نقل قول نوشته اصلی توسط pOtEntAtE نمایش پست ها
این همه گفتیم دف نکن کردی گفتی ج غ به من زیاد توهین کرده.یه کار بکن فقط مرد باش بگو کی بوده؟بیا بگو رفیق خودشون زده.چرا نمیگی؟

ساید دیگه هم اگه خبر ندارن بدونن کار خود ج غ بود مثل کارای قبلی خود سهیل هم میدونه.

من به شخصه خودم شرمنده بچه های MR-AXE هستم مخصوصا سهیل.نیما دلایل خودش داشت اما این وسط با بازی قشنگ پلیر ج غ نیروهای mr axe کوبید به نیما که نیما هم دف کرد بچه های ما هم خودتون شاهدید اصلا راضی نبودن.
اقای نیما خان شما با یه پلیر ش غ دعوا کردی دلیلی نداره بگی لیدرهای ش غ فلان هستن.
وقتی نیومدی تو پلن شرکت کنی و اون حرف زدی به بچه ها که ... کردم مگه نمیخواستن نیروهاتو بزنن به دیوار سر حرفت؟مگه نگفتم نزنین تو مرام ما نیست؟مگه نگفتم تو که همه رو پیچوندی پسورد عوض کن ما پسورد جانشینی داریم اما کاری به نیروهات نداریم چون تو مرام ما نیست؟باید جاخالی میدادی.ما دنبال یه بازی قشنگ هستیم به خودتم گفتم ترجیح میدیم فارم بشیم اما نامردی زحمت یه اکانت به باد نره.شما با جاخالی میتونستی مرام خودتو ثابت کنی.این سرورها با همه کل کل که داره تموم میشه میره.
تهش چیزی نداره داداش.
سلام مهدی جان
داداش من تو کلNw دو نفرو قبول دارم یکیش خودتی یکیشم ابوالفضل اتکر
پلیر هایی هستید که نیازی به اثبات کردن خودتون هم ندارین ، اما داداش به هر حال تو Nw پلیر های هستن که مثل شما فکر بازی درست نیستن
ماشالا یجوریم پست میذارنو دیشب تو گارنا صحبت میکردن که انگار امامند ! لول
داداش من دیشب هم به ناصر گفتم اگه دو نفر تو جنوب غرب با همتون رفیق بودن ممد و سهیل بودند
اگه واقعا بچه های Nw راضی نبودند اینجوری بشه, اگه می خواستند برادریشنو ثابت کنند دف اون واندر زیر ۱ ساعت باید کلین میشد که همر های ما نره تو دیوار ( این حداقل کاری بود که مطمئنم اگه ما بودیم انجام می دادیم )

ساختن ۳۷۰ک تبر این تایم سرور + ۵تا سوپر همر دیگه (۵میل گندم خور)+ ۸۰تا دهکده
به نظر من سطح بازی کاملا مشخصه
کاملا مشخصه اگه فقط همر های اکانت ما به دف شما میخورد کمه کم ۳ ۴میل دف لاست می دادین
حالا اکانت کلانترو بقیه اکانت های که همر شون رفت تو دیوار بجدا
اگه بازی سالم ادامه پیدا میکرد واقعا سرور جذّابی بود
قرار بود شاهد لینک ها و پلن های باشیم که واقعا تو dejkoob هم نمیتونستیم ببینیم

ما به هیچ کسی تهمت نزدیم و نمی زنیم اما در هر صورت با این اتفاق های که افتاد جنوب غرب دیگه هیچ رفاقتو زد و بندی با شمال غرب نداره
اگه بچها تصمیم به بازی بگیرن همر هامون باز هم بیشتر همهٔ ساید هست ... دفمون هم بیشترین دف سرور ...

ولی بحثی که هست اینکه
اصلا پلن بریزیم ... سوپپر همر لانچ کنیم ... رکورد بزنیم ...

واسه انجام این کار ها یه حریفه خوب و شایسته نیازه.
به نظر من کتیبه زدنو همر لانچ کردن تو همچنین سروری با این سطح حریف ها واقعا هنر نیست. لذّتی هم نداره.
انگیزه ای هم با این سطح حریف ها وجود نداره.

حالا اگه بچه های ما تصمیم به حذف بگیرن این دلیلی بر این نیست که ما همر نداریمو با از بین رفتن ۳ ۴تا همر دیگه توانی بازی نداریم
اگرم که تصمیم به ادامه بازی باشه که با قدرت به کارمون ادامه میدیم

و من الله توفیق
آرش