نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 303

موضوع: پرسش و پاسخ دژکوبی

Threaded View

اخترشاه
    Guest
    سلام

من حین بازی سه تا سوال داشتم . که چون خیلی عجله برای دونستنشون نداشتم و خیلی جزیی بودن ، میخواستم توضیج بیشتری بدونم درموردشون . به من گفتن اینجا بپرسم .

1- برتری پادگان بزرگ نسبت به پادگان معمولی چیه ؟ چرا مثلا باید کسی بخواد با سه برابر هزینه توی پادگان بزرگ سرباز تربیت کنه ؟ توی سایت پاسخهای دژکوب دو سه خط درموردش نوشته که منو قانع نکرد خیلی . چون گفته شده که با منبع مشخص میشه دو تا تربیت همزمان انجام داد ؟! من امتحان کردم . نمیشه آخه ! وقتی مثلا میشه 300 تا سرباز تربیت کرد توی پادگان معمولی ، میشه 100 تا توی پادگان بزرگ تربیت کرد . وقتی پادگان معمولی رو با 300 تا شارژ میکنیم ، دیگه منبعی برای شارژ پادگان بزرگ باقی نمیمونه . اینجاست که من برام ابهام بوجود میاد . چون تصورم این هست که لابد یه نفع خاص داره که ساختمونش توی لیست قرار میگیره ، که ظاهرا توضیحاتش کافی نبوده که درست متوجه بشم . اینکه بیشتر ضرر بنظر میرسه تا نفع .

2- چرا یه وقتایی وقتی توی ویرایش پروفایلم میرم ، توی قسمت آبادیهام ، آهن هم میبینم ؟ درحالی که من اصلا آبادی آهن نگرفتم و مثلا اکانت منو در حالت عادی ببینید ، اصلا آهن دیده نمیشه :

41039388870652564269.png

ولی وقتی میرم توی قسمت ویرایش ، یه آبادی آهن دیده میشه ! ببینید :

12093990945564160320.jpg

میخواستم بدونم چی موجب میشه که این حالت رخ بده .

3- کاربرد این دایره چیه ؟ ببینید :

06301151991958653568.jpg

فقط میدونم وقتی روش کلیک میکنیم ، سبز و زرد و قرمز میشه . و گفتن که برای نشانه گذاری حملات براساس اهمیتشون هست . ولی خب چی میشه اصلا تهش با این علامت گذاریا ؟ من امتحان هم کردم اتفاق خاصی رخ نداد . نمیدونم دقیقا به چه درد میخوره این تغییرات . میخوام بدونم چقد میتونه به درد بخور باشه و شیوه صحیح بهره بردن از این امکان چی هست .

پ.ن : من الان دیدم دقیقا کسی دراینمورد توی این تاپیک سوال کرده . ولی بازم در حد همین که علامت گذاری کنیم هست جوابش . دقیقا نحوه نتیجه گرفتن ازش رو نگفتید . نمیدونم شاید من سوالم رو خوب بیان نمیکنم .

ممنونم .
    ویرایش توسط اخترشاه : 10-21-2014 در ساعت 03:13 PM دلیل: اضافه کردن یک پ.ن به سوال سوم

کلمات کلیدی این موضوع