-

نوشته اصلی توسط
F K M
سلام
توی یه دهکده چندتا خزانه میشه زد؟
- - - Updated - - -
توی هر دهکده میشه تنها یک خزانه ساخت
با خزانه سطح 10 میتوان یک کتیبه کوچک که تنها تاثیر آن بر همان دهکده هست رو به آن دهکده منتقل کرد (به جز کتیبه احمق کوچک که اگر دارای خاصیت بزرگ هم شد )این کار انجام پذیر است و با خزانه سطح 20 هم میتوان یک کتیبه بزرگ به دهکده منتقل کرد
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
امروز یه اتفاق عجیبی افتاده می خواستم بدونم درسته یا اشکالی داشته
یکی با 2700 تا جاسوس زد بهم در صورتی که من 4700 تا جاسوس داشتم ولی 500 تاش زنده در رفتن و اطلاعات رو بردند
تعداد جاسوس من بیشتر بوده || آیا نباید کل جاسوس هاش نفله می شدند 
- - - Updated - - -
کتیبه ها هم هنوز آزاد نشدن
-

نوشته اصلی توسط
faramarz
امروز یه اتفاق عجیبی افتاده می خواستم بدونم درسته یا اشکالی داشته
یکی با 2700 تا جاسوس زد بهم در صورتی که من 4700 تا جاسوس داشتم ولی 500 تاش زنده در رفتن و اطلاعات رو بردند
تعداد جاسوس من بیشتر بوده
|| آیا نباید کل جاسوس هاش نفله می شدند
- - - Updated - - -
کتیبه ها هم هنوز آزاد نشدن
مورد خاصی پیش نیومده کاملا هم درسته
شما از سایت شبیه ساز هم استفاده کنید یا شبیه سازی اردوگاه همین رو بهتون نشون میده کلا فرمول های غیرخطی خاص خودش رو داره
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
الان میشه دقیقا توضیح بدید چجوری اینکارا رو می کنید ؟!؟
ما خو اهل این حرفا نیستی :دی
-
فکر کنم منظور سعید بیس و پایه انبار بود
-
قانون دژکوب علناً میگه گندمزار هارو تا بینهایت میشه ارتقاع داد یعنی محدودیت سطح نداره
سایر منابع رو تا 20 میشه ارتقاع داد یعنی محدودیت سطح دارن
برای اعمال محدویت رو گندمزار از انبار استفاده کردن به صورتی که انبار تا سطح 19 و انبار بزرگ تا سطح 21 رو اجازه میده
داخل ورژن 4.4 تولید منابع 40% بیشتر شد
شاید تو ورژن های بعدی ضرفیت انبار یا تعداد ساختمون هارو افزایش بدن در صورت این افزایش سطوح بالاتر انبار قابل دسترس میشه
اما مدیر های اینجا تا الان از وجود این قانون با خبر نبودن
تو دژکوب های سرعت تا جایی که من یادمه 2x,3x,5x,10x ضرفیت انبار ثابت و مثل سرور معمولی بود
اما اینجا ضرفیت انبار رو افزایش دادن (نمیدونم چرا وبه چه دلیل )
از نظر من باید آنلاک بشن گندمزار های بالای20 یا ضرفیت انبار رو استاندارد کنن
فعلا دارم سر یه موضوع دیگه ای با امید بحث میکنم انشالله بعدش میایم سراغ این موضع
-------------------------
بحث گندم زار رو داخل تاپیک گزارش باگ ادامه میدیم اینجا جالب نیست (نمیخوام تو این بخش ادامه بدم به بحث در باره این موضوع )
-
سلام اگه باز مجازات نشیم
سرور با سرعت 100 کی ران می شه
-

نوشته اصلی توسط
behdad
سلام اگه باز مجازات نشیم
سرور با سرعت 100 کی ران می شه
فردا ساعت ٧ شب (١٩)
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام.منظور از آزاد سازی کتیبه ها و آزاد سازی نقشه ساخت عمارت دانش چیه؟.....
-
درود به عنوان آخرین پست در خصوص کراپلند نکاتی رو عرض میکنم:
در سرورهای ir قدیم هم بنده ندیدم کسی کراپ 21 کنه باتوجه به اینکه سرور رو به اتمام بود و نفر اول غارت با پوش توافقی باز هم از 100میل به ندرت رد میشد در نتیجه منابع برای ارتقا نبود هرچند که امکانش طبق محاسبات سایت کریلوید فراهم بود:
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/build.ph...6&bs&lvls=0,20 ( 266میلیون منبع برای 21 کردن 15 کراپلند)
در خصوص بی نهایت برای بالا بردن کراپ این حرف رو بنده با عنایت به دو سرور a1 که در اون بازی کردم از سری سرورهای جدید در اون 2 مورد نقض حرف شما رو ملاک ذکر میکنم:
گندم زار به سطح آخر ممکن رسید.
این برای سرور نرمال a1 هست که شما بهتر از بنده واقف هستید اگر یک ساختمان یا اسلات از بیرون رو بخواهید ارتقا بدید و سطح انبار کم باشد بهتو این مهم رو گوشزد میکنه.
و دوم در سرور av500 که ظرفیت انبارها بسیار بازتر هست باز هم امکان 21 کردن کراپلندها نیست.
موفق باشید
با احترام.
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن