نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1383

موضوع: محل گفتمان و بررسی سرور نرمال a1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط _Slithereen_ نمایش پست ها
    http://www.axgig.com/images/61909715293211159441.png

به به افرین دفاعهمونی که اوازش واسه ناتارها پیچیده بودواندر بعدی برای کیست؟
    آخه عزیز من یه پستی بزار ٬ چیزی بگو٬ که الکی نباشه٬ ما الان از چی دفاع میکردیم؟ از واندر ۹۹ مون؟ حال باز خدارو شکر کنید همین رو واندرمون بود همرتون دف شد.
    دف ای که تو جنوب هست حداقل پنج میل هست ٬ اما الان چرا باید دف میومد جلوش وقتی سرور تموم شده؟

- - - Updated - - -

تبریک میگم به تیم اکانت Man.j بابت همر زیباشون اما واقعا این همرو کشیدن توی دژکوب اصلی که بود ( با ناتار خسیس) به نظر من انجام نشدنی بود.
    علی ای حال کارتون عالی بود.

- - - Updated - - -

این دف پیاده فقط اک هیرو۱ هست همین الان!(یهویی :دی )
    بعد این اتک که صد ٬ صد و پنجاه ک اش هم پرید ٬ پس فک نکنید که ما داریم دروغ میگیم ٬ حالا گذشته از دف مجید و حمید که بیشتر نباشه قطعا کمتر نیست.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammadamin22 نمایش پست ها
    آخه عزیز من یه پستی بزار ٬ چیزی بگو٬ که الکی نباشه٬ ما الان از چی دفاع میکردیم؟ از واندر ۹۹ مون؟ حال باز خدارو شکر کنید همین رو واندرمون بود همرتون دف شد.
    دف ای که تو جنوب هست حداقل پنج میل هست ٬ اما الان چرا باید دف میومد جلوش وقتی سرور تموم شده؟

- - - Updated - - -

تبریک میگم به تیم اکانت Man.j بابت همر زیباشون اما واقعا این همرو کشیدن توی دژکوب اصلی که بود ( با ناتار خسیس) به نظر من انجام نشدنی بود.
    علی ای حال کارتون عالی بود.

- - - Updated - - -

این دف پیاده فقط اک هیرو۱ هست همین الان!(یهویی :دی )
    بعد این اتک که صد ٬ صد و پنجاه ک اش هم پرید ٬ پس فک نکنید که ما داریم دروغ میگیم ٬ حالا گذشته از دف مجید و حمید که بیشتر نباشه قطعا کمتر نیست.
    خواهیم دیدامیدواریم اینی که میگید باشه
    اگر چیزی از دست ندادید حتما انبار رو شماها 1سوته میسازید
    یه دقتی کنی می بینی 1.3ملیون دفاعتون پرید اگر واقعا نمی خواستید دفاع کنید الکی اینم از دست نمی دادید که خورد خورد بره همه دفاعتون
    ببینیم میتونید اون 2تا واندر دیگه رو هم شما یکیشو بیارید بالا؟
    دوتا واندر هیرو وان که ناقص شد ببینیم پدربزرگ هم ناقص میشه یاد می خواید جمع کنید برید و بگید 1واندر بسه
    لطفا ثبت نام کنید.

(خلیج پارسی)

S L I T H E R E E N