-
این دوست عزیز حرف ما رو ناقص بیان کردند. فقط در سرور های 1000 و 500 در هفته های آتی گزینه ای قرار گرفته میشه که نیروهای در حال تربیت رو از بین ببره. نه اینکه تولیدشون کنه!
یعنی اینکه منابعی که براشون هزینه کردید می پره و نیروی تربیت نمیشه و سربازخونه یا اصطبل خالی میشه و آماده تربیت جدید.
دوستان اگه نقل قول میکنید حق مطلب رو ادا بفرمائید.
اما همونطور که دوستان گفتن این قانون بازیه و ما نمی تونیم به خاطر سلایق خودمون یا برخی کاربران قوانین رو دست کاری کنیم. قانونی هم که برای همه است جای اعتراض باقی نمی ذاره. رقیب شما هم با همین شرایطی بازی میکنه که شما بازی میکنید. بدون تبعیض و تمایز.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Omid
این دوست عزیز حرف ما رو ناقص بیان کردند. فقط در سرور های 1000 و 500 در هفته های آتی گزینه ای قرار گرفته میشه که نیروهای در حال تربیت رو از بین ببره. نه اینکه تولیدشون کنه!
یعنی اینکه منابعی که براشون هزینه کردید می پره و نیروی تربیت نمیشه و سربازخونه یا اصطبل خالی میشه و آماده تربیت جدید.
دوستان اگه نقل قول میکنید حق مطلب رو ادا بفرمائید.
اما همونطور که دوستان گفتن این قانون بازیه و ما نمی تونیم به خاطر سلایق خودمون یا برخی کاربران قوانین رو دست کاری کنیم. قانونی هم که برای همه است جای اعتراض باقی نمی ذاره. رقیب شما هم با همین شرایطی بازی میکنه که شما بازی میکنید. بدون تبعیض و تمایز.
امید حرف شما درست ببینید من 7 ساله دارم بازی میکنم ک حدود 8 ماهشو این جا بازی کردم شاید حدود 1 ملیونم تا الان هزینه کرده باشم با اکانت ها ی متفاوت ولی واقعا این موضوع رو بعد از 7 سال نمیدونستم و فکر میکردم ک باید زمان ساخت با گذاشتن کلاه یا گرفتن کتیبه کم بشه
خوب حالا خود شما بگید حرف شما به واقعیت نزدیک تره یا حرف من ؟
من ک دیگه اعتراضی ندارم و قانع شدم ولی خودتون بگید
-

نوشته اصلی توسط
hamidbofon
امید حرف شما درست ببینید من 7 ساله دارم بازی میکنم ک حدود 8 ماهشو این جا بازی کردم شاید حدود 1 ملیونم تا الان هزینه کرده باشم با اکانت ها ی متفاوت ولی واقعا این موضوع رو بعد از 7 سال نمیدونستم و فکر میکردم ک باید زمان ساخت با گذاشتن کلاه یا گرفتن کتیبه کم بشه
خوب حالا خود شما بگید حرف شما به واقعیت نزدیک تره یا حرف من ؟
من ک دیگه اعتراضی ندارم و قانع شدم ولی خودتون بگید
بابا بیخیااااااااااااااااااااا ااااااااال
7 ساله بازی میکنی بعد اینو نمیدونستی؟
یعنی تو این هفت سال یه بار هم جنگ اموز دستت نرسیده بوده؟
حالا خودت هیچی دست دوستات هم نرسیده بوده که بدونی؟
عجججججب
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ali_
بابا بیخیااااااااااااااااااااا ااااااااال
7 ساله بازی میکنی بعد اینو نمیدونستی؟
یعنی تو این هفت سال یه بار هم جنگ اموز دستت نرسیده بوده؟
حالا خودت هیچی دست دوستات هم نرسیده بوده که بدونی؟
عجججججب
بابا رسیده بود توی 7 سال شاید بیش از 4 5 بار ولی خوب نشده بود ک این همه شارژش کرده باشم خوب
-
سلام
فکر کنم به این تاپیک پاسخ مناسب داده شده و ایجاد کننده تاپیک جواب خود را گرفته .
بسته شد