صفحه 15 از 61 نخستنخست ... 5131415161725 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 670

موضوع: بحث و گفتگوی سرور f3

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط fire lord نمایش پست ها
    ايول ! يعني شما الان منفيه 40-50 k گندم داري تو اين سرور !!!!
    -90k هم داریم چطور؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Ravani نمایش پست ها
    سلام
    حسين ونوم رو كدوم اكانت بازي ميكنه؟
    اگه محمد روانی هستی صفحات قبل ببینید میفهمید

THE LAST KING

Alone...BuT Alive....

قبرستان پر از جوانانی است که میخواستند در پیری توبه کنند...!

KiNG oF Se TeaM

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام به همه
    نقل قول نوشته اصلی توسط Alone نمایش پست ها
    -90k هم داریم چطور؟

- - - Updated - - -

اگه محمد روانی هستی صفحات قبل ببینید میفهمید
    میگم امیر جان شما که بازی نمیکردی و توبه کرده بودی و اَییی دژکوب چیه و فلان. حالا از سرور ای 1 دیدم اکانتت هس تا ....

90 ک منفی که بندرت پیدا میشه اما همین هول و هوش چرا چندتایی میشه یافت

- - - Updated - - -

راسی یکی این تاپ تن صابمرده رو نمیخواد یه گزارشی دو خط انشایی چیزه بده رو انتن بلا ولا کنتر نمیندازه تیریبون مفته همشهری دیی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ نمایش پست ها
    سلام به همه
    میگم امیر جان شما که بازی نمیکردی و توبه کرده بودی و اَییی دژکوب چیه و فلان. حالا از سرور ای 1 دیدم اکانتت هس تا ....

- - - Updated - - -

راسی یکی این تاپ تن صابمرده رو نمیخواد یه گزارشی دو خط انشایی چیزه بده رو انتن بلا ولا کنتر نمیندازه تیریبون مفته همشهری دیی
    من بازی نمیکنم اونا همش شایعس :|
    به چشماتم اعتماد نکن :دی گفتم بازی نمیکنم سر میزنم خیلی کم میبینی که گارنا هم نیستم
    رنک 1 دفاعی هم گرزی های حسین ونوم خورده بهش تعدادشم با خودشون مربوطه :دی

THE LAST KING

Alone...BuT Alive....

قبرستان پر از جوانانی است که میخواستند در پیری توبه کنند...!

KiNG oF Se TeaM

4. پسندیدن Ðŕ. Şђǒϯğύŋ پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ نمایش پست ها
    سلام به همه

- - - Updated - - -

والا این که کی چقدر منفی داره مد نظر بنده حقیر نیست اینم که فول تایم اگه سرباز و کاتا و سواره بسازی با ماشین حساب و محاسبه تعداد روزهایه سرور بدست میاد......
    اما سوال بنده با توجه به وضعیت غارت مطرح شده بود ......
    هرچند خوب بنده راستشو بخواین تا حالا همر درس درمونی نداشتم این عدد ها رو بیشتر تو اکانت دوستان دیدم یکم ناشیم ببخشین

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

هرسایدی میریم از دست این پیمان تفنگ آسایش نداریم :d
    برو خونه دیگه برو خونه
    زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

دیشب چه خبر بوده تاپ تن میگه یکی دیوار شده

یکی بیاد لینک بذاره دکتر نیست فروم یخ زده :d
    در زمان صلح پسران پدران را به خاک میسپارند و در زمان جنگ پدران پسران را

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

عجب!
    چه شخصیتهایی تو این سرور دارن چراغ خاموش پلی میکنن و صداشون در نمیاد. باید سرور جالبی بشه

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام

بلاخره تونستیم ای دی بسازم اینجا
    titanic

در خدمتیم

10. تشکر Alone تشکر نمود
    پسندیدن Alone پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام خدمت همه دوستان عزیز

من برای اولین بار تو این چند سالی که دژکوب بازی می کنم اومدم توی فروم تا یه مطلبی رو برای دوستان اس ای روشن کنم " بازم تاکید می کنم برای دوستان اس ای "

اول داستان حذف اکانت g.u.!.l.t.y رو می خوام برای همگی شرح بدم . من این اکانت رو حذف کردم چون احساس کردم باید تاوان اشتباهمو یه جوری به اس ای و دوستانم بپردازم . حالا سوال براتون پیش میاد که چه اشتباهی . " اولین اشتباه من این بود که از ممد اگزمن به عنوان پلیر خواستم که بیاد توی اس ای بازی کنه و دومین اشتباه من این بود که داخل رای گیری از کسانی که منو قبول داشتن و می خواستن به من رای بدن خواستم که رای خودشونو به ممد اگزمن که این آقا تاپ لیدر بشه "

اما فردای اون روز نکشید که سر یه داستان کوچیک فهمیدم که متاسفانه این آقا نه شعور لیدری داره و نه شخصیت لیدری .

حالا هم یه صحبتی با 2 دوست و حامی آقا ممد آقایان علی رضا و علیرضا زایتسر که طرفشونو بشناسن . شبی که قرار بود اکانت من حذف بشه پشت تلفن من یه حرفی زدم و ممد آقا در مورد شما دوستان یه مطلبی رو به من گفت که صلاح نمیدونم اینجا مطرح کنم شاید شما دوست نداشته باشین . فقط خواستم طرفتونو بشناسین.

بعدم یه مطلب دیگه می مونه : آقای تاپ لیدر یکم مرد باش و حرفی رو که اون شب پشت تلفن به من زدی و گفتی که به من بی احترامی شده و حذف می کنم رو عمل میکردی. مرد معمولا حرف از دهنش میاد بیرون و پای حرفش میمونه . حالا دیگه نمیدونم این حرف این آقا از کجاش اومده بیرون . خودش روشن می کنه برای دوستان .

حرف آخر اینکه آقا ممد این لباسی که الان شما تنت کردی زیادی بهت گشاده و از ریخت انداختتت . پس بیشتر از این خودتو مضحکه خاص و عام نکن .

پ.ن : اکانت من حذف شده ولی خودم توی سرور حضور دار

حسین ونوم g.u.!.l.t.y -----

ویرایش توسط Ali_PoTTeR : 01-24-2015 در ساعت 12:00 AM

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali_PoTTeR نمایش پست ها
    سلام خدمت همه دوستان عزیز

من برای اولین بار تو این چند سالی که دژکوب بازی می کنم اومدم توی فروم تا یه مطلبی رو برای دوستان اس ای روشن کنم " بازم تاکید می کنم برای دوستان اس ای "

اول داستان حذف اکانت g.u.!.l.t.y رو می خوام برای همگی شرح بدم . من این اکانت رو حذف کردم چون احساس کردم باید تاوان اشتباهمو یه جوری به اس ای و دوستانم بپردازم . حالا سوال براتون پیش میاد که چه اشتباهی . " اولین اشتباه من این بود که از ممد اگزمن به عنوان پلیر خواستم که بیاد توی اس ای بازی کنه و دومین اشتباه من این بود که داخل رای گیری از کسانی که منو قبول داشتن و می خواستن به من رای بدن خواستم که رای خودشونو به ممد اگزمن که این آقا تاپ لیدر بشه "

اما فردای اون روز نکشید که سر یه داستان کوچیک فهمیدم که متاسفانه این آقا نه شعور لیدری داره و نه شخصیت لیدری .

حالا هم یه صحبتی با 2 دوست و حامی آقا ممد آقایان علی رضا و علیرضا زایتسر که طرفشونو بشناسن . شبی که قرار بود اکانت من حذف بشه پشت تلفن من یه حرفی زدم و ممد آقا در مورد شما دوستان یه مطلبی رو به من گفت که صلاح نمیدونم اینجا مطرح کنم شاید شما دوست نداشته باشین . فقط خواستم طرفتونو بشناسین.

بعدم یه مطلب دیگه می مونه : آقای تاپ لیدر یکم مرد باش و حرفی رو که اون شب پشت تلفن به من زدی و گفتی که به من بی احترامی شده و حذف می کنم رو عمل میکردی. مرد معمولا حرف از دهنش میاد بیرون و پای حرفش میمونه . حالا دیگه نمیدونم این حرف این آقا از کجاش اومده بیرون . خودش روشن می کنه برای دوستان .

حرف آخر اینکه آقا ممد این لباسی که الان شما تنت کردی زیادی بهت گشاده و از ریخت انداختتت . پس بیشتر از این خودتو مضحکه خاص و عام نکن .

پ.ن : اکانت من حذف شده ولی خودم توی سرور حضور دار

حسین ونوم g.u.!.l.t.y -----

با سلام!
    اولا اینکه شما اجازه گرفتی از دوستتون اومدی اینجا پست بزاری؟!لول! بدون اجازش آب نمیخوردیا! بزرگ شدی اومدی پست میزاری:دی باریکلا باریکلا!
    حسین جان جا داره یه تبریک بهت بگم! به این خاطر که برای اولین بار فکر کنم یه متن رو درست نوشتید( البته غلط داره ها ولی ما میگیم درسته) و خب این خودش یه رکورد تو زندگیتون محسوب میشه!
    خب میریم سر صحبت های شما دوست نسبتا محترم!
    عزیزم ما خیلی ناراحتیم از اینکه شما رفتیا! میدونی چرا؟ چون بزرگترین سوژه خندمونو از دست دادیم! دیگه ما بچه های جنوب شرق به کی بخندیم دکتر؟
    حسین جان در مورد منو علیرضا زایستر صحبت کردی ! عزیز دلم ما با محمد به حدی باهم رفیقیم که این صحبتای خنده دار و تقریبا بچه گونه شما نه تنها مارو به جون هم نمیندازه بلکه بسیار شاد شدیم و کلی هم دور هم خندیدیم!!!!!!!!!! ( طرفمونم خیلی خوب میشناسیم)

پ.ن1: حسین عزیز یه سرور IRX بازی کردی اینقدر جو گیر شدن نداره که:دی!
    پ.ن2: حسین عزیز شما هر وقت فرق اینسرت و کانتر اتک رو درک کردید و هم چنین فرق همر و آنویل و هم چنین فرق ممبر کردن تو رو گارنا و کیک کردن و هم چنین تونستی بنویسی اتحادTEN مخفف چیه!( دقت کن بنویس نه اینکه واسمون بخونی زیاد فشار نمیارم) بعد میتونین خودتونو به ما بچسبونید و از منو دوستام بالا برید!
    پ.ن3: حالا یه بار دوتا بازیت ندادیم اینقدر زور داره که مثل بچه 2 ساله ها بیای اینجا گریه؟! (شرمنده جا نبود )
    پ.ن4: آقاهه میشه بیاین اسم اکانت حذف شدتونو با British Accent زیباتون 10 بار پشت هم بخونید؟!
    دوستان! اینقدر نیاین اینجا پستای خنده دار بزارید! به خدا ما سوژه خنده داریم! 24 ساعت شبانه روز داریم می خندیم ! بس کنین تو رو خدا! سکته می کنیما!:دی
    پ.ن5: امیر الون داداش این دهکده تورو من چیکار کنم اخر سر ؟
    ویرایش توسط Fear Has Return : 01-24-2015 در ساعت 01:30 AM

صفحه 15 از 61 نخستنخست ... 5131415161725 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع