صفحه 10 از 61 نخستنخست ... 891011122060 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 745

موضوع: نقد و بررسی سرور i3

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M.Brain نمایش پست ها
    خداییش دوســت دارم ، هر موقع که خرابکاری میکنی به سرعت بهونه رو پیدا میکنی . خخخخخ
    باشد که روزی رستگار شوی .

پ.ن : این سرور من جدی پلی نمیدم و طرف هیچ سایدی هم نیستم، بچه هایه ج.ش رو هم نمیشناسم که بخام ازشون طرفداری کنم ،
    گفتم که در جریان باشـــی

درود مسعود جان امیدوارم شما هم جز اون دسته از دوستان که با اکانت چادر بازی رو دنبال می کنن نباشی!
    به نظرتون بهتر نیست اول خودتون تن به آب بزنید بعد درباره سرور اظهار نظر کنید؟!
    البته خبرها حاکی از اونه که تنی هم به آب زده بودید اما ماهی به ارزش 5 کیلو گلد گرفتید و رفتید
    محض اطلاع اینکه اصلا گیرم حرف شما صحیح و این بهونه گیری و پلن اشتباه باشه! که اینطور نیست! چون اگرم بود چیزی از میزان اعتبار و قابلیت های تیم اس دبلیو و پلنرش و لانچرش کم نمی کرد من از این تیم اینقدر کارنامه درخشان دیدم که بعید می دونم این مسائل کوچیک آسیبی به اون کارنامه بزنه!
    البته این خیلی قابل درک هست که دوستان جنوب شرق از این سبک لانچ خوشحال بشن اما سوق دادن بحث در جهت تخریبی رو فقط نشانه ترس از این کارنامه درخشان می دونم! خودم هیچ وقت وقتی جلوی تیمی بازی کردم از این ابزار استفاده نکرده و نمی کنم

سربلند باشید
    AviShaN

2. تشکر Alex تشکر نمود
    پسندیدن Alex پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AviShaN نمایش پست ها
    درود مسعود جان امیدوارم شما هم جز اون دسته از دوستان که با اکانت چادر بازی رو دنبال می کنن نباشی!
    به نظرتون بهتر نیست اول خودتون تن به آب بزنید بعد درباره سرور اظهار نظر کنید؟!
    البته خبرها حاکی از اونه که تنی هم به آب زده بودید اما ماهی به ارزش 5 کیلو گلد گرفتید و رفتید
    محض اطلاع اینکه اصلا گیرم حرف شما صحیح و این بهونه گیری و پلن اشتباه باشه! که اینطور نیست! چون اگرم بود چیزی از میزان اعتبار و قابلیت های تیم اس دبلیو و پلنرش و لانچرش کم نمی کرد من از این تیم اینقدر کارنامه درخشان دیدم که بعید می دونم این مسائل کوچیک آسیبی به اون کارنامه بزنه!
    البته این خیلی قابل درک هست که دوستان جنوب شرق از این سبک لانچ خوشحال بشن اما سوق دادن بحث در جهت تخریبی رو فقط نشانه ترس از این کارنامه درخشان می دونم! خودم هیچ وقت وقتی جلوی تیمی بازی کردم از این ابزار استفاده نکرده و نمی کنم

سربلند باشید
    AviShaN
    والا عزیزم یه سری پلیر تو سرورا پیدا میشن که اگه 2.3 روز رو اکانت بازی کنی بعدش اکانتتو 6ک گلد میخرن :دی

یه اکانتی دوستان ما ساختن به اسم من ولی بعد 3 روز پلی کردن نتونستن از عهدش بر بیان ( به دلیل نبود وقت کافی ) مجبور شدن بزارن رو حذف و وقتی من متوجه شدم اکانت رو حذفه به اقا سهیلتون پیشنهاد دادم ، ایشون هم بدون معطلی 6ک گلد بابت اکانتی که کلا 3 روز پلی کرده بودن داد .

الانم در خدمت یکی از دوستان هستیم و فقط و فقط برای کمک کردن بهش اومدیم .
    هر وقت هم اراده کنه میتونه پسورد اکانتش و عوض کنه و دیگه هم بهمون نده .

دومن در مورد پلن حرفی نزنید که سابقتون بسیار بسیار درخشانه loool
    حداقل جلو یکی ار این حرفا بزن که باهاتون بازی نکرده باشه و لانچ نکرده باشه .
    خاستم نحوه پلن ریزی تون رو شرح بدن تا دوستانی که اطلاع ندارن آگاه بشن
    1) خدارو شکر که یه بات داشتید سرور هایه قبلی واستون همه کار میکرد ( رید میزد + همر شارژ میکرد + جشن میگرفت + پاپ بازی هم میکرد )
    2) 20.30 تا پلیر با خودتون میبردید تو سایدتون . گلدشونو تامین میکردید + غارتشون رو هم میزدید ( پلیر هایه اینحا هم که اکثرا کمبود وقت دارن و میومدن پیشتون )
    3) جدا از این همه اکانت، 20.30 تا هم مولتی اکانت میشکید بالا ( بالاخره مولتی اکانت هم حزوی از بازیه دیگه ) البته از دید شما :دی
    4) پلیر هایه ساید مقابلتون سر جمع با مولتی هاشون 10 نفر نمیشن
    5) و اما اصل داستان نحوه پلن ریزی که خیلی ظریف اجرا میشه : 10 تا همر جلو زن + 10 تا همر اینسرت شکن + 10 تا همر هم با کاتا تهش میخوره که اگه همر هایه قبلی دیوار شدن اینا یه گلی به سرتون بزنن
    6) و در آخـــــــر فشـــــــــــار دادید

آوا جان اگه غیر از اینه بگوشاید من بد متوجه شدم !!!

سرور فینال که اینقدر ازش تعریف میکنید و به خودتون مینازید خداییش تعداد پلیر هایه ساید مقابلتون نصف شما بود ؟

پ.ن: در ضمن پلنی که ساعت 3 صبح لانچ کنی 7.8 صبح بخوره بدرد خودتون میخوره . هر وقت تونستید پلنی بالایه 20 ساعت اجرا کنید بیاید و ادعا کنید

پ.ن: سرور فینال تابستون خودم از لیدر هایه ساید شمال شرق بودم و تقریبا همه کاراتون رو دیدم .

حالا خوب فشار دادید یا ن ؟

Masood Brain
    بگذار هرچه از دست میرود برود
    من آن را میخواهم
    که به التماس آلوده نباشد ؛
    حتی زندگی را ...

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

ماهان مرسی از لینکات
    ولی خودتم خوب میدونی کدوم لینکارو میگفتم
    بگذریم
    پلیرهای اکانت سهیل لانچ کردن؟
    خوب یعنی چی؟
    یعنی پلیرهاش پلیر نیستن ؟
    آقا بهونه بهتر نبود؟
    سطح سرور که پایین باشه همین میشه دیگه آقا شما راهت باش. تخمتو بشکون فوتبالتو ببین والا ...
    مردن برای بردن ..
    این است رسم زندگی ما
    taha T&M

5. پسندیدن fereidoon پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

پلیرهای عزیز چند نکته رو باید متذکر بشم که بعضی ها از آب گلالود ماهی نگیرن
    سهیل عزیز به علت مشکلات شخصی که داشت ( ربطی هم به کسی نداره بخوایم بیشتر توضیح بدیم) نمیتونست سرور رو ادامه بده حالا از شانس بد هم مصادف شد با ریخته شدن دف توی مولتیاش و زخمی شدن قسمتی از همراش. متاسفانه امروز یکی از پلیر هاشون به نام سعید بدون هیچ هماهنگی با لیدر ساید و صاحب اصلی اکانت همرهارو به بدترین شکل ممکن لانچ کرد و تا تیم بخواد کاری بکنه کار از کار گذشته بود
    اون دوستای عزیزی هم که مارو میشناسن میدوونن دود از کنده بلند میشه نه دودکش . اینکه شما فکر میکنین تیم sw این مدلی پلن میریزه و لانچ میکنه باعث قطعی شدن شک ما به عقل شماست و همچنین مایه مباهات و خوشحالی
    هنوز 2ماه تا پایان سرور مونده...

پینوشت : جعفر جان جواب شمارم توی پست جداگونه بعدا پیوست میکنم
    زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته

7. تشکر GREEN MAN, Hellseeker, Alex تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

این نیز بگذرد
    ما منتظر باقی ماجرا هستیم
    لینکای داغ بعدی کی میاد خخخخ
    مردن برای بردن ..
    این است رسم زندگی ما
    taha T&M

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

سپهر دقیقا کدوم اکانت رو خراب کرده ؟ اکانت علی فلوید رو صادق صمدی گل زد به در و دیوار , ناز شصتش اکانت ناروتو هک شد پشتش زدین چیف کردین ماهم موقعیتش پیش اومد استفاده کردیم بازم پیش بیاد استفاده میکنیم .
    اکانت فلوید همونی بود که پسوردشو بقالی سر کوچمونم داشت ( 10 20 سرور پسوردش 200972 بود) جای اینکه بیشتر راجع به هک اکانت بحث کنین برین پست http://blog.dejkoob.ir/?p=47 بخونین
    اکانتی که سپهر روش 1بار لاگین داشت و آیپی خورده بود اکانت Bio بود . چرا؟ چون این بازیکن قصد فروش اکانت رو داشته و پسورد اصلی رو خودش توی نامه داده و سپهر هم یبار روش لاگین کرده و اکانت رو ریپورت داده به مولتی هانتر

هدف دشمن از اینکار چی بود ؟ این بود که سپهر با این اکانت آیپی بخوره بن بشه ولی رکب خوردن
    زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته

10. تشکر GREEN MAN, SajjaD MaRiLyN, M3nTaL, Alex تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Shaniz نمایش پست ها
    سپهر دقیقا کدوم اکانت رو خراب کرده ؟ اکانت علی فلوید رو صادق صمدی گل زد به در و دیوار , ناز شصتش اکانت ناروتو هک شد پشتش زدین چیف کردین ماهم موقعیتش پیش اومد استفاده کردیم بازم پیش بیاد استفاده میکنیم .
    اکانت فلوید همونی بود که پسوردشو بقالی سر کوچمونم داشت ( 10 20 سرور پسوردش 200972 بود) جای اینکه بیشتر راجع به هک اکانت بحث کنین برین پست http://blog.dejkoob.ir/?p=47 بخونین
    اکانتی که سپهر روش 1بار لاگین داشت و آیپی خورده بود اکانت Bio بود . چرا؟ چون این بازیکن قصد فروش اکانت رو داشته و پسورد اصلی رو خودش توی نامه داده و سپهر هم یبار روش لاگین کرده و اکانت رو ریپورت داده به مولتی هانتر

هدف دشمن از اینکار چی بود ؟ این بود که سپهر با این اکانت آیپی بخوره بن بشه ولی رکب خوردن
    دوست عزیز رویا و خیال بافی ها و افکار منتشر شده از ذهن مفعول شما نمیتونم چطور باعث شد که یه همچین داستانی رو از دیدگاه خودت زیبا و معقولانه بدونی و بیای یک سری حرف های بی پایه و اساس اینجا تحویل بدی تا افکار عمومی سمت خودتون گرایش پیدا کنن. اما دیگه این چیزا قدیمی شده دنبال راهکار های جدید تر باشید به جای این که بیاید یه پست بذارید که خودتون 3بار نتونین از روش بخونین!
    از شدت و فرط خیال بافی ها و زایده گویی هاتون!

اقای گرین من که میای اظهار نظر میکنی حواست به اکانتتون باشه! پسورد اکانت خود شما رو اقای ایکس اورد داد به بنده!
    گفتم نمیخوایم ما نیازی به این چیز ها نداریم.نشون به اون نشونی که اسکرین هم از اکانتت داده شد و جانشین مستر پرزیدنت بودی.
    حالا بیا این جا پرچم پرچم کن اقای ایمنی
    دیگه شما هم همش نزن بوش تو فروم بیشتر میشه کاربران عزیز ناراحت میشند

12. تشکر ali 2113, I M P E R I A L تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط benito نمایش پست ها
    دوست عزیز رویا و خیال بافی ها و افکار منتشر شده از ذهن مفعول شما نمیتونم چطور باعث شد که یه همچین داستانی رو از دیدگاه خودت زیبا و معقولانه بدونی و بیای یک سری حرف های بی پایه و اساس اینجا تحویل بدی تا افکار عمومی سمت خودتون گرایش پیدا کنن. اما دیگه این چیزا قدیمی شده دنبال راهکار های جدید تر باشید به جای این که بیاید یه پست بذارید که خودتون 3بار نتونین از روش بخونین!

اقای گرین من که میای اظهار نظر میکنی حواست به اکانتتون باشه! پسورد اکانت خود شما رو اقای ایکس اورد داد به بنده!
    گفتم نمیخوایم ما نیازی به این چیز ها نداریم.نشون به اون نشونی که اسکرین هم از اکانتت داده شد و جانشین مستر پرزیدنت بودی.
    مصطفی ریدر عزیز اینکه سپهر پسوردش لو رفته که امکان نداره (اینجا پوکر نیست یه دستی بزنی ) به من چه ربطی داره؟
    دوما نیازی به اینکارا نداشته باشین پس اکانت مستر پریزیدنت که با نامردی به باد رفت چی میشه این وسط؟ خود حرف خودتو داری نقض میکنی
    سوما کدوم یکی از جرفای من از نظر شما بی پایه و اساسه ؟ هرکدوم اگه گنگ بود و درکش سخت بود بگو برات شفاف سازی کنم

پ.ن : آب هست ولی کم است

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

خب پس حرفی که زدی خیلی خوب بود

پس پسورد سهیلو داشتین پس اون موقع که آرمان میاد آقا ما کلی وقت گذاشتیم محاسبه کردیم دف فرستادیم, اومده میگه ۱۰تا کپ کشیده بغل خودش مشخص مولتیشن پس حرف بیخود بوده دیگه

میبینی آدمای دروغ گو کم حافظه میشن خودشونو لو میدن :d

sepehr
    green man
    JUST NE

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

دوست عزیز......
    با توجه به حرف شما مراجع میکنیم به پست آرمان و علی ....

نقل قول نوشته اصلی توسط َAli_KinG_sE نمایش پست ها

ماهان جان خودتم میدونی نه ناروتو رو ما خراب کردیم. نه لوگینی رو اکانتی داشتیم . و احتیاج نیست اصلا.

نقل قول نوشته اصلی توسط life_4_ever نمایش پست ها
    1- اگر رو اکانت ریدر لاگین بوده باشه که هیچ عقل سالمی نمیاد همچین کاری کته مخصوصا با توجه به کاری که با علی 2113 کرده بودن
    2- اگر رو اکانت رید شونده لاگین بوده باشه که بازم کارهای بهتری می شد کرد چنج کپ مولتیا و یا اینکه حداقل دفاع رو درست بریزیم نه یه جا 6ک نیزه یکجا 1 ک دلاور
    اگر دوستان کمی لطف می کردن و بیشتر همکاری می کردن الان تعداد بیشتری نیرو از sw به خصوص نیروهای تاپ لیدر SW هم که در حال پوش واحه است تو دیوار بود.
    ایکه چچوی اکانتا شناخته می شه مشکل بازی کن ریدره که رفته ته سرور یه جا چند10 تا اکانت زده و کپ کشیده بالا و با سکات منابع اون اکانت ها هیچ وقت زیاد نبوده و نیرو سازی هم نداشتتن منابع چی می شه. اگر کسی 1 سرور با این بازی کن بازی کرده باشه می دونه که واحه رید میره و میزاره رو فارم لیست و بات. تو تمام واحه های کپ اون اکانتا ما دفاع را ساعت 7:03:00 صب ریختیم که تابلو نشه یه جا و همه با هم دیوار بشه
    بنظرم بهتره به ساید حریف که برای این پلن 1 شب وقت گذاشتن و تایمینگ درستی ست کردن و هماهنگ کار کردن تبریک بگین

دقیقا شما با این حرفت آرمان زو ضایع کردی ....
    ما هم گفتیم روی اکانت سهیل لایگن داشتید و بدون استثنا روی تمام واحه های رید شونده دفاع ریختید )

کلا سبکتون هم شناختیم تا حالا هر چی زدید با پسوورد یا نامردی بوده فقط رو خودتون نمیارید !!!

پ ن : آرمان جان من یادم رفته بود واسه اون پلن تبریک بگم بهت
    پ ن : سطح جنوب شرق و نگاه .... :** )))
    IRX 2 : Hellseeker
    IRX 3 : Hellseeker
    IRX 4 : Hellseeker
    IRX 5 : Hellseeker
    IRX 6 : Hellseeker

صفحه 10 از 61 نخستنخست ... 891011122060 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع