-

نوشته اصلی توسط
Ðŕ. Şђǒϯğύŋ
یجو میگی انگا رئیس دانشگاه هاروارد تبریزی!

حالا بیا و خوبی کن

شما تو کاری که بهت مربوط نیست دخالت نکن . نمیخواد خوبی کنی
زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته
-
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
با سلام خدمت همه
احسان جان بچه ها دارن با مولتی نامه میدن تا کلیه تلفات و همر شما برگرده از بزگ se اقا فریدون بگیر تا بنده که کوچیک بچه های se هستم
و همینجا اعلام می کنیم راضی هستیم همر شانیز برگرده.
dr جان بازم سر بزن به ما:d
اسمتم آشناست کدوم سرورا بودی عزیز
شادزی مهر افزون
ویرایش توسط Reza.Khan : 04-04-2016 در ساعت 09:53 PM
-
محبوبیت کاربر - 8 تشکر, 8 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
ه

نوشته اصلی توسط
ReZA KHAN
با سلام خدمت همه
احسان جان بچه ها دارن با مولتی نامه میدن تا کلیه تلفات و همر شما برگرده از بزگ se اقا فریدون بگیر تا بنده که کوچیک بچه های se هستم
و همینجا اعلام می کنیم راضی هستیم همر شانیز برگرده.
dr جان بازم سر بزن به ما:d
اسمتم آشناست کدوم سرورا بودی عزیز
شادزی مهر افزون
مخلصم رضا جان. اما فکر نکنم مولتی بتونه کمکی بهتون بکنه
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 6 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
سلام، بر خلاف مرام خیلی از کسایی که ادعاشون میشه و اکانت دستشون بیفته نابود میکنن و دفاع بک میدن و ویو از اکانت لیدریشون لانچ میکنن روی طرف (اشاره به اکانت ali2113 در این سرور)،
از طرف اکانت لیدر کل SE برای مولتی هانتر محترم نامه ای مبنی بر بک دادن همر اکانت shaniz ارسال کردم، امیدواریم که تحت هر شرایطی این کار رو بکنن و سرور رو از جذابیت نندازن.
تفاوت سبک و مرام بازی این تیم جنوب شرق و بقیه اینجاست.
برای ما مهم نیست که کسی یا کسانی ادعا کنند و تهمت بزنن که این SE کثیف بازی میکنه، اما همونا خیلی خوب میدونن که SE اگه میخواست کثیف بازی کنه، الان خیلی چیزا جابجا شده بود و خیلی ایمیل ها چنج شده بود ! بماند....
با تشکر
از طرف تیم لیدری و تمام پلیرهای با تعصب جنوب شرق
امضا- والس
-
محبوبیت کاربر - 12 تشکر, 12 پسندیدن, 0 نپسندیدن
اطلاعاتی وارد نشده,
I M P E R I A L 2,
I M P E R I A L,
P . O . M . S,
God kill m3,
Shaniz,
rostam,
lucifer,
fereidoon,
ali 2113,
َAli_KinG_sE تشکر نمود
اطلاعاتی وارد نشده,
I M P E R I A L 2,
I M P E R I A L,
P . O . M . S,
Shaniz,
rostam,
God kill m3,
lucifer,
fereidoon,
ali 2113,
َAli_KinG_sE پسندید
-
میلاد جان شما که مصداق بارز شهر شلوغ و هفتیرکش شدن قورباغه ای باهات کاری ندارم
تا حدود زیادی از خود پلیرهای اس ای خبر رسیده که کثیف بازی کار کیا بوده . تا زمان مطمئن شدن و استعلام گرفتن از مولتی هانتر صبر میکنم بعدش همینجا اعلام میکنم کار کی بوده
در ضمن من توی فروم هیچ اشاره ای به اینکه اکانت mr-president هم کل دفاعش خورد خورد کوبیده شده نکرده بودم و کسی هم از ماجرا خبر نداشت!
سوتی میدی هواست باشه تابلو سوتی ندی
کسی که اکانت منو زده با یه پسورد جانشینی اکانت سهیل رو هم زده . منظر تطبیق آیپی های رجیستر شده با آیپی های لانچ شده ی اکانت از طرف مولتی هانتر عزیز هستیم .
زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته
-

نوشته اصلی توسط
Shaniz
میلاد جان شما که مصداق بارز شهر شلوغ و هفتیرکش شدن قورباغه ای باهات کاری ندارم
تا حدود زیادی از خود پلیرهای اس ای خبر رسیده که کثیف بازی کار کیا بوده . تا زمان مطمئن شدن و استعلام گرفتن از مولتی هانتر صبر میکنم بعدش همینجا اعلام میکنم کار کی بوده
در ضمن من توی فروم هیچ اشاره ای به اینکه اکانت mr-president هم کل دفاعش خورد خورد کوبیده شده نکرده بودم و کسی هم از ماجرا خبر نداشت!
سوتی میدی هواست باشه تابلو سوتی ندی
کسی که اکانت منو زده با یه پسورد جانشینی اکانت سهیل رو هم زده . منظر تطبیق آیپی های رجیستر شده با آیپی های لانچ شده ی اکانت از طرف مولتی هانتر عزیز هستیم .
احسان عزیز
وقتی اکانت مستر پرزیدنت و شانیز با هم رو همه کپ و نان کپ های مهم جنوب شرق اتک با مود غارت زدن
کاره سختی نیس که بفهمی مستر پرزیدنتم پسووردش لو رفته مثل شما
کثیف بازی هم به هیج وجه از جانب ج.ش نبوده خیالت راحت 
اگه بشه طوماری نوشت و امضا کرد ( lol ) که همرت برگرده ما از خوده تو راغب تریم که همرت برگرده
بالاخره این همه همر ، تارگتم می خواد ، نمی خواد ؟
فلش بک میزنم به حدود 1 ماه پیش ؛ یادته گفته بودی اگه پای بازی کثیف باز بشه " اگه بتونی ، میکنی "
00000.JPG
الحمدالله بچه های جنوب شرق "اگه بتونن هم ، نمیکنن"
بگرد ببین پسوردت کجا لو رفته ، دم به دقیقه گردن بچه های ج . ش نندازین هرچیزیُ
-
محبوبیت کاربر - 8 تشکر, 7 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
God kill m3
احسان عزیز
وقتی اکانت مستر پرزیدنت و شانیز با هم رو همه کپ و نان کپ های مهم جنوب شرق اتک با مود غارت زدن
اگه بشه طوماری نوشت و امضا کرد ( lol ) که همرت برگرده ما از خوده تو راغب تریم که همرت برگرده
فلش بک میزنم به حدود 1 ماه پیش ؛ یادته گفته بودی اگه پای بازی کثیف باز بشه " اگه بتونی ، میکنی "
00000.JPG
شخص مورد نظر پیدا شده از طرف خود بچه های Se هم آمارش لو رفته که کار کی بوده . تایید هم شده
درسته قبول دارم من همچین حرفی رو زدم از بچه هایی که توی اس ای هستن و پاکبازی میکنن هم عذر میخوام
ولی منظور من این بوده که در جواب کسی که نامردی کنه نامردی میکنیم نه کسی که پاک بازی میکنه
-

نوشته اصلی توسط
God kill m3
احسان عزیز
00000.JPG
نيما چه طوري؟! مگه نميبيني ساعت رو ! از ١٢ گذشته بذار بخوابه باو فردا مشروط ميشه مياد ميگه تو بودي ها والا !!
ناموساً دانشگاه سراسري تبريز انقدر افتخار داره !! دمه بعضي ها گرم !! منم دانشگاه درس خوندم فقط كجا بود يادم نيست !!
ولي منم با دوستان موافقم اسمشو نبر همرش رو برگردونه حتي به نظر من دوبرابر كنه همر رو حداقل يكم بازي جذابيت داشته باشه چيه نشستيم به بازي با ....
( منم چه قدر بازي ميكنم )
اصن همر اين بنده خدا برگرده ( دانشگاه سراسري تبريز رو ميگم ) خودش ميخواد لانچ كنه يا پلنر اعظم ماني !؟
ناموساً يكي بياد بعضي ها رو از برق بكشه
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن