صفحه 47 از 61 نخستنخست ... 37454647484957 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 461 تا 470 , از مجموع 745

موضوع: نقد و بررسی سرور i3

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط َAli_KinG_sE نمایش پست ها
    خوب بعد از سلام : عرض کنم شازده پسر باز گیر دادی به ما ؟؟؟ ماشالا رو...
    عمو جون شما سنی نداری و بازیچه شدنت برات عیب محسوب نمیشه . دوست داشتم یک سرور کنار هم بازی کنیم تا بفهمی همه چیزا که پشت سر من میگن چیزی جز خیالات و تبهمات نیست.
    روزی که قرار شد ما بیایم اینجا بچهایی که تیم شما رو میشناختن بهم گفتن : علی نیا.. اینا کثیف بازن. اذیت میشی . دیگه مثل قدیم تو ت ر ا و ی ن حرف ارزش نداره. همه زیر حرفاشون میزنن . اما ما اومدم به ماهان و دوستاش بگیم : هیچ وقت فکر نکن تو همه چیز از همه کس بالاتری . از هردست بدی از همون دست میگیری.
    همین جو رو : زمانی که تو دات ای ار همه رو زده بودیم. و حریفی نداشتیم. ما پیدا کرده بودیم : که رفتیم جلو قوی ترین تیم جهان WilD بازی کردیم . البته خوردیم ولی تا تهش واستادیم . این درس رو گرفتیم که هیچ وقت زیاد مقرور نشیم.البته که تیم برنده اومد به ما تبریک گفت اما جز رنک 1 هیرو و هجوم هیچی دیگه به SE نرسید.
    اگه کسی جلومون سالم بازی کنه سالمترین بازیکنان جهانیم . اما وقتی علی2113 ما رو اونجوری ترکوندین و گفتید میتونیم و میکنیم باید فکر اینجا هاشم میکردین دیگه .تازه ما هنوز جواب این کاره شما رو ندادیم . تونستیمو ندادیم این مهمه مرد!

حق نگهدار
    Ali_KinG_sE
    از اکانتهایی مثل ay takin و yashar007 که داخل اتحادتونه کاملا معلومه پاک بازی میکنین
    زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته

2. نپسندیدن َAli_KinG_sE نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

Red face

نقل قول نوشته اصلی توسط Hellseeker نمایش پست ها
    سلام
    این پست رو میزارم که این صحبت های بی معنی تموم شه ! عزیزم شما هنوز بلد نیستی اسم اکانت منو تلفظ کنی از ترس زبونت میگیره :*)))
    حذف ما بدلیل اعترض به شرایط سرور بود که با مدیریت کل در حال مذاکره هستیم ربطی به کسی نداره ( ادامه نمیم که پست حذف نشه )...
    حتی همر ها رو هم خرج نکردیم !!!
    اکانت 25ایکس بنده هم قبل از عید ساخته شد که همزمان با حذف 3ایکس اونجا هم رو حذف بود که با توجه به احترامی که برای آرمان قائل‬‎ هستم اکانت در اختیار ساید قرار گرفت! اینکه بنده به تیم اسپیک کجا سر میزنم فکر نمیکنم به کسی ربطی داشته باشه.

تا اطلاع ثانوی جایی بازی نمیکنیم علی آقا اما هر وفت بازی کردن تمیز رو یاد گرفتید یه برنامه میزاریم خدمت میرسیم .

اینم رکورد دفاع سرور های ایران که مربوط به 3ایکس راند چهارم هست
    http://s6.uplod.ir/i/00762/8qv9ikwr3vuc.jpg

DefRecord.jpg
    پ ن : به ما نمیخورید
    شما همونی نیستی که تو e1 با هزار همر زدی تو دیواررررررررر 2mil!!!!!!
    اینجام که دیوار650k!!!!!!!!
    دیوار!!!!!!
    دیوار!!
    داری بیشرفت می کنی.

عزیزکم کافر همه را به ... .
    اخه به قول شایان شما رو میشه با دمبایی بارهم زد لزومی به کثیف بازی نیست .

خطاب به کسی که در حد ریبلایم نیست. خوشگل خرابکار رفیقته ص.ص ببین ایمیلشو D:

شادزی مهر افزون
    ویرایش توسط Reza.Khan : 04-03-2016 در ساعت 12:51 PM

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ReZA KHAN نمایش پست ها
    شما همونی نیستی که تو e1 با هزار همر زدی تو دیواررررررررر 2mil!!!!!!
    اینجام که دیوار650k!!!!!!!!
    دیوار!!!!!!
    دیوار!!
    داری بیشرفت می کنی.

عزیزکم کافر همه را به ... .
    اخه به قول شایان شما رو میشه با دمبایی بارهم زد لزومی به کثیف بازی نیست .

خطاب به کسی که در حد ریبلایم نیست. خوشگل خرابکار رفیقته ص.ص ببین ایمیلشو D:

شادزی مهر افزون
    من نرمال بازی نمیکنم e1 هم به درخواست سجاد یه پلن کمکش کردم که ده همر ali2113 سوراخ شد : )

همون شایانتون زیاد منم منم میکرد با لینک سبز صفر شد.

راستی یه سلامی هم بکنیم به فارم فینال جناب lucifer تاپ لیدر جنوب شرق که کتیبش هم با لینک سبز رفت حتی کپش هم لینک سبز خورد که شاکی شد و همرشو زد به من حدف کرد.

سلام توتال لیدر
    سلام کتیبه
    سلام تو همون فارم فینال خودمونی

در حد کل نیستید !
    IRX 2 : Hellseeker
    IRX 3 : Hellseeker
    IRX 4 : Hellseeker
    IRX 5 : Hellseeker
    IRX 6 : Hellseeker

5. تشکر SajjaD MaRiLyN, HIPPO تشکر نمود
    پسندیدن HIPPO, SajjaD MaRiLyN پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

من نرمال بازی نمیکنم e1 هم به درخواست سجاد یه پلن کمکش کردم که ده همر ali2113 سوراخ شد :

!
    من بابت بلن شما تو e1 از شما متشکرم . همیشه می خواستم بدونم بردمونو مدیون کی هستم.
    ما هم 1000x باز نیستیم .
    اومذیم 4 تا منم منمو فارم کنیم و اسباب بازیاشونو جمع کنیم و ...

در کل بازم i3 بیا sv خودتونه . یعنی خونه خوتونه !!

اینم یه بازیه به دل نگیر

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 3 پست

همون شایانتون زیاد منم منم میکرد با لینک سبز صفر شد.

در حد کل نیستید !
    درود

عموجون از این به بعد میخوای اسم منو بیاری اول میری غسل میکنی، بعد هم من واسه همه شایانم واسه شما آقا شایان.

کوچولو فیدر صفر کردن قدیما حکم فحش داشت شما رفتی یه فیدر توی 150 خونه ایه بقیه دهکده های من صفر کردی اومدی چی میگی برا خودت جیگر؟

اگه فیدر صفر کردن افتخاره که بیا اینم لینک از همون سرور فینال

بیا عمو جون با سرباز پیاده چیفیده شدین

اینم لیدر متا تون بود. ولی این لینک رو به هیچکی نشون نداده بودم تا الان چون برامون افت داره فیدر بزنیم اینم همینجوری واسه سرگرمی از تو بیمارستان و با گوشی زدم.

به ما نمیخوری آخه ، بخوری هم برنمیگردی!

سربلنـد،پیـروز ودنباله دار باشید.

پی نوشت: سیرابی هم خیلی مفیده بخورید.
    ما
    از آخرین بازمانده های گله لطفا ثبت نام کنید. هستیم که دیگر نعره نمیکشیم'
    فقط

پوزخند
    میزنیم به داستان هایی که لطفا ثبت نام کنید. از دلاوری خود میگویند'
    سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط َali_king_se نمایش پست ها
    سلام به همه عزیزانم :

سرور بعد مانی و ماهان کجا هستن ؟ برای رفع یک سری اسپم ها مجبورم از طرف خود و تیم محترم سرور بعد قرار بزارم .بسم الله اگه حریف مایید.

ali_king_se
    شما هم اینقدر ادعات میشه که ....
    بعد از مشکلات پیش اومده تصمیم گرفته بودم بازی نکنم اما باید یه سرور با استاندارد خودتون خدمتت باشیم.
    می تونی l1 رو رجیستر کنی خبر بدی خدمت برسیم.
    IRX 2 : Hellseeker
    IRX 3 : Hellseeker
    IRX 4 : Hellseeker
    IRX 5 : Hellseeker
    IRX 6 : Hellseeker

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

یه تحلیل از سرور:

1:سروری با 50و60 پلیر و 200و300تا مولتی اکانت.که نصف این پلیرهای ریل تا فینال 25 اومد رفتن اونجا اکانت هاشون دادن دست دوستاشون.

2:یه عده از نرمال اومده بودن بگن ما بازیکن های شاخی هستیم از هرجهت صحبت و بحث شد چیزی برای ارائه نداشتن.(از این نرمال بازا قدیم خیلی ها اومدن 3ایکس اعلام وجود کنن و یا شاخ بشن فارم شدن رفتن)عادی این مسئله.

3:یه سرور خیلی کم هیجان و دیده نشدن حتی 1و2 پلن گسترده و خیلی با کیفیت. بار فنی فرومش هم که دیگه نگو دوستان حتی یه تحلیل از یه پلن ساده نتونستن بدن.دیوار شدن 500,600 k گندمخور که یه عده دیدن تو یه پلن معمولی تازه اونم داستان دار 2و3 شب خوابشون نبرد.که نشون دهنده سطح خیلی پایین بعضی هاست.

4:نصف سرور همانند سرور d3 حذف کردن با این تفاوت که اینجا خیلی خودجوش یه عده اومدن احساس پلیر بودن بهشون دست داد حالا چرا؟کسی نمیدونه.احتمالا خودشون هم نمیدونن.نتیجه این شد یه سرور پر از مشکل هم از سمت پلیرها هم از سمت ... که انتهاش شد حذف نصف اون 30و40تا پلیری که بازی میکردن تو سرور.

5:اونایی که یکم حساب کتاب بلد هستن برن یه حساب کنن بیگ این سرور تو اند گیم تو بهترین شرایط اگه بره رو یه واندر بالای 25و30 میل دفاع جه اتفاقی میخواست بیوفته.
    یه مثال:یه زمان که بعضی ها یکم سطح شاخیشون فقط یکم کمتر بود یا بازی نمیکردن همر خیلی ها بعد تایم کتیبه ها استارت میخورد.اما الان نصف همر تو قبل کتیبه ساخته میشه اگه کسی کم بسازه یا نسازه رسما نخودی محسوب میشه.یعنی بیگ قبل کتیبه برای یه همر گرزی یکم کمتر یا بیشتر 100کیلو گرزش میشد.

نتیجه:شمایی که توهم زدی بازیت خوبه بعد حذف نصف سرور.نه نقشی داشتید نه کاری کردید که این همه ادعا دارید تو فروم .

10. تشکر Hellseeker, M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن Hellseeker, M3nTaL, GOD پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pOtEntAtE نمایش پست ها
    یه تحلیل از سرور:

1:سروری با 50و60 پلیر و 200و300تا مولتی اکانت.که نصف این پلیرهای ریل تا فینال 25 اومد رفتن اونجا اکانت هاشون دادن دست دوستاشون.

2:یه عده از نرمال اومده بودن بگن ما بازیکن های شاخی هستیم از هرجهت صحبت و بحث شد چیزی برای ارائه نداشتن.(از این نرمال بازا قدیم خیلی ها اومدن 3ایکس اعلام وجود کنن و یا شاخ بشن فارم شدن رفتن)عادی این مسئله.

3:یه سرور خیلی کم هیجان و دیده نشدن حتی 1و2 پلن گسترده و خیلی با کیفیت. بار فنی فرومش هم که دیگه نگو دوستان حتی یه تحلیل از یه پلن ساده نتونستن بدن.دیوار شدن 500,600 k گندمخور که یه عده دیدن تو یه پلن معمولی تازه اونم داستان دار 2و3 شب خوابشون نبرد.که نشون دهنده سطح خیلی پایین بعضی هاست.

4:نصف سرور همانند سرور d3 حذف کردن با این تفاوت که اینجا خیلی خودجوش یه عده اومدن احساس پلیر بودن بهشون دست داد حالا چرا؟کسی نمیدونه.احتمالا خودشون هم نمیدونن.نتیجه این شد یه سرور پر از مشکل هم از سمت پلیرها هم از سمت ... که انتهاش شد حذف نصف اون 30و40تا پلیری که بازی میکردن تو سرور.

5:اونایی که یکم حساب کتاب بلد هستن برن یه حساب کنن بیگ این سرور تو اند گیم تو بهترین شرایط اگه بره رو یه واندر بالای 25و30 میل دفاع جه اتفاقی میخواست بیوفته.
    یه مثال:یه زمان که بعضی ها یکم سطح شاخیشون فقط یکم کمتر بود یا بازی نمیکردن همر خیلی ها بعد تایم کتیبه ها استارت میخورد.اما الان نصف همر تو قبل کتیبه ساخته میشه اگه کسی کم بسازه یا نسازه رسما نخودی محسوب میشه.یعنی بیگ قبل کتیبه برای یه همر گرزی یکم کمتر یا بیشتر 100کیلو گرزش میشد.

نتیجه:شمایی که توهم زدی بازیت خوبه بعد حذف نصف سرور.نه نقشی داشتید نه کاری کردید که این همه ادعا دارید تو فروم .
    خوب حالا اقا مهدی :
    اول سلام :
    دوم عرض کنم تو مگه سرور اول با من بازی کردی؟؟؟
    مهدی واقعا معنی حرفاتو نمیفهمم . بابا ما کلی از شما تعریف تمجید کردیم .خودتو نگه دار.مگه واجبه پست بزاری؟
    یعنی همین که بلدی بری تو بیابون قایم شی همر بکشی احساس بازی بلدی بهت دست داده؟؟؟
    حالا خوبه سرورهای قبل اکانت شما رو بنده رید میرفتم حالا برا من کری میخونی؟؟؟
    و خیلی حرفای دیگه که الان جلو دهنمو میگیرم و فعلا چیزی نمیگم.
    باشد که زودتر به خودت بیای اقا مهدی!

200t
    Guest
    رفیقای ما(خارج بازی) بهونه آوردن حذف کردن . ( بک بخوره کل سرور میخوره عزیزم (چرا NW یا SE حذف نکرد) چرا فقط شما شاکی شدین ؟)
    خب این حرف معلوم میکنه که کل متای زیرپرچمی به خاطر 30ک گندوم خور حذف کردن . (یعنی END GAME لنگ 30ک گندومخور بودین؟) فک کنم مساوی بودیم ، بک زدن سرور رو ما 30 ک افتادیم جلو! وگرنه این ضربات پنالتی بود که برنده سرور رو مشخص میکرد

طرف با vps کل سرور دژکوب رو داغون کرده بعد شاکی هم هست . مشتی حداقل بات رو نت خودت بزار . به اقتصاد مملکت به خاطر یه واندر و رنک ایمیل ضربه نزن!

یادمه سرور فینال3X وقتی شایان شنگفی shayan shangfie بیمار بودن و خودم کاملا در جریان بودم همش پروفایل نویسی میکردین و سرطان رو مسخره میکردین ! یادتونه ؟ یه سرور کل پروفایل بچه های NE و SW شده بود .............
    حالا این سرور ماهان هلسیکر اومد گفت بعد چند روز و بعد عمل اومدم ! آیا بچه های SE اومدن مسخره کنن؟ یا بگن پلن بلد نبوده بزنه گفته گفته عمل داشتم؟

اینه که واسه شما فقط اون 100 شدنه مهمه! و سرطان رو مسخره میکنین!(تمیز و کثیف بودن رو اینجا شما قضاوت کنین)
    تا دیدین نمیتونین، گفتین سرور خرابه (واسه همه خرابه خب عزیزم)

یادمه 2 هفته پیش به علیرضا Benito گفتم علیرضا به نظر جنوب شرق 100 میکنه ؟ بدون هیچ ادعا و داستانی گفت هرکی بهتر بازی کنه و باهوش تر باشه برنده میشه و اصلا واسه من مهم نیست این چیزا . گفت 2 تا حالت داره : یا میبریم یا میبازیم (تموم شد و رفت)

ولی خوشم میاد بازم به این فروم میاین . مثل این میمونه که بارسلونا امشب 6 تا بزنه فردا رونالدو بگه اون تیرکه رو شانس آوردینا اگه گل میشد ما 17تا دیگه میزدیم

یادتونه میرفتین 50x کل اکانت های سرور رو با گلد میخریدین (گلد های صلواتی) بعد میومدید میگفتین تو سرور خودتون زدیمتون ؟ گفتین 3x میبینیمتون؟ دیدین الان ؟ دیدین حذف کردین یا ندیده حذف کردین ؟

دمه بچه های 50x گرم که حذف نکردن و با اون همه تمیز بازیه متا زیرپرچمی ادامه دادن . یکی از تمیز بازیاتون اکانت Jijal بود .

3x سرور کی بود ؟ فقط ادعا ؟
    کلی از اکانت های NE و SW دارن بازی میکنن . اونا خودشون میگن همش بهونه بود و دیدن دارن بدجور میبازن ، گفتن سرور خرابه و ایشاله سال خوبی داشته باشین

آقا ماهان دیدم گفتین همر هارو هم لانچ نکردین! هم خودتون میدونین هم ما میدونیم که همش سیاست بود اگه لانچ میکردین رو ما بعد حذف میکردین خیلی ضایع بود دیگه
    جدا از شوخی تک تک بچه های SE دوست داشتن همر های شما بیاد تو دیوار بعد حذف کنین . اینجوری موقع 100 شدن میگفتیم این حرکتا شد و 100 کردیم.
    الان رومون نمیشه بگیم کدوم سرور 100 کردیم

یه چیز جالب دیگه تو همین پست های اخیر کشف کردم، که حذف کردن رفتن، ولی باز زیر پرچمن! بابا مشتی بعد حذف میتونی دیگه پست هاتو اونجوری که خودت دوست داری بزاری . (البته شاید باز بخواین سرور بعدی متا زیرپرچمی بزنین باز)

قبل نقشه ها خوبه ؟
    http://uupload.ir/files/9z65_1qaq1qaq1q.gif

کوچیک همگی
    میلاد
    ویرایش توسط 200t : 04-02-2016 در ساعت 08:22 PM

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

چه کل کل مضحک و بیخودی
    بس کنین
    تویی که میگی من نرمال باز هستم اخه چرا میای راجع به بود و نبود پلیرهای اسپید نظر میدی ، من از راند یک اسپید ای ار بودم ، سابقه دژکوب هم زیاد ندارم جز چند تا سرور ولی لااقل تو ای ار میدونم ماهان به اندازه کافی خودشو اثبات کرده ( البته اصلا ازت خوشم نمیاد ماهان خخخخ)
    کاری به دلایل حذف بچه ها ندارم اما خودتونم قبول دارید اگه یه بار این اتفاقات تو ای اری که همتون از بازی توش دم میزنید می افتاد ، داد همتون در میومد؟
    برد و باخت تو این سرور دیگه از نظر من نه افتخار داره نه ادعا. سرور بیارزشتر از اینه که حتی بخوام وقت بزارمم فرومشو بخونم.
    یادش بخیر اکانت mm سرور یک راند یک ای ار . مردونه میگم و با افتخار دوال پلیر محسن مقری بودم و افتخار میکنم . هممون از یه جایی بازی یاد گرفتیم پس نگید فلانی پلیر نیست چون فلان سرور دوال بود و گزارش پاک کن.

مرسی احسان واقعا لطف کردی با گزارش دادن بات ها
    به امید سروری که توش هیچکی از بات استفاده نکنه

خسته شدم چقدر نوشتم خخخخخ

- - - Updated - - -

یه خواهشی دارم از دوستان
    من قلبم ضعیفه با من شوخی نکنین

http://up98.ir/uploads/145968397919071.jpg

آقا نیا رو اکانت ما دیگه ای بابا
    من با تو چه صنمی دارم اخه که ای پی مشترک شدی باهام؟؟؟؟؟؟
    مردن برای بردن ..
    این است رسم زندگی ما
    taha T&M

صفحه 47 از 61 نخستنخست ... 37454647484957 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع