نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترین نژاد ؟

رأی دهندگان
34. نظرسنجی بسته شده است.
  • توتن

16 47.06%
  • رومن

10 29.41%
  • گول

8 23.53%
صفحه 14 از 20 نخستنخست ... 41213141516 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 193

موضوع: آموزش نحوه بازی و پرشس و پاسخ

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Tomy نمایش پست ها
    رنک 3 هم حساب نمیشه داداش من.
    من توی 6 ساعت اول رنک 1 نگیرم حذف اکانت میکنم البته هیچ وقت گنده نیومدم چون چند سالی زیاد تراو بازی نمیکنم. شما مگه کنکور نداری؟
    داداش یه سوال کدوم سرورها رنک 1بودی؟؟؟
    با چه اسم اکانت های؟؟؟
    من 5سرور هست بازی میکنم هر5سرور هم رنک1بودم ولی این اخری تنها موندم یکمی اومدم پایین

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

Smile

نقل قول نوشته اصلی توسط s_ali.amatorha نمایش پست ها
    دوستان اگر یه تیم خوب داشته باشن از نظر من بهترین نژاد رومن هست
    توتن ها اول بازی قدرترین نژاد سرور هستن چون سریعترین و ارازنترین نیرو رو دارن و میتونن بهترین غارتگر هفته های اول باشند
    اما رومن ها بعد از گذشت مدت کمی اگر پلیرهای خوبی داشته باشن قدرتمندترین نژاد سرور میشن
    شوالیه سزار نیرویی نیست که به راحتی بشه در مقابلش دفاع کرد با قدرت حمله 180 و دفاع 105 در مقابل سواره و 80 پیاده
    در صورتی که شوالیه توتن 150 قدرت حمله و 75 قدرت دفاع در مقابل سواره و 50 پیاده
    و همچنین الباقی نیروها که با کمی مقایسه متوجه میشید که رومن از لحاظ نیروی هجومی از توتن ها یه سر و گردن بالاتره
    در دفاع هم که نژاد توتن فقط دلاور رو میشه یه دفاع خوب به حساب اورد
    نیزه دار که به اصطلاح دفاع تخصصی در مقابل سواره نظام هست عملا ما چیزی ازش ندیدیم و به راحتی در مقابل یه همر میکس شده از پا در میاد
    البته در دفاع بحث نژاد گول جداست و هیچ شکی نیست که بهترین دفاع رو نژاد گول داره

کسانی که با هر دو نژاد توتن و رومن بازی کردن متوجه میشن که در غارت و تعداد نیرو از رومن ها سر هستن
    اما موقع اتک از نظر اتک پوینت کم میارن
    از طرفی این بازی فقط هجومی نیست
    باید بتونی از داشته هات دفاع کنی
    توتن نمیتونه با همرش دفاع کنه ( چون قدرت دفاع پایینی داره )
    اما رومن ها به جز دفاع قدرتمندی که دارن در صورت خفت شدن همرشون تو بیس میتونن یه دیوار به حساب بیان

البته هر کسی نمیتونه با رومن بازی کنه و پلیرهای حرفه ای معمولا رومن رو انتخاب میکنن
    دوست گلم نظرت درست منم قبول دارم تیم اگه تیم باشه نژاد براش مهم نیست
    من یه تیم خیلی قدرتمند سراغ دارم نمیدونم میان اینجا یا نه ولی معمولا هرسرور رفتن رتبه1سرور بودن و از بهترین بازیکن های دژکوب ایرانن
    یه دوره توی سرور 100 دیدمشون با اکانتbloodseky یه دوره توی 500 با اکانت نکوتین یه دوره با اکانت وارمن
    من کلی دنبالشون گشتم ببینم کی هستن تازه فهمیدم کی هستن امروز توی اتحادشون یه نامه از اکانتشون اومد فهمیدم کی هست
    متن نامه اش رو میزارم شاید بشناسیدشون

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

از اکانت وارمن توی سرور20

با سلام
    تا توانی هم درد اهل درد باش یانبرنامی از مردی یا حقیقت مرد باش

دوستان گلم من اسمم کسری هست و از روزی که دژکوب ایران شروع به کار کرده (نزدیک9سال) دارم دژکوب بازی میکنم همیشه مردونه بازی کردم و هیچ وقت ترسی از کسی نداشتم خیلی وقت ها توی جنگ ها صفر کردم و خیلی کم پیش اومده که همچین اتفاقی برام بیوفته افتخار اینو دارم که 2سرور قهرمانان که تیم ایران هم توی اون بود اولی رو لیدرکل ایران بودم و دومی رو لیدر دوم ایران چندین سال سابقه ی 100کردن واندر رو دارم
    توی دژکوب با ویژگی های جدید هم 3سرور واندر 100کردم اینا رو میگم که با من اشنا باشید و منو بشناسید و بهم اعتماد کنید

کوچیک همه ی دوستان با معرفت
    کسری کینگ توتنز

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط FaTeB نمایش پست ها
    درود بر شما

بعد از ورژن 3.6 ن*ژاد گول يك نزاد غارت گر شد ، سرعت رعد براي غارت بهترين گزينه هست

سرور 8 يا 10 بود كه با يك دهكده تا انتهاي سرور رنك 1 غارت بوديم همرمون هم 2 تا واندر رو صفر كرد

لازم به ذكر هست كه گول نژاد بهبود يافته ايه توي ورژن 4 به بالا

SiyamaK TURK
    داداش من با حرفت موافقم ولی یه دلیل دارم که یه قسمت از حرفت رو نقض میکنه
    اکانت خان خوله رو میشناسید؟؟؟
    توی سرور 3 اسپید ایران رتبه ی 1بود با اکانت گول ورژنش هم هنوز 3.6 نشده بود دقیق یادم نیست ورژنش چند بود ولی من خودم دقیقا توی اون سرور بودم و دقیقا به قدرت گول پی بردم
    توی غارت رتبه ی 1 داشت و با همین کسری کینگ توتنز اینا کلا توی رقابت بود
    3تا همر کتیبه زن داشت
    به نظر من همه ی نژاد ها تقریبا با هم برابرهستن فقط یکمی قدرت رومن بیشتر هست البته اینو هم بگم اگه بتونه شاخ بشه
    چون معمولا بازیکن های که توتن برمیدارم این نژاد رو بخاطر ارزونی نیروهاش برمیدارن یا بخاطر غارتگریش نسبت به سایر نژاد ها
    بازیکن های که نزاد گول رو برمیدارن (البته بجز یه عده ای خاص که گول باز هستن)بازیکن های تازه وارد هستن و این نژاد رو بخاطر دفاع سنگینش برمیدارن
    بازیکن های که رومن باز هستن معمولا پاپ باز هم هستن یه چیزی میگم شاید خیلی هاتون بدونید شاید هم خیلی هاتون ندونید قدرت رومن به پاپش هست اونایی که رومن باز هستم دقیقا میدنن چی میگم
    توضیح میدم
    گول با یه ده میتونه شاخ بشه
    توتن میتونه شاخ بشه
    ولی رومن نه چون نیروهاش گرون هستن و برای این که بتونه نیروسازی کنه یا باید پوش بشه یا باید سریع کلی ده بزنه و از منابع اونا استفاده کنه
    رومن اول بازی زیاد قوی نیست ولی رفته رفته قدرت اول سرور میشه
    خود ارش یک رومن باز حرفه ای هست و این مطالب رو دقیقا میدونه

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط behrooz نمایش پست ها
    از اکانت وارمن توی سرور20

با سلام
    تا توانی هم درد اهل درد باش یانبرنامی از مردی یا حقیقت مرد باش

دوستان گلم من اسمم کسری هست و از روزی که دژکوب ایران شروع به کار کرده (نزدیک9سال) دارم دژکوب بازی میکنم همیشه مردونه بازی کردم و هیچ وقت ترسی از کسی نداشتم خیلی وقت ها توی جنگ ها صفر کردم و خیلی کم پیش اومده که همچین اتفاقی برام بیوفته افتخار اینو دارم که 2سرور قهرمانان که تیم ایران هم توی اون بود اولی رو لیدرکل ایران بودم و دومی رو لیدر دوم ایران چندین سال سابقه ی 100کردن واندر رو دارم
    توی دژکوب با ویژگی های جدید هم 3سرور واندر 100کردم اینا رو میگم که با من اشنا باشید و منو بشناسید و بهم اعتماد کنید

کوچیک همه ی دوستان با معرفت
    کسری کینگ توتنز

دوست عزیز کسری عزیز رو به خوبی میشناسم و مطمئنا اون هم منو میشناسه
    تو اون سرور که کینگ توتن بود من با اکانت مصیبت بازی میکردم و رنک 3 سرور رو داشتم و به عنوان تاپ لیدر ne با بیشتر اکانت ها در ارتباط بودم
    متاسفانه کسری اون سرور نتونست تا اخر بازی در کنار ما باشه و صفر شد اما پلیر خیلی خوبی بود
    رو اون اکانت به همراه یاسر بازی میکرد
    اکانت خان خوله هم که اقا محسن و علی خان خله روش بازی میکردن رنک یک بودن
    که در بسیاری مواقع پوش میکردن البته در اینکه غارتگران خوبی هم بودن حرفی نیست
    محسن تو اون اکانت خیلی گلد مصرف کرد تا به اونجا رسوندش
    که متاسفانه این دوستمون هم بنا به دلایلی چند بار پانیش خورد و قدرتش رو از دست داد
    ولی به هر حال این دو اکانت از اکانت های خوب سرور و ne بودن

به کسری بگو سید مصیبت سلامت رو رسوند
    بگو یه سر به انجمن بزنه دلمون براش تنگ شده
    ویرایش توسط s_ali.amatorha : 05-18-2014 در ساعت 11:58 AM
    فرقی نداره با چه نژادی بازی کنی
    فقط باید خوب بازی کنی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

درود بر شما

بعد از ورژن 3.6 ن*ژاد گول يك نزاد غارت گر شد ، سرعت رعد براي غارت بهترين گزينه هست

سرور 8 يا 10 بود كه با يك دهكده تا انتهاي سرور رنك 1 غارت بوديم همرمون هم 2 تا واندر رو صفر كرد

لازم به ذكر هست كه گول نژاد بهبود يافته ايه توي ورژن 4 به بالا

SiyamaK TURK
    سلام
    دوست عزیز میشه بگید کدوم سرور ؟
    چون من همچین اکانت رو یادم میاد تو اسپید اما یادم نیست کدوم سرور بود
    یه اکانت تک دهکده با نژاد گول رنک یک غارت رو گرفته بود که در اون زمان مشخص بود غارتگر خوبی بود
    سیامک جان لطفا نام اکانت هاتون رو تو اسپید بگید
    ممنون
    فقط باید خوب بازی کنی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    سیامک جان منظورت رو نفهمیدم , الان گول تو .کام فرق کرده؟
    نه هادي جون توي كام فرقي نكرده ، ما از توتن بعد 3.6 اومديم رو گول خيلي هم موفق بوديم خخخخخ ، باورت ميشه خيلي خوشحال شدم اينجا هستي ؟

بهبود يافته گفتم چون قابليت هاش توي ورژن 4 نمايان شد ، تمام غارتگرا و مهاجما توي ورژن هاي قبل 4 توتن بودن بعضياشونم رومن ، ولي حالا گول ها هم جزو اين دسته شدن ، يعني به اين نژاد هم بها داده شده از طرف بازي كنان

پ.ن : مهدي جان 2 ماه ديگه ميام تبريز با هم بريم شاهگلي يه آشي بزنيم و يه كافه بريم

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط behrooz نمایش پست ها
    داداش من با حرفت موافقم ولی یه دلیل دارم که یه قسمت از حرفت رو نقض میکنه
    اکانت خان خوله رو میشناسید؟؟؟
    توی سرور 3 اسپید ایران رتبه ی 1بود با اکانت گول ورژنش هم هنوز 3.6 نشده بود دقیق یادم نیست ورژنش چند بود ولی من خودم دقیقا توی اون سرور بودم و دقیقا به قدرت گول پی بردم
    توی غارت رتبه ی 1 داشت و با همین کسری کینگ توتنز اینا کلا توی رقابت بود
    3تا همر کتیبه زن داشت
    به نظر من همه ی نژاد ها تقریبا با هم برابرهستن فقط یکمی قدرت رومن بیشتر هست البته اینو هم بگم اگه بتونه شاخ بشه
    چون معمولا بازیکن های که توتن برمیدارم این نژاد رو بخاطر ارزونی نیروهاش برمیدارن یا بخاطر غارتگریش نسبت به سایر نژاد ها
    بازیکن های که نزاد گول رو برمیدارن (البته بجز یه عده ای خاص که گول باز هستن)بازیکن های تازه وارد هستن و این نژاد رو بخاطر دفاع سنگینش برمیدارن
    بازیکن های که رومن باز هستن معمولا پاپ باز هم هستن یه چیزی میگم شاید خیلی هاتون بدونید شاید هم خیلی هاتون ندونید قدرت رومن به پاپش هست اونایی که رومن باز هستم دقیقا میدنن چی میگم
    توضیح میدم
    گول با یه ده میتونه شاخ بشه
    توتن میتونه شاخ بشه
    ولی رومن نه چون نیروهاش گرون هستن و برای این که بتونه نیروسازی کنه یا باید پوش بشه یا باید سریع کلی ده بزنه و از منابع اونا استفاده کنه
    رومن اول بازی زیاد قوی نیست ولی رفته رفته قدرت اول سرور میشه
    خود ارش یک رومن باز حرفه ای هست و این مطالب رو دقیقا میدونه
    درود عزيزم

بله دقيقا علي خان خوله رو ميشناسم چون رو اك EbLiSiHa8 با هم بازي ميكرديم ، اين روش رو در اوايل چند نفري بيشتر روش اشراف نداشتيم ، سبك بازي هجومي با گول ، اين تجربه و روش از داد كام به ايران اورده شد ، به كمك چنتا از بازيكنان بزرگ ايراني كه توي نروژ و امارات بودن آورده شد ، البته توي داد كام تست شده بود ،* هميشه گول رو يك اكانت پاپ و دفاعي ميشناختن

در انتها بايد عرض كنم توي ورژن هاي قبل 4 كمتر كسي با گول هجومي بازي ميكرد يا بايد بگم خيلي نادر ولي توي ورژن 4 به بعد واقعا همه گير شد ، كجاي صحبت هاي من رو شما نقض كردين عزيز دلم بنده توضيح بدم

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط s_ali.amatorha نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز میشه بگید کدوم سرور ؟
    چون من همچین اکانت رو یادم میاد تو اسپید اما یادم نیست کدوم سرور بود
    یه اکانت تک دهکده با نژاد گول رنک یک غارت رو گرفته بود که در اون زمان مشخص بود غارتگر خوبی بود
    سیامک جان لطفا نام اکانت هاتون رو تو اسپید بگید
    ممنون
    درود بر شما عزيزم

ما كلا با اسم FaTeB بازي ميكنيم تو تمام سرور ها

توي اسپيد با نام EbLiSiHa8 و SHOKER و رئيس مزرعه و .... هم بازي كرديم ( البته اكانت اصلي همون فاتب هست )

يك دوستي داريم به اسم محمد مگ كه در نوع خودشون بي نظير هستن و اونجور كه خودشون فرمودن كمكي به دوستان دژکوب ايران براي بازنويسي همين سايت كردن ، ايشون بودن كه روش بازي با يك دهكده رو توي ايران باب كردن

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

درود عزيزم

بله دقيقا علي خان خوله رو ميشناسم چون رو اك EbLiSiHa8 با هم بازي ميكرديم ، اين روش رو در اوايل چند نفري بيشتر روش اشراف نداشتيم ، سبك بازي هجومي با گول ، اين تجربه و روش از داد كام به ايران اورده شد ، به كمك چنتا از بازيكنان بزرگ ايراني كه توي نروژ و امارات بودن آورده شد ، البته توي داد كام تست شده بود ،* هميشه گول رو يك اكانت پاپ و دفاعي ميشناختن

در انتها بايد عرض كنم توي ورژن هاي قبل 4 كمتر كسي با گول هجومي بازي ميكرد يا بايد بگم خيلي نادر ولي توي ورژن 4 به بعد واقعا همه گير شد ، كجاي صحبت هاي من رو شما نقض كردين عزيز دلم بنده توضيح بدم
    داداش رو اکانت ابلیسی ها با کی بازی میکردی ؟
    فقط باید خوب بازی کنی

صفحه 14 از 20 نخستنخست ... 41213141516 ... آخرینآخرین