صفحه 23 از 61 نخستنخست ... 13212223242533 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 , از مجموع 745

موضوع: نقد و بررسی سرور i3

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

دوست عزیز مطلبی که گفتم رو میلاد امپرور و ممد نوب توی تلگرام اشاره کردن که به گوش بچه ها و سوپر پلنرSE در سرور های نرمال برسونم
    من بار ها گفتم یبار دیگه هم میگم جز سرور 3 6 و اسپید هیچ سروری بازی نکردم .سرور 1هم اتحاد دیلم بودیم با امیر تام کت که همرو بن کردن
    پس این سرور 9 هم نبودم و فقط صحبتای یه دوست عزیزدیگه رو منتقل کردم
    از اولین سرور اسپید ایران که ران شد و اتحاد hope هم واندرو 100کرد من بازیه حرفه ایمو شروع کردم , پس هرجوریم حساب کنیم سابقه ی بازی من از شما بیشتر نباشه مطمئنا کمتر نیست.
    زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته

2. تشکر Glory OF Roman, GREEN MAN تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, HaNNiBaL, GREEN MAN پسندید
    نپسندیدن fereidoon نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

ی نکته ای رو من عرض کنم ! کیفیت با کمیت برابری نمیکنه آنچه عیان است چ حاجت به بیان است !

بازیه حرفه ای رو باید بقیه تشخیص بدن ( از خود تعریف کردن = ... ! )

RoMaN EMPiRe The Great

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Shaniz نمایش پست ها
    دوست عزیز مطلبی که گفتم رو میلاد امپرور و ممد نوب توی تلگرام اشاره کردن که به گوش بچه ها و سوپر پلنرSE در سرور های نرمال برسونم
    من بار ها گفتم یبار دیگه هم میگم جز سرور 3 6 و اسپید هیچ سروری بازی نکردم .سرور 1هم اتحاد دیلم بودیم با امیر تام کت که همرو بن کردن
    پس این سرور 9 هم نبودم و فقط صحبتای یه دوست عزیزدیگه رو منتقل کردم
    از اولین سرور اسپید ایران که ران شد و اتحاد hope هم واندرو 100کرد من بازیه حرفه ایمو شروع کردم , پس هرجوریم حساب کنیم سابقه ی بازی من از شما بیشتر نباشه مطمئنا کمتر نیست.
    چندتا چیز خنده دار دیدم مجبور شدم ریپلای کنم

1- سابقت از سهیل بیشتره :| سنت که آخرش متولد 75 هستی

2- اسپید باز :| آخرین اسپید ایران سال چه سالی برگذار شد ؟

هومن جان کاملا" با نظرت موافقم

و یه چیز خیلی مهم از سوپر پلنر متاااااااااااااااا
    سوپر لخ اعظم جنوب غرب

Untitled.jpg

من بودم کلا" حذف میکردم میرفتم

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

کیفیت ها رو هم شاهدیم اتک غارت واسه شلوغ کردن اردوگاه با استفاده از بات اگه کسی هم بات استفاده میکنه حداقل دیگه علنی نکنه طاهرن استفاده از بات ممنوعه کسی که از روش های ممنوع استفاده میکنه دیگه دلیلی نداره اصلا در مورد کیفیت بازیش بحث کرد

200t
    Guest
    آقا مانی مبارک . ایشاله موفق باشین . فقط امیدوارم اسم واندر ، واندره شمال شرق باشه . و جریانای فینال قبلی تکرار نشه که 60نفر ناراحت بشن .
    به من ربطی نداره این داستاناش فقط خواستم همدردی کرده باشم با اکانت های بازمونده از اتحاد قهرمان . شده خودم بیام ش.ش دفاعی بسازم ، ولی دوست دارم متا ربطی به واندر نداشته باشه و رفیقامون خودشون ww بالا بدن (چون فک کنم 80% ساید NE رو میشناسم و همه رفیقامونن و پتانسیلشو دارن)

یه نکته هم به دوستان بگیم یکم فکر کنین روش بد نیست

مسعود Barin یه حرف باحالی زد . پلن پلن پلن سوپر پلن . اولترا پلن
    پلنی که نرمال اجرا میشه مثلا 30 ساعت (60 ساعت گندم دادن به همر و دفاعی که هست ) و کلی تایم وسطش هست که بشه کاری انجام داد. و باید انقد دقیق باشه که تارگت تو این همه ساعت معلوم نشه
    پلنی که اجرا میشه تو اسپید موقعی اجرا میشه که اکانت تارگت تو اتحاد چراغش سبز شده و آفلاین شده .

پلنی که سر 4 5 ساعت تموم میشه و طرف بیدار میشه میبینه هیچی نیست این اسمش پلن ملن نیست . این مزده بیدار بودنته چون با اینترنت dial up هم بزنی درست و تمیز اجرا میشه
    دوم اینکه نامردیه . اکانت تو اتحاد حرف داشته باشی و تایم آنلانی در بیاری (رندوم بزن دمت گرم )

هیچ منظوری نداشتم از این حرف چون بازم ادامه میدن. فقط در جواب تایید حرف مسعود بود و دل نوشته

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 200t نمایش پست ها
    آقا مانی مبارک . ایشاله موفق باشین . فقط امیدوارم اسم واندر ، واندره شمال شرق باشه . و جریانای فینال قبلی تکرار نشه که 60نفر ناراحت بشن .
    به من ربطی نداره این داستاناش فقط خواستم همدردی کرده باشم با اکانت های بازمونده از اتحاد قهرمان . شده خودم بیام ش.ش دفاعی بسازم ، ولی دوست دارم متا ربطی به واندر نداشته باشه و رفیقامون خودشون ww بالا بدن (چون فک کنم 80% ساید NE رو میشناسم و همه رفیقامونن و پتانسیلشو دارن)

یه نکته هم به دوستان بگیم یکم فکر کنین روش بد نیست

مسعود Barin یه حرف باحالی زد . پلن پلن پلن سوپر پلن . اولترا پلن
    پلنی که نرمال اجرا میشه مثلا 30 ساعت (60 ساعت گندم دادن به همر و دفاعی که هست ) و کلی تایم وسطش هست که بشه کاری انجام داد. و باید انقد دقیق باشه که تارگت تو این همه ساعت معلوم نشه
    پلنی که اجرا میشه تو اسپید موقعی اجرا میشه که اکانت تارگت تو اتحاد چراغش سبز شده و آفلاین شده .

پلنی که سر 4 5 ساعت تموم میشه و طرف بیدار میشه میبینه هیچی نیست این اسمش پلن ملن نیست . این مزده بیدار بودنته چون با اینترنت dial up هم بزنی درست و تمیز اجرا میشه
    دوم اینکه نامردیه . اکانت تو اتحاد حرف داشته باشی و تایم آنلانی در بیاری (رندوم بزن دمت گرم )

هیچ منظوری نداشتم از این حرف چون بازم ادامه میدن. فقط در جواب تایید حرف مسعود بود و دل نوشته
    میلاد جان اگه در جریان باشی تا الان 4.5 باری به دوستان فشار گفتیم بیاید نرمال پلی بدید .
    ما مردش بودیم از سرور نرمال اومدیم اسپید بازی کردیم و همین تیم فشار تو حسرت اکانت ما بودن . در حدی که روزی 3.4 بار فقط تو گارنا ازاکانت ما تعریف میکردن .

دوباره هم میگم اقایه فشار یه سرور بیا نرمال زیارتت کنیم .

اون موقعس که دیگه نمیتونی چراغ بگیری ؛
    نمیتونی تو 2ساعت کپ صفر کنی .

Masood Brain
    بگذار هرچه از دست میرود برود
    من آن را میخواهم
    که به التماس آلوده نباشد ؛
    حتی زندگی را ...

8. تشکر lucifer, ali 2113, l0l:D تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 2 پست

بابا مسعود جان اونجا این ... که دارن بدرد نمیخوره!!!!! این فشارا دوتا پلن e1 رفتن یه کاری شد سایدشون که همر توش نموند!!! اونجا تک گرزی یه چیز مسخرس واسه پر کردن اردوگاه و این تنها روش اتک زدنشونه!!! والا اینا در حد نرمال نیستن!!
    ویرایش توسط MOD S^À^W : 03-13-2016 در ساعت 07:21 PM دلیل: غیر مجاز

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
    بابا مسعود جان اونجا این باتا که دارن بدرد نمیخوره!!!!! این فشارا دوتا پلن e1 رفتن یه کاری شد سایدشون که همر توش نموند!!! اونجا تک گرزی یه چیز مسخرس واسه پر کردن اردوگاه و این تنها روش اتک زدنشونه!!! والا اینا در حد نرمال نیستن!!
    مهدی جان
    یکی دو باری سرور e1 رو اکانت یکی از بچه ها لاگین کردم و فقط در حد همین که سرور و نگاهی بندازم .
    یادمه تیم فشار حدودا 2.3 برابر شما اکانت خوب داشت و اینجا پلنر واقعی معلوم میشه ، با این وجود حتی نتونستن یه پلن اجرا کنن .
    و ساید شما با پلن های خوبی که انجام داد یکی یکی اکانت هایه تیم فشار رو محو کرد .
    همین اقایه سجاد مرلین یه همر 120 ک تبری داشت که انقدر موند موند تا اخرش صفر شد .

پ.ن : سجاد جون تو عشق منی ، یه وقت ناراحت نشی از این حرفم .
    همونطور که خودتم میدونی این یه بازیه و درون بازی همیشه رو به روی هم بودیم ،
    ولی بیرون بازی من کوچیکتم هستم .
    بگذار هرچه از دست میرود برود
    من آن را میخواهم
    که به التماس آلوده نباشد ؛
    حتی زندگی را ...

11. تشکر ali 2113, lucifer, l0l:D تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M.Brain نمایش پست ها
    مهدی جان
    یکی دو باری سرور e1 رو اکانت یکی از بچه ها لاگین کردم و فقط در حد همین که سرور و نگاهی بندازم .
    یادمه تیم فشار حدودا 2.3 برابر شما اکانت خوب داشت و اینجا پلنر واقعی معلوم میشه ، با این وجود حتی نتونستن یه پلن اجرا کنن .
    و ساید شما با پلن های خوبی که انجام داد یکی یکی اکانت هایه تیم فشار رو محو کرد .
    همین اقایه سجاد مرلین یه همر 120 ک تبری داشت که انقدر موند موند تا اخرش صفر شد .

پ.ن : سجاد جون تو عشق منی ، یه وقت ناراحت نشی از این حرفم .
    همونطور که خودتم میدونی این یه بازیه و درون بازی همیشه رو به روی هم بودیم ،
    ولی بیرون بازی من کوچیکتم هستم .
    جواب بقیه دوستانی که از سرور j1 فشار خوردن نمیدم . حرف که کنتور نمیندازه . تازه کیلومتر هم نمیندازه ) پس بزار بزنن )
    همون سرور که میگی e1 اولا هیچکس پلن نرفت از تیم فشار
    همشو بچه های ساید زحمت کشیدن بردن توی دیوار
    اون 120k تبر هم نبود 140k بود
    بعدشم کسی نتونست صفرش کنه
    خودت که دیدی اشتباه تایپی بود توی اینسرت )

اینجا هم بحث سرور i3 نه سرور های نرمال

همین که بعضیاشون قرار نبود 3x بازی کنن .حالا اومدن زیر پرچم بقیه توی se که شاید یک 1% احتمال بدن بردن و بگن ما هم بودیم ))
    حتی شنیدم سوپر پلنرشون اومده دف سازی ))

پ.ن : مسعود این یک بازیه . رفاقت ما بیشتر از این حرفاس از حرف حق ناراحت نمیشم
    For Wнαт Yoυ Belιeve
    Sтαɴd
    Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere

13. تشکر Brain, GREEN MAN, Shaniz تشکر نمود
    پسندیدن Brain, GREEN MAN, Shaniz پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M.Brain نمایش پست ها
    میلاد جان اگه در جریان باشی تا الان 4.5 باری به دوستان فشار گفتیم بیاید نرمال پلی بدید .
    ما مردش بودیم از سرور نرمال اومدیم اسپید بازی کردیم و همین تیم فشار تو حسرت اکانت ما بودن . در حدی که روزی 3.4 بار فقط تو گارنا ازاکانت ما تعریف میکردن .

دوباره هم میگم اقایه فشار یه سرور بیا نرمال زیارتت کنیم .

اون موقعس که دیگه نمیتونی چراغ بگیری ؛
    نمیتونی تو 2ساعت کپ صفر کنی .

Masood Brain
    آخه مسعود یه چیزی بگو که آدم خندش نگیره

اگه ir رو میگفتی یه چیزی وقتی اینجا سرور با ۶۰۰نفر استارت میشه دم واندر ۱۰نفرین تو ۴تا ساید دارین دوره همی تلاش می کنید که ناتار ۱۰۰ نکنه شما ۱۰نفر باهم تو یه اتحاد ۱۰۰ کنید اینم میشه سرور که بخوایم بیایم

هروقت تو سرور نرمالی تو اینجا ۲میل دف جمع شد چشم میام نرمال فشارتون میدیم

SEPEHR
    GREEN MAN
    JUST NE

صفحه 23 از 61 نخستنخست ... 13212223242533 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع