-
باسلام
دوستان عزیز که به مدیریت اعتراض دارند :
- میتوانند اعتراض خود را از طریق پیغام خصوصی به بنده یا مدیر ارشد ارسال کنند تا جواب قانع کننده ی بگیرند , در غیر این صورت با تذکر یا بن مواجع خواهند شد.
- طبق قوانین کلی (انتشار و حریم خصوصی افراد) انتشار هر گونه عکس , چت و غیره در مکان عمومی ممنوع می باشد.
- طبق دستور های ارائه شده استفاده از کلمه قبلی بازی به هر نحوی (با فاصله , بدون فاصله , انگلیسی و غیره) ممنوع بوده و کلمه دژکوب جایگزین آن می باشد.
- اگر در محتوای هر پستی (طولانی , مهم , دارای رفع اسپم و غیره) یک مورد تخلف وجود داشته باشد بی درنگ پاک خواهد شد (ویرایش در موارد خاص انجام خواهد گرفت بنا به تشخیص مدیر مربوطه) لذا در ارسال پست های خود کمال دقت را داشته باشید .(در صورتی که پست شما پاک شده , میتوانید از مدیر مربوطه پست خود را در قالب نامه درخواست کنید تا قسمت های مورد دار حذف کرده و از نوع به ارسال پست اقدام نمایید.)
و در آخر دوستان لطفا اول بپرسید بعد ناراحت شید ما هم مثل شما دوست دار بحث و گفت گو در انجمن هستیم.
باتشکر
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
سلام به همه دوستان
لازم هست مطالبی رو درباره شمال غرب و اتفاقات پیش اومده توی سایدمون رو بگم تا دلیل 2تکه شدن شمال غرب کاملا مشخص بشه
ما نه کاری به جنوب شرق داریم و نه کاری به سایدهای دیگه اما باید همیشه طرف حق بود
مشکلات من با آقای عطا ( بید وحشی) از زمانی شروع شد که وقتی وارد سرور شدیم گفت من وقت بازی نداریم و تو بیا اتحادارو بکش بالا و منم که اومده بودم تا شمال غرب بازی کنم قبول کردم اما بهش گفتم شما حق دخالت نداری که مثل سرور فینال نشه
در سرور فینال آقای عطا حدود 3 تا 4 میل دف از روی اکانتهایی که خریده بود یا با گلد پلیرهای اکانتها رو راضی کرده بود براش دف بسازن داشت و دوست عزیزمون سینا سینامی هم اونجا حضور داشت اما در طول سرور که اتک روی شمال غرب میرفت ایشون دف رو به پلیرهاش نمیداد و روی اکانتهای خودش ثابت ربخته بود تا اونجایی که همه نان کپ هاشون یکی پس از دیگری 0 می شد و کتیبه هاش هم دست جنوب غرب میرفت و شاهد عینی این ماجرا احسان شانیز هست. در سرور فینال بنده خدا سینا اونقدر از دست اتفاقات شمال غرب حرص خورد که برای من تو این سرور عبرت شد که نزارم همون اتفاقات بیفته.
حالا این سرور نمیخواستیم این اتفاق بیفته و از روز اول روبروی آقای عطا واستادم و ایشون قبول کرد که همه چیز با من باشه اما برخی مسایل رو با ایشون هماهنگ کنم ولی زمانی که وارد اتحاد ایشون شدیم یه سری دسترسی ها رو باز نمیکرد و هر روز یه جوری روی اعصاب آدم راه میرفت که تصمیم گرفتم از همین اول سرور روبروش واستم نه اینکه بزارم موقع کتیبه ها و واندرا برسه و مثل فینال شمال غرب حرفی برای گفتن نداشته باشه و یه ساید سوخته باشه از همینجا بود که دو دستگی در شمال غرب به وجود اومد ( و شاید یکی از دلایل دو دستگی شمال غرب رک گویی خود من بود که بارها به اقای عطا رک گفتم سرور فینال ... زدی و این سرور اجازه نمیدم مثل فینال بشه.) الان هم ناراحت نیستیم که این اتفاق افتاد چون میگن جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعت هست.
ایشون باسایدهای دیگه در مورد اینکه مارو بزنن صحبت کرده بود و تمامیت تلاشش رو برای این گذاشته بود که سایدی پیدا بشه که اول اتحاد مارو بزنه بعد با اونا متا بشه حتی تا جایی که به من گفته بود قبل از سرور با شمال شرق متاشون رو بسته بودن و با مانی حرفاشون رو زده بودن که خدا میدونه این حرف چقدر صحت داره.
در مورد جنوب شرق هم ما با دوستان توی جنوب شرق متا نکردیم بلکه نپ بستیم و ازشون خواستیم چون شمال غرب پلیر نداره اویل بازی کمکمون کنن که بعد از یه مدت پلیر چندتا اکانتی که نبودن دوباره برگشتن و الان هم با هیچ سایدی نه متا هستیم و نه نپ.
ترجیح میدیم تا زمان واندرها هیمنجوری ادامه بدیم و با هیچ سایدی متا نبندیم اگر خوردیم نوش جونمون اگر هم نخوردیم که ناز شستمون
دوستان اینجا اومدیم که کمی وقت بگذرونیم و دور هم شاد باشیم پس بازی رو جدی نگیرید و به جون هم نیفتید که 4 روز دیگه همو بیرون دیدید مثل بازی تیکن یهو تو خیابون به جون هم نیفتید و جنگ خیابونی راه نندازید
روز همگی بخیر
مجتبی
ویرایش توسط MATRIX III : 03-14-2016 در ساعت 03:43 PM
-
محبوبیت کاربر - 8 تشکر, 10 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
علی جون
مصطفی جان یدونه باشین واسه ما باشین :ِِِd
خسته نباشید به کل SE
شاد زی مهر افزون
ویرایش توسط Reza.Khan : 03-14-2016 در ساعت 06:22 PM
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM
کل متای SW و NW در دیوار KING_SE ....
650k دفاع ....
-
محبوبیت کاربر - 8 تشکر, 8 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
M o s T a F a
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM
کل متای SW و NW در دیوار KING_SE ....
650k دفاع ....
دفاع خوبی بود تبریک
ولی باز هیجان زده شدی مصطفی حان شمال شرق هست نه شمال غرب
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
m o s t a f a
boooooooooooooooooooom
کل متای sw و nw در دیوار king_se ....
650k دفاع ....
منظور مصطفی جان ne بود و اشتباه نوشت
خواست ابروی NE نره !!
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 11 تشکر, 11 پسندیدن, 0 نپسندیدن
I M P E R I A L 2,
benito,
._.Alone._.,
fereidoon,
I M P E R I A L,
َAli_KinG_sE,
IiISnIpErIiI,
Glory OF Roman,
ali 2113,
V A H ! D,
اطلاعاتی وارد نشده تشکر نمود
I M P E R I A L 2,
benito,
._.Alone._.,
fereidoon,
I M P E R I A L,
َAli_KinG_sE,
IiISnIpErIiI,
Glory OF Roman,
ali 2113,
V A H ! D,
اطلاعاتی وارد نشده پسندید
-
از نظر یک ناظر خارجی این پلن به سود sw بود چون گندم منفی زیاد داشتن زدن که دفاع se رو کلین کنن 
پ ن : خبر رسیده بعضی ها هم عید شروع شده پیک شادیشون گرفتن سرشون شلوغ شده
-
محبوبیت کاربر - 12 تشکر, 12 پسندیدن, 0 نپسندیدن
._.Alone._.,
benito,
َAli_KinG_sE,
fereidoon,
partizan,
I M P E R I A L,
I M P E R I A L 2,
IiISnIpErIiI,
Glory OF Roman,
ali 2113,
V A H ! D,
اطلاعاتی وارد نشده تشکر نمود
._.Alone._.,
benito,
َAli_KinG_sE,
fereidoon,
partizan,
I M P E R I A L,
I M P E R I A L 2,
IiISnIpErIiI,
Glory OF Roman,
ali 2113,
V A H ! D,
اطلاعاتی وارد نشده پسندید
-
شاعر میگه یا علی گفتیم پلن اغاز شد
شیش تا همر دیگمون هم دیوار شد
واینک دوستانمون که اساتید سرورای ۲۵ایکس و صد ایکس و هزار و سیصد افرین ایکس هستن بدنبال پیدا کردن بهونه ای تازه برای فرار از این سرور همراشونو به دیواری به نام کینگ اس ای کوبیدن تا شاید در سرورای نام برده افتخاری دیگر کسب کنن
باشد که همگیشان سربلند باشن
به نام اس ای همگی از ایستاده و سرود هیبیب هووورا سر میدهیم
-
محبوبیت کاربر - 9 تشکر, 9 پسندیدن, 0 نپسندیدن