده!
    2- سرورای ایران ماهان هلسیکر دشمنمون بود و 1سرور هم 100نکردن ولی همونجا هم رکورد غارت در هفترو ماهان زده بود با بقیش کاری ندارم که جزو بهترین پلیرای کل دژکوبه
    3-شهر که شلوغ میشه قورباغه ها هفتیرکش میشن

پ.ن : پرونده خواستی به خودم بگو . خودت نگرد که سابقت قد نمیده
    اول اینکه میتونم سن شما رو بپرسم ؟ اگه عکس پروفایل شما همین باشه که باید من رو عمو صدا کنی پسر جان.
    دوم اینکه نمیدونستم رکورد غارت در هفته شده جزو افتخارات : ))) نمیدونم شاید Grozoth شعورش نرسیده این رو در نامه آخر سرور جز افتخارت قرار بده : ))
    سوم اینکه میشه اسم اون سروری که شما یا بهترین پلیرتون توش کاری کرده رو بگی با ذکر راند ؟
    چهارم اینکه اگه سابقه ما رو نمیتونی پیدا کنی دلیلش رو فکر کنم بدونم، 2 دلیل داره:
    1) دژکوب رو بعد از دژکوب شروع کردی از سرورهای با فروش منابع و نیرو
    2(ویرایش توسط MOD AdMirAl )

پ.ن: وضعیت رو نگاه ! : )

ویرایش توسط MOD AdMirAl : 03-06-2016 در ساعت 02:04 AM دلیل: لحن نامناسب

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M o s T a F a نمایش پست ها

اول اینکه میتونم سن شما رو بپرسم ؟ اگه عکس پروفایل شما همین باشه که باید من رو عمو صدا کنی پسر جان.
    دوم اینکه نمیدونستم رکورد غارت در هفته شده جزو افتخارات : ))) نمیدونم شاید Grozoth شعورش نرسیده این رو در نامه آخر سرور جز افتخارت قرار بده : ))
    سوم اینکه میشه اسم اون سروری که شما یا بهترین پلیرتون توش کاری کرده رو بگی با ذکر راند ؟
    چهارم اینکه اگه سابقه ما رو نمیتونی پیدا کنی دلیلش رو فکر کنم بدونم، 2 دلیل داره:
    1) دژکوب رو بعد از دژکوب شروع کردی از سرورهای با فروش منابع و نیرو
    2)(ویرایش توسط MOD AdMirAl )

پ.ن: وضعیت رو نگاه ! : )

1- 21سالمه . حالا شما هم مثل عمو شایان شصته سنت مشکلی نداریم
    2-دژکوب ایران از گنده هاتون بپرسی میگن رکورد سوپر همر جهانی ورژن 3.6 دست کیه (برو گوگل دات کام بزن shaniz dejkoob برات میاره )
    3- نامه آخر سرور هارو هم یادت باشه ( که بازم بعید میدونم ) 4تا از 7تا سرور اسپید ایرانو ما ( TEN) صد کردیم .
    ویرایش توسط MOD AdMirAl : 03-06-2016 در ساعت 02:04 AM دلیل: ویرایش پست پاسخ داده شده
    زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته

3. تشکر GREEN MAN, RESPECT, Alex تشکر نمود
    پسندیدن GREEN MAN, AmirFajim, Alex پسندید

کلمات کلیدی این موضوع