-
سلام به همه
جایزه کاردان به دهکده دوم نرفت سلام
من می خواستم جایزه ده جدید کاردان رو در ده دوم استفاده کنم که ده دوم رو انتخاب کردم ولی جایزش رفت انبار ده اول
منو باش که لول انبار ده دوم رو 2 کردم ( منابع الکی حیف شد )
نباید اینجوری باشه و جایزه کاردان رو هر دهی بخوایی میتونی بگیری. مگه جدیدا اینجور شده باشه. حالا ایندفه هیرو رو بفرست اونجا که میخوایی جایزه بگیری و تو همون ده باش و جایزه رو دریافت کن ببین
-
بله درسته... هر دهی که بخوای میگیری،به قهرمانم ربطی نداره. چندساعت پیش تو ده سوم دریافت جایزه رو زدم 20 ک منبع بهم داد. فقط یه سوالی که تو ذهنمه اینه که اگه وقتی میخواد فقط از یه منبع به صورت تصادفی بده چرا همیشه ازونی که کم تر داری میده،شاید تو آهنت کمه ولی گندم بیشتر لازمته. مال من که هر دفه اینطور شده و ازاون منبعی که کم تر دارم بهم داده . نمیدونم شانسیه یا کلا اینطوریه
-

نوشته اصلی توسط
majid maleki
بله درسته... هر دهی که بخوای میگیری،به قهرمانم ربطی نداره. چندساعت پیش تو ده سوم دریافت جایزه رو زدم 20 ک منبع بهم داد. فقط یه سوالی که تو ذهنمه اینه که اگه وقتی میخواد فقط از یه منبع به صورت تصادفی بده چرا همیشه ازونی که کم تر داری میده،شاید تو آهنت کمه ولی گندم بیشتر لازمته. مال من که هر دفه اینطور شده و ازاون منبعی که کم تر دارم بهم داده . نمیدونم شانسیه یا کلا اینطوریه
سلام شانسی نیست هر منبعی کمتر باشه همونو میده.
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ŞђōΨğύŋ
سلام به همه
نباید اینجوری باشه و جایزه کاردان رو هر دهی بخوایی میتونی بگیری. مگه جدیدا اینجور شده باشه. حالا ایندفه هیرو رو بفرست اونجا که میخوایی جایزه بگیری و تو همون ده باش و جایزه رو دریافت کن ببین
اينجا اينجوريه
به هيرو هم ربطي نداره
فقط تو دهكده اول بهت جايزه ميده
من حتي صبر كردم تا تو دهكده دوم عمارت قهرمان هم زدم و هيرو را بردم اونجا
بعدش درخواست جايزه كردم
ولي باز هم منابع به دهكده اول داده شده
T.s7 R1 : a.lionلطفا ثبت نام کنید. T.s7 R2 : 3zar
T.s7 R3 : schizophrenia
L1:WhiteBird.P.M
-

نوشته اصلی توسط
3zar
اينجا اينجوريه
به هيرو هم ربطي نداره
فقط تو دهكده اول بهت جايزه ميده
من حتي صبر كردم تا تو دهكده دوم عمارت قهرمان هم زدم و هيرو را بردم اونجا
بعدش درخواست جايزه كردم
ولي باز هم منابع به دهكده اول داده شده
دیگه هیرو نیاز به امارت نداره.
بدونه امارت هم مستقر میشه تو دهکده.
-
چگونه دهکده های ناتار دارای کتیبه را کتیبه شان را بدست آوریم
-

نوشته اصلی توسط
mohsen_daroie
برای داشتن کتیبه نیاز به خزانه داری برای کتیبه های کوچک خزانه سطح 10 و برای بزرگ و منحصر سطح 20
برای زدن کتیبه از ناتار شما نیاز به یه همر داری یعنی نیروی هجومی بالا که تو یه دهکده ا ت ساختی
اول باید مطمئن بشی که همرت قدرت کافی برای حمله به دهکده ناتار رو داره (این رو میتونی از لیدرها یا بازیکنای با تجربه سرور بپرسی)
همراه با همرت باید کاتا (منجنیق)+قهرمان رو هم بفرستی البته هم میتونی هر 3 تا رو با هم تو یه موج حمله بفرستی یا جداگانه تو موجهای مختلف اما چونکه بازیکنان دیگه ای هم به سمت کتیبه مورد نظر شما حرکت کردن پس بهتره برای افزایش سرعت لشگریان چکمه جنگجو رو بدی قهرمان
در کل همونجور که خود سایت هم بهش اشاره کرده باید کل نیرو های ناتار رو بکشی با منجنیق خزانه رو تخریب کنی و قهرمان هم باید در حمله زنده بمونه تا بتونه کتیبه رو برداره (سعی کردم کوتاه و روان بگم باز دوستان دیگه میان کامل تر میگن )
در زمان صلح پسران پدران را به خاک میسپارند و در زمان جنگ پدران پسران را
-

نوشته اصلی توسط
mohsen_daroie
میشه دهکده ناتاری که کتیبه داره را چیف هم کرد
اینجوری هم صاحب کتیبه اش میشی
T.s7 R1 : a.lionلطفا ثبت نام کنید. T.s7 R2 : 3zar
T.s7 R3 : schizophrenia
L1:WhiteBird.P.M
-

نوشته اصلی توسط
3zar
البته این روش به درد بخوری نیست همیشه. صرفه با اینه که کتیبشو بدزدی.
-

نوشته اصلی توسط
3zar
سلام
بله به این روش هم قابل انجام هست
اما همونجوری که دوستمون گفت به صرفه نیست به جز در یک صورت :
بازیکن یه کتیبه بزرگ یا منحصر داشته باشه و بازی بهش این اجازه رو نمیده که کتیبه بزرگ یا منحصر دیگه ای رو با قهرمان بزنه
در اینصورت پلیر میاد دهکده ناتار رو چیف میکنه اما کتیبه فعال نمیشه و تنها همون کتیبه اول فعال هست
دوستان اگه اشتباه گفتم اصلاح کنن چون خودم تا به حال این مورد رو تجربه نکردم
در زمان صلح پسران پدران را به خاک میسپارند و در زمان جنگ پدران پسران را