-

نوشته اصلی توسط
king
هادی سرور 20 هستی؟؟؟
ی اکانت هست اسم یکی از ده هاش شمال هستش همشم رو دس من ت حراجی چکش میزنه اونم فقط رو نوار...جان من اگه خودتی بگو چیف کنم!!!

نه داداشم ما اسپید بازی نمیکنیم.
یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
Hadi Metal™
BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن
-
این دوست تاپ تنیمون هم تابلو هست که عقده ی تاپ رو دارن
وقتی تو چند تا سرور کلا از تاپ بیرون نیای دیگه برات عادی میشه
حتی از گفتنش هم خجالت میکشی
اما خب الان اولشه ، برات هیجان داره
-

نوشته اصلی توسط
SohraBR
این دوست تاپ تنیمون هم تابلو هست که عقده ی تاپ رو دارن
وقتی تو چند تا سرور کلا از تاپ بیرون نیای دیگه برات عادی میشه
حتی از گفتنش هم خجالت میکشی
اما خب الان اولشه ، برات هیجان داره
توی 20 من 4 تا رنک 1 همه مدال هارو دارم برو توی پروفایم مدال میبینی ؟ (بابت عقده ای بودن) 4 ساعت اول کسی بازی کرده باشه این سرور اسم منو دیده.
بالا توضیح دادم تاپ 10 رو.
-

نوشته اصلی توسط
Tomy
توی 20 من 4 تا رنک 1 همه مدال هارو دارم برو توی پروفایم مدال میبینی ؟ (بابت عقده ای بودن) 4 ساعت اول کسی بازی کرده باشه این سرور اسم منو دیده.
عزیز کلا اسپید بیشتر از x۳ برای آماتور هاست ، البته نظر من اینه
حالا شما ۱۰۰تا مدال ۱ سرور x۲۰ رو بگیرین من باز هم میگم تو سرور نرمال چیکاره هستین
-

نوشته اصلی توسط
Tomy
اولا ک اسمت نبود دوما ما 6 ساعت دیر شروع کردیم این شدیم اگه سر وقت اومده بودیم ک میترکوندیم!!!
همیشه از خوبی های دوستت واسه خودت یه دیوار بساز که اگه روزی بدی دیدی فقط یه آجر کم کنی، بی انصافیه اگه دیوارو خراب کنی!
-

نوشته اصلی توسط
king
اولا ک اسمت نبود دوما ما 6 ساعت دیر شروع کردیم این شدیم اگه سر وقت اومده بودیم ک میترکوندیم!!!

تاپیک دیگه گفتی هستی ؟ گفتم آره 4 ساعت اول
میگی 6 ساعت بعد اومدم. کنکور میخوای بدی شما ؟ :d
بعدم من همه سرور ها هستم بجز سرور های آرش چرا شما هارو نمیبینم ؟
)
ویرایش توسط Tomy : 05-11-2014 در ساعت 12:46 AM
-

نوشته اصلی توسط
Tomy
تاپیک دیگه گفتی هستی ؟ گفتم آره 4 ساعت اول
میگی 6 ساعت بعد اومدم. کنکور میخوای بدی شما ؟ :d
آره داش کنکور دارم!!!
همیشه از خوبی های دوستت واسه خودت یه دیوار بساز که اگه روزی بدی دیدی فقط یه آجر کم کنی، بی انصافیه اگه دیوارو خراب کنی!
-
داش بیخیال شین منظور خاصی نداشته!!!
-
دوستان با اجازه ما بریم واسه چیف!!!
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
تجربه ثابت کرده که ۷۰٪ اشخاصی که اول بازی تو گیم درخشیدن قبل از ناتارها حذف کردن ، به همین دلیل نمیشه حساب کرد کی میمونه کی میره ، یکهو میبینی همر ۱ سرور حذف کرد ، تو میشی همر ۱
خیلی از ین اتفاق ها افتاده تا حالا
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن