-

نوشته اصلی توسط
Shaniz
1- حرف زدن با کسی که منطق حالیش نیست مثل اینه که بخوای رو چرتکه ویندوز نصب کنی که نمیشه میشه؟ پس نگو چرا بلاکت کرده!
2- سرورای ایران ماهان هلسیکر دشمنمون بود و 1سرور هم 100نکردن ولی همونجا هم رکورد غارت در هفترو ماهان زده بود با بقیش کاری ندارم که جزو بهترین پلیرای کل دژکوبه
3-شهر که شلوغ میشه قورباغه ها هفتیرکش میشن
پ.ن : پرونده خواستی به خودم بگو . خودت نگرد که سابقت قد نمیده
اول اینکه میتونم سن شما رو بپرسم ؟ اگه عکس پروفایل شما همین باشه که باید من رو عمو صدا کنی پسر جان.
دوم اینکه نمیدونستم رکورد غارت در هفته شده جزو افتخارات : ))) نمیدونم شاید Grozoth شعورش نرسیده این رو در نامه آخر سرور جز افتخارت قرار بده : ))
سوم اینکه میشه اسم اون سروری که شما یا بهترین پلیرتون توش کاری کرده رو بگی با ذکر راند ؟
چهارم اینکه اگه سابقه ما رو نمیتونی پیدا کنی دلیلش رو فکر کنم بدونم، 2 دلیل داره:
1) دژکوب رو بعد از دژکوب شروع کردی از سرورهای با فروش منابع و نیرو
2(ویرایش توسط MOD AdMirAl )
پ.ن: وضعیت رو نگاه ! : )
ویرایش توسط MOD AdMirAl : 03-06-2016 در ساعت 02:04 AM
دلیل: لحن نامناسب
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
M o s T a F a
اول اینکه میتونم سن شما رو بپرسم ؟ اگه عکس پروفایل شما همین باشه که باید من رو عمو صدا کنی پسر جان.
دوم اینکه نمیدونستم رکورد غارت در هفته شده جزو افتخارات : ))) نمیدونم شاید Grozoth شعورش نرسیده این رو در نامه آخر سرور جز افتخارت قرار بده : ))
سوم اینکه میشه اسم اون سروری که شما یا بهترین پلیرتون توش کاری کرده رو بگی با ذکر راند ؟
چهارم اینکه اگه سابقه ما رو نمیتونی پیدا کنی دلیلش رو فکر کنم بدونم، 2 دلیل داره:
1) دژکوب رو بعد از دژکوب شروع کردی از سرورهای با فروش منابع و نیرو
2)(ویرایش توسط MOD AdMirAl )
پ.ن: وضعیت رو نگاه ! : )
1- 21سالمه . حالا شما هم مثل عمو شایان شصته سنت مشکلی نداریم
2-دژکوب ایران از گنده هاتون بپرسی میگن رکورد سوپر همر جهانی ورژن 3.6 دست کیه (برو گوگل دات کام بزن shaniz dejkoob برات میاره )
3- نامه آخر سرور هارو هم یادت باشه ( که بازم بعید میدونم ) 4تا از 7تا سرور اسپید ایرانو ما ( TEN) صد کردیم .
ویرایش توسط MOD AdMirAl : 03-06-2016 در ساعت 02:04 AM
دلیل: ویرایش پست پاسخ داده شده
زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن