-

نوشته اصلی توسط
Omid
والا حکایت ما و دژکوب شده حکایت اون پدر و پسر و خرشون که هر ده و آبادی میرفتن همه میگفتن دارید اشتباه میزنید! حالا پلیرها هم میگن ما دژکوب رو اشتباه داریم مدیریت می کنیم هرکار هم کنیم یه آبادی صداش درمیاد.
ما توضیحات رو دادم اما شما نمی خونید پس توضیح بیشتر فایده نداره. موفق باشید.
سلام
جناب مدیر محترم
الان که میلاد عکس نامه ها رو گذاشته
پسورد ها هم قبل هر گونه خرابکاری عوض شده و رسما مولتی هانتر گفته بهتون کمک کردم
بازم میایی بگی که در بازی دخالت نمیکنین ؟
- - - Updated - - -
پ ن : مجی بیا برو قرار داد جور کن بجا دخالت کردن توی سروری که نبودی
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
M3nTaL
سلام
جناب مدیر محترم
الان که میلاد عکس نامه ها رو گذاشته
پسورد ها هم قبل هر گونه خرابکاری عوض شده و رسما مولتی هانتر گفته بهتون کمک کردم
بازم میایی بگی که در بازی دخالت نمیکنین ؟
- - - Updated - - -
پ ن : مجی بیا برو قرار داد جور کن بجا دخالت کردن توی سروری که نبودی

میشه دقیقا بگی از کدوم جمله فهمیدی که قبل خرابکاری پسورد چنج شده؟
شما تایم خرابکاری روی اکانت ayso رو میدونی کی بوده تایم نامه ما رو هم باهش چک کن. ببین همه حرفاتون همینطور بی پایه و اساسه یه ذره هم از خدای بالاسر نمی ترسید هر حرفی که از دهنتون در میاد قبل اینکه بره تو مغز تحلیل بشه میذارید کف فروم.
photo_2020-08-21_23-53-16.jpg
تایم خرابکاری البته زمانی که کاربر نامه زده.
photo_2020-08-21_23-56-37.jpg
اینم نامه اولین اخطار
نامه هایی که خودتون گذاشتید هم هست.
photo_2020-08-21_23-56-28.jpg
الان کدوم شرلوک هلمزی دروغ ما رو درآورده ؟؟؟
اگر کسی نامه ای پیامی چیزی داره که ما قبل از 24 مرداد ساعت 15:13 دقیقه ، به کسی اخطار داده باشیم یا تغییر رمز کرده باشیم بذاره کف فروم. وگرنه تهمت زدن رو تموم کنید لطفا.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
با حرفات موافقم و کاملا همینطوره و همیشه همه سرورا بوده
)
ولی یک سوال
اینجا میشه به پایتخت ناتار حمله کرد:|؟
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
AmiR SalaR

)
ولی یک سوال
اگه پسورد داری اکانت ها رو داری می تونی اتک بدی به پاییتخت ناتار فقط زود تا مدیریت نفهمیده میخوای خرابکاری کنی و تغییر بده رمزو واسه اینکه یه تیم مورد حمایتش به بازیش ادامه بده فقط زود مواظب باش اغا مدیره بیداره ای پی ها رو می خونه صلاح بدونه می بنده !!!!
G1:gorzii2
J1:blueboy
K1:mr.daner
L1:man.j
final:No00oBs
k5:mage darim5x
ir:man.j
متضادترین قضیه دنیا اینه که:
حتی کسی که بخواد بفهمه بیشعوره ؛ باید شعور داشته باشه!!
اين ؛ كار رو سخت ميكنه !
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
AmiR SalaR

)
ولی یک سوال
عزیز من طرف کسی نیستم ولی نامه رو بخون دقیق
کمک شده به اکانتایی که پسوردشون لو رفته تا مثل استوپید و ... روشون خرابکاری نشه
این جمله جوابگوی همه چیز هست یعنی اکانتایی که با اکانت خرابکار آی پی داشتن پسوردشون چنج شده
خوب این کجاش بده؟ یکم معرفت چیز خوبیه حاضر نباش زحمات دشمنت هم الکی به باد بره
شما میگی برا ما هم میکرد خوب چند تا سوال توقع دارید قبل اینکه خرابکاری بشه پسورداتون عوض میکرد مولتی؟ به چه دلیل آخه؟ مولتی میگه همین کارو برا چند تا اکانت شما که با ای پی خرابکار ای پی داشته بعد خرابگکاری چنج کرده، حالا فرض بزاریم چنج نکرده، وقتی منه مولتی هانتر بیام ببینم اکانت شما با اکانت ایکس که خرابکاری آی پی داره و خودتم رو اکانت آنلاینی دیگه دلیل بر تعویض پسورد نمیبینم یه نامه میدم ببینی و تمام
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
shoshor
اگه پسورد داری اکانت ها رو داری می تونی اتک بدی به پاییتخت ناتار فقط زود تا مدیریت نفهمیده میخوای خرابکاری کنی و تغییر بده رمزو واسه اینکه یه تیم مورد حمایتش به بازیش ادامه بده فقط زود مواظب باش اغا مدیره بیداره ای پی ها رو می خونه صلاح بدونه می بنده !!!!
یعنی خوشم میاد یکیتون از یکی هوچیگرتر هستید یعنی دمتون گرم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
200t
ولش کن اینو ، یه کلمه هوچیگری یاد گرفته امروز امده اینجا 10 خط مزخرف نوسته ،
جمله رو نگاه کن اخه انگار بچه 10 ساله نوشه ، امید جان نمیخوام سر به تنت باشه ولی کارت درست بوده !
ایمیل خودش 50 بار به خاطر مسائل اخلاقی مسدود شده توی فروم از بس که میومد با فحش فرهنگ خانوادگیشو نشون میداد، الان شده معلم اخلاق و همچی بلد!
باید بره یه جا حرف بزنه که 4 نفر نشناسنش ،
طرف خیلی تابلو از طرف امید اجیر شده بیاد اینجا ماست کالی به عنوان کسی که چیزی سرش میشه
مثل بچه 10 ساله ام تند تند سوتی میده که امید من ازت بدم میاد ولی فلان ...........

نزدیک 40 سالت داره میشه بزرگ شو
اولش اومد گفت من هیچی نمیدونم اصلا ، الان جزئیاتش رو از همه بهتر میدونه
ولی کن ، مجتبا ماتریکسه دیگه ، رکوردار همر زدن به کپ ناتار
کسی که بازی رو زیر دست ماهان هلسیکر یاد گرفته ، ولی بعدش که امیر حونش مادر خرجشو پیدا کرده ، نشسته پشت ماهان صحبت کرده که ماهان هیچی حالیش نیست

)) عجب بابا
نه تو خوبی
1- کثیف کاری از من دیدی تا حالا؟ بعد بیا شعر بباف
2- ماهان به من بازی یاد داده؟ ببخشیدا ولی ماهان بیخود کرده باشه به من بازی یاد داده باشه توی آی آر منو ماهان با هم مشکل داشتیم و تا سرور e3 هم ماهان رو ندیده بودم و خیلی سرورا تنها با تیم خودم بودم
ماهان رفیقمه بله ولی دلیل نمیشه اشتباهاتشو نبینم و مثل شما پاچه خواریشو بکنم
3- اصولا کسی این حرفارو میزنه که زیر پرچم کسی نباشه
4- امیر خرج منو میده خوب به تو چه؟ بهتر از تو هستم که دزدی کنم حداقل بی شرف نیستم
5- دیگه هم به پروپای من نپیچ که من آدم قبل نیستم یهو ...
6- یکی مهمترین دلایل رفتن من مدیریت مزخرف امید بود و هنوزم میگم میدیریتش مزخرفه ولی کار درستی که کرده رو نمیشه ازش گذشت. حالا من میشم بده؟ مشکلی ندارم چون نظر امثال تو برام مهم نیست
پ.ن: مانی پارتیزان هم دو سرور با ما بازی کرد و تو تیم ما بود پس الان باید بگیم مانی هم بازی رو از من یاد گرفته. مانی به استادت احترام بزار دیگه عجبا
پ.ن2: به نظر من که ول کنید این بازیو وقتتون رو بزارید برای پول در آوردن هر کسی هم خواست دوست و دشمن نداره بیاد دوره های آموزشی بورس مقدماتی و پیشرفته براش بزاریم بیا بورس
ویرایش توسط MATRIX III : 08-21-2020 در ساعت 07:46 PM
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
قربون مهدکودک:|
3روزه ساز میریم میریم میزنید:|
چرا اسمی از کسی که پسورد اکانت هولدری رو فروخته آورده نمیشه؟! نکنه اکانت هولدر هتل بوده و هر کسی اجازه رفت و آمد داشته!
اصلن گیرم که سرور بک خورد... از کجا معلوم باز تو تیمی که روی اکانت هولدر رفت و آمد دارن باز آدم پولکی نباشه!!! یه نگاه به مجموعه ای که الان شاکی اتفاقات سرور هستن بندازی حداقل 50 درصد شون حداقل یک سرور با پول و گلد پرشین پلی دادن! اون موقع که تامین میشدین یکبار به این فکر کردین که آیا کارتون درسته؟! آیا این هزینه ای که دارید دریافت میکنید و بازی میکنین توی سرور به کسی آسیب میزنه یا نه؟! الان چی شده که مواجب بعضی قطع شده و شاکی خرج کردن پرشین شدن!!! دقیقا الان جایی وایسادین که سرورهایی که با گلد پرشین پلی دادین رقیباتون وایسادن...
قطعا پسورد از جمع خودتون به پرشین داده شده حداقل اعلام کنین که هویت بخرا بفروش ها برای بقیه مشخص بشه!!!
گیرم که قوانین ناقص! وقتی هویت بخر بفروشها مشخص باشه دیگه کسی توی تیمش راهشون نمیده نیاز هم نیس مدیریت دست ببره تو بازی به زم شما!!!
همونجور که تو ال1 واندر و همر و دف ساید اسدبل فروخته شد و حداقل من نوعی دیگه تو سروری کنار اون تیم کثیف کار، بازی نکردم...
ته تهش ایراد از خودمونه!!! این سایت بیابون، مدیریتش ضعیف! من و شمایی که قوی و خوبیم چرا هر وقت خرابکاری به ضررمون هست شاکی هستیم!!!!
الان هم 2 راه داره یا سایت بیابون رو با مدیریت ضعیفش به حال خودش بذارید تا افسردگی بگیرن! یا خودمون رو اصلاح کنیم و بخر بفروش ها رو به همه اعلام کنیم تا از همه تیمها کنار گذاشته بشن...
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 4 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
اینم سمت شما :
اولین نامه :
photo_2020-08-22_00-02-11.jpg
a1photo_2020-08-22_00-04-09.jpg
B1.jpg
c1.jpg
روی 4 اکانت آیپی لاگ انداخته بود که 3 نفر آنلاین بودن و اخطار رو دریافت کردند
یک نفر که پاسخ نداد پسوردش عوض شد.
اگه ده نفر آیپی مینداخت به ده نفرشون اعلام میشد و اگه جواب نمیدادن پسوردشون عوض میشد. اکی؟
الان حرف حسابتون چیه؟
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
اگه بحث اینه که نمی خواهید جلو بقیه کم بیارید که چرا حذف کردید با من هماهنگ کنید من گردن میگیرم که اشتباه از سمت من بوده، شما ضایع نشید، اما بدون هماهنگی چیزی رو گردن من نندازید متشکرم
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Omid
اگه بحث اینه که نمی خواهید جلو بقیه کم بیارید که چرا حذف کردید با من هماهنگ کنید من گردن میگیرم که اشتباه از سمت من بوده، شما ضایع نشید، اما بدون هماهنگی چیزی رو گردن من نندازید متشکرم 
ضمن عرض سلام و وقت بخیر خدمت تمامی عزیزان
جلوه ی قشنگی نداره این دو سطر اونم با این لحن از جانب مدیریت محترم سرور !(هرچند بعد از چندین صفحه نطق و توضیح دلیل موجهی نخواهد بود واسه تعبیر این لحن نامناسب)
بنده توی پست قبل خودم توی همین تایپیک صریح اعلام کردم که هرچند هیچ مجموعه ای بی عیب نیست اما چیزی که نقطه قوت بوده این هست که بازیکنان با حضورشون توی مجموعه دژکوب پذیرفتن که این مجموعه کم عیب ترین مجموعه حال حاضر میتونه باشه و بعد چند سال پیگیری و رصد بازیکنان و استفاده مدیریت محترم از نقطه نظرات مخاطبین،امروزه این انتظار از مدیریت شکل گرفته که بالاخره بعد این همه سال سرور ران کردن و حضور پررنگ وهمیشگی بازیکنان حداقل یه ثباتی توی مجموعه دژکوب مشهود بشه بابت دو مورد ذیل:
مورد اول در رابطه با نقض قوانین:
نوع برخورد با ناقضین قوانین درون بازی وقتی ابهام برانگیز نخواهد شد که قوانین بصورت مکتوب و عینی باشه و از حالت صلاح دید مدیریت و سلیقه خارج بشه تا ثباتی که دوستان خواهانش هستند اتفاق بیفته و به چه شد و چه کنم و چه خواهد شد وضعیت فعلی که شاهدشیم کشیده نشه سرور ها در مواجهه با تخلف و خرابکاری هایی که رخ میده!
مورد دوم در رابطه با برگزاری سرورها :
مادامی که محوریت مدیریت محترم از برگزاری سرورها به عینه قابل رویت نباشه انتظارات متنوع و متضادی بروز پیدا خواهد کرد که فلان سایت فلان هست شما اینجا این گونه نیستید و ... به همین خاطر این انتظار شکل میگیره که بصورت شفاف بیان بشه آیا اینجا مجزا از سرور های مشابه حتی سایت اصلی سرور کام هست یا بالعکس اینجا دقیقا مشابه با سرور کام و باهدف رسیدن به کیفیت سرور کام برگزار خواهد شد!
این مسئله حد وسطی نخواهد داشت در حالیکه مدیریت محترم دقیقا حد وسط رو متد کار خود قرار داده و هرجا کم کاری ای مشهود میشه دست مجموعه مدیریتی رو باز گذاشتن از این بابت که گوش مخاطب آشنا با این دیالوگ باشه: ما اینجا قوانین خودمون رو داریم !
(دیالوگی که برای جمع کردن عمده ی مسائل در برخورد با افراد ناراضی از وضعیت اجرایی تیم مدیریتی و همچنین فرار از پاسخگویی مناسب مدیریت به مخاطبین گره گشا بوده و هست!)
بنده این بار هم نه بعنوان پلیر تیمی که متضرر ضعف تیم مولتی هانتری سرور شده و این دیدگاه رو داره که مدیر سایت بطور کاملا طبیعی حمایت خودش رو داره از مولتی هانترش بروز میده که جمع بشه قضیه و به اعتبار سایتش خدچه وارد نشه(ننوشتم با قصد و غرض و تبعیض که بحث مجدد از طرف دوستان به حاشا کشیده نشه) و نه حتی به عنوان پلیر اکانتی که وقت خودش رو گذاشته دو سه ماه دست تنها و حدود 40-50 کی گلد هزینه کرده توی سرور روی اکانت خودش و نهایتا الان بخاطر این نوع برخورد مدیریت احساس کرده در حق خودش و تیمش اجحاف صورت گرفته و اکانتش رو به نشان اعتراض روی حذف قرار داده!(ما خوب میدونیم چراغ سرور بعد از ما خاموش نخواهد شد امیدواریم درک کنن دوستان مدیر و مسئول که این تصمیم جنبه ی قهر کردن و ... نیست بلکه بحث ارزش قائل نشدن تیم مدیریت واسه مخاطب رو داره میرسونه)
بلکه بعنوان عضوی از سایت دژکوب تاکید میکنم آخر این سیاست حمایت نابجا از زیرمجموعه مدیریتی به هر قیمتی، حتی نادیده گرفتن وقت و زحمات تیمی که کلی هزینه کردن توی سرور! جز به ناکجا کشیده شدن این سایت و بر باد رفتن زحماتتون نتیجه ی دیگه ای نخواهد داشت !
میل با خودتون هست که مثل جوابی که به بقیه دوستانی که اینجا وقت گذاشتن و هزینه کردن و سرمایه سایت محسوب میشدن و کما فی سابق به سادگی از دستشون دادید با مشکل پیش اومده برخورد کنید و با یه خداحافظی بخشی نه چندان کوچک از مجموعه رو از خودتون برونید و تمسخر آمیزانه با خداحافظی و ارزوی موفقیت بدرقه کنید و یا اینکه این مسئله رو یک بار برای همیشه جمع کنید و تسلی خاطر باقی دوستان که دچار تردید حضور توی این سایت شدن و هستن باشید و قوی تر از قبل با حفظ کل مجموعه ادامه کار رو دست بگیرید و چراغ سبزی واسه برگشت اون عزیزان باشید.
موفق و پیروز باشید
پ.ن: ما نخواهیم گفت خلایق هرچه لایق چرا که بر این واقفیم که از ماست که برماست آنجا که خود کرده را تدبیر نیست. :/
-
محبوبیت کاربر - 9 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mostafaa
ضمن عرض سلام و وقت بخیر خدمت تمامی عزیزان
جلوه ی قشنگی نداره این دو سطر اونم با این لحن از جانب مدیریت محترم سرور !(هرچند بعد از چندین صفحه نطق و توضیح دلیل موجهی نخواهد بود واسه تعبیر این لحن نامناسب)
قطعا همینطوره و انتقاد شما به لحن بنده کاملا وارده. در پایین بیشتر توضیح میدم.
بنده توی پست قبل خودم توی همین تایپیک صریح اعلام کردم که هرچند هیچ مجموعه ای بی عیب نیست اما چیزی که نقطه قوت بوده این هست که بازیکنان با حضورشون توی مجموعه دژکوب پذیرفتن که این مجموعه کم عیب ترین مجموعه حال حاضر میتونه باشه و بعد چند سال پیگیری و رصد بازیکنان و استفاده مدیریت محترم از نقطه نظرات مخاطبین،امروزه این انتظار از مدیریت شکل گرفته که بالاخره بعد این همه سال سرور ران کردن و حضور پررنگ وهمیشگی بازیکنان حداقل یه ثباتی توی مجموعه دژکوب مشهود بشه بابت دو مورد ذیل:
مورد اول در رابطه با نقض قوانین:
نوع برخورد با ناقضین قوانین درون بازی وقتی ابهام برانگیز نخواهد شد که قوانین بصورت مکتوب و عینی باشه و از حالت صلاح دید مدیریت و سلیقه خارج بشه تا ثباتی که دوستان خواهانش هستند اتفاق بیفته و به چه شد و چه کنم و چه خواهد شد وضعیت فعلی که شاهدشیم کشیده نشه سرور ها در مواجهه با تخلف و خرابکاری هایی که رخ میده!
طبق مثالی که زدم امکان برخورد شدید با متخلف نیست دوباره مثال رو برای شما که اینقدر خوب و بدون تهمت انتقاد میکنید کپی میکنم:
خوب این سناریو رو در نظر بگیرید :
من x می خوام کاری کنم اکانت y بن بشه. پسشو بدست میارم اما می دونم اگه خرابکاری کنم سرور بک می خوره و تازه خودم بن میشم پس چه کار کنم؟ کاری نداره میرم روی اکانتش آیپی میندازم بعد میام روی اکانتم خرابکاری میکنم دف رو برمیگردونم کتیبه رو با اکانتش میزنم. بعد هم درخواست اشد مجازات و بک خوردن سرور دارم.
حالا اون اکانت بن شده سرور هم بک خورده و من میرم سراغ پلیر بعدی.
مورد دوم در رابطه با برگزاری سرورها :
مادامی که محوریت مدیریت محترم از برگزاری سرورها به عینه قابل رویت نباشه انتظارات متنوع و متضادی بروز پیدا خواهد کرد که فلان سایت فلان هست شما اینجا این گونه نیستید و ... به همین خاطر این انتظار شکل میگیره که بصورت شفاف بیان بشه
آیا اینجا مجزا از سرور های مشابه حتی سایت اصلی سرور کام هست یا
بالعکس اینجا دقیقا مشابه با سرور کام و باهدف رسیدن به کیفیت سرور کام برگزار خواهد شد!
این مسئله حد وسطی نخواهد داشت در حالیکه مدیریت محترم دقیقا حد وسط رو متد کار خود قرار داده و هرجا کم کاری ای مشهود میشه دست مجموعه مدیریتی رو باز گذاشتن از این بابت که گوش مخاطب آشنا با این دیالوگ باشه:
ما اینجا قوانین خودمون رو داریم !
(دیالوگی که برای جمع کردن عمده ی مسائل در برخورد با افراد ناراضی از وضعیت اجرایی تیم مدیریتی و همچنین فرار از پاسخگویی مناسب مدیریت به مخاطبین گره گشا بوده و هست!)
قطعا همینطوره ما با توجه به نقطه نظر و صلاحدیدی که داریم قوانین رو اجرا میکنیم و اقدامات یکسان در چند سایت مختلف ممکنه منجر به نتایج مساوی نشه. شاید از نظر شما این نقطه ضعف باشه. اما اگه واقع بین باشیم در سایت دات کام اگه یه اکانت یا بیست تا اکانت جریمه یا بن بشن همه مطیع قانون هستند و کسی تهمت نمیزنه که مدیر با کسی ساخته اما اینجا دیوار کوتاه تری از ما پیدا نمی کنند. پس ما حتی اگه اقدام مشابه ای انجام بدیم منجر به نتیجه یکسان (سرنهادن به قوانین) نخواهد شد.
بنده این بار هم نه بعنوان پلیر تیمی که متضرر
ضعف تیم مولتی هانتری سرور شده و این دیدگاه رو داره که مدیر سایت بطور کاملا طبیعی حمایت خودش رو داره از مولتی هانترش بروز میده که جمع بشه قضیه و به اعتبار سایتش خدچه وارد نشه(ننوشتم با قصد و غرض و تبعیض که بحث مجدد از طرف دوستان به حاشا کشیده نشه)
این دوستان تهمت میزنن زد و بندی بوده در حالی که واقعا زد و بندی نبوده بعد شما میگی من به دروغ بگم زد و بند بوده؟ متاسفانه این انتقادتون وارد نیست. حتی نحوه برخورد با اکانت های تحت الشعاع یکسان بوده که تبعیضی حاصل نشه. اینجا رو نمی تونم باهتون موافقت کنم و بیام به خاطر دل پلیر بگم آره مولتی هانتر هوای فلان تیم رو داشته که به مذاق کسی خوش بیاد.
و نه حتی به عنوان پلیر اکانتی که وقت خودش رو گذاشته دو سه ماه دست تنها و حدود 40-50 کی گلد هزینه کرده توی سرور روی اکانت خودش و نهایتا الان بخاطر این نوع برخورد مدیریت احساس کرده در حق خودش و تیمش اجحاف صورت گرفته و اکانتش رو به نشان اعتراض روی حذف قرار داده!(ما خوب میدونیم چراغ سرور بعد از ما خاموش نخواهد شد امیدواریم درک کنن دوستان مدیر و مسئول که این تصمیم جنبه ی قهر کردن و ... نیست بلکه بحث ارزش قائل نشدن تیم مدیریت واسه مخاطب رو داره میرسونه)
پلیر یک قرن هم زحمت بکشه و هزینه کنه حق نداره تهمت بزنه. مگه ما آبرو و اعتبارمون رو از جوب آوردیم که چهارتا پلیر به خاطر کم نیاوردنشون تهمت بزنن.
بلکه بعنوان عضوی از سایت دژکوب تاکید میکنم آخر این سیاست حمایت نابجا از زیرمجموعه مدیریتی به هر قیمتی، حتی نادیده گرفتن وقت و زحمات تیمی که کلی هزینه کردن توی سرور! جز به ناکجا کشیده شدن این سایت و بر باد رفتن زحماتتون نتیجه ی دیگه ای نخواهد داشت !
هرچی این سایت از کسانی که سریعا تهمت میزنن و ظرفیت قبول اشتباه خودشون رو ندارن خالی بشه هم خودشون راحت ترن هم ما. پلیر برای ما سرمایه است اما بالاتر ازون آبروی ماست و کسی حق نداره به خاطر ظرفیت کم خودش در پذیرفتن اشتباه انگشت اتهام رو به سمت ما نشونه بگیره در حالی که هیچ تقصیری متوجه ما نیست.
میل با خودتون هست که مثل جوابی که به بقیه دوستانی که اینجا وقت گذاشتن و هزینه کردن و سرمایه سایت محسوب میشدن و کما فی سابق به سادگی از دستشون دادید با مشکل پیش اومده برخورد کنید و با یه خداحافظی بخشی نه چندان کوچک از مجموعه رو از خودتون برونید و تمسخر آمیزانه با خداحافظی و ارزوی موفقیت بدرقه کنید و یا اینکه این مسئله رو یک بار برای همیشه جمع کنید و تسلی خاطر باقی دوستان که دچار تردید حضور توی این سایت شدن و هستن باشید و قوی تر از قبل با حفظ کل مجموعه ادامه کار رو دست بگیرید و چراغ سبزی واسه برگشت اون عزیزان باشید.
موفق و پیروز باشید
پ.ن: ما نخواهیم گفت خلایق هرچه لایق چرا که بر این واقفیم که از ماست که برماست آنجا که خود کرده را تدبیر نیست. :/
ببینید انتقاد خوبی داشتید و من هم جوابتون رو محترمانه دادم. حرفاتون درسته در صورتی که مولتی هانتر یا بنده اشتباها از تیمی جانبداری میکردیم. وقتی اشتباه پیش اومده از سمت مدیریت نبوده این توقع میره که پلیر اشتباه خودشو بپذیره و به گردن مولتی هانتر نندازه.
هر عزیزی دوست داشت اینجا بازی کنه قدمش روی چشم. بازی کنه اما نه با آبروی ما.
تو این قضیه هم هرچقدر آسمون و ریسمون ببافند اشتباه رو خودشون مرتکب شدن و باید اینقدر ظرفیت داشته باشند که اشتباه خودشون رو قبول کنن اما به جاش تهمت ناروا زدن به ما. تاپیک های بقیه سرورها هست هرجا اشتباهی از سمت ما بوده بنده پذیرفتم عذرخواهی هم کردم. حوصله دارید بخونید سرچ بزنید.
اینبارم تو خصوصی بیان بگن که نمی خوان جلو تیم حریف کم بیارن چشم من گردن میگیرم اشتباهشون رو. اما آدم خودش اشتباه کنه تقصیر رو بندازه گردن ما فحش بده، تهمت بزنه تهشم شاکی هم باشه و منت بذاره که اینجا پلی داده دیگه نوبره.
من دست تک تک پلیرهایی که گاها حقشون رو با مدیریت اشتباه ضایع کردیم و باز اینجا پلی دادن می بوسم کوچیک همشون هم هستم. اما قرار نیست ما بشیم سیفون گندکاری دوستان که گند بزنن و با تهمت زدن به ما گندکاریشون رو جمع کنن.
یه نکته بگم که مطمئن بشید این دوستان مشکل از خودشونه، این که اگه همین بهانه پسورد عوض کردن مولتی هانتر که بهانه واقعا واهی و مسخره ای هست هم نبود و کتیبه اینا میرفت، همین چند نفری که داد میزنن چرا دخالت کردید، داد میزدند دخالت کنید و سرور رو بک بدید وگرنه باهشون همدستید.
خوب حالا به نظر شما با پلیری که تو هر سناریو و شرایطی باز ما رو متهم به همدستی و زد و بند میکنه میشه از سر سازش و جذب حداکثری صحبت کرد؟
بعد شما میگی ما داریم قضیه رو جمع میکنیم! چه جمعی؟! این قضیه هرجور اتفاق میوفتاد تهش همین بود.
شرمنده خیلی سعی کردم ادبیاتم تند نشه اما باز تند شد.
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن