صفحه 68 از 182 نخستنخست ... 1858666768697078118168 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 671 تا 680 , از مجموع 1819

موضوع: سرور d3 انتقام جویان

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

Untitled.jpg

انتی اسپم:دی

2. پسندیدن Yasuo پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز و گرامي

با توجه به اين كه كمتر از 2روز تا آزاد سازي كتيبه ها مونده دوستان فكر ميكنيد كدوم سايد مي تونه تو جمع آوري كتيبه ها موفق تر و سريعتر عمل كنه؟

من خودم شخصا طرفدار سايد خودمم :دي
    البته تمامي سايدا قوي يكدست و هماهنگ هستند مخصوصا سايد ان دبليو :دي
    اين پستم صرفا جهت جلوگيري از راكت موندن فروم گذاشتيم :پي
    League OF Legends

4. پسندیدن ArTaM پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Yasuo نمایش پست ها

با توجه به اين كه كمتر از 2روز تا آزاد سازي كتيبه ها مونده دوستان فكر ميكنيد كدوم سايد مي تونه تو جمع آوري كتيبه ها موفق تر و سريعتر عمل كنه؟

باید میزاشتی تا تایم کتیبه بعد یهویی می ترکید فروم :دی
    من طرفدار ناتارم:دی

6. پسندیدن Yasuo پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط _ARTEMIS_ نمایش پست ها
    باید میزاشتی تا تایم کتیبه بعد یهویی می ترکید فروم :دی
    من طرفدار ناتارم:دی
    حرفي كه شما ميزنيد 100% درسته
    ولي گفتيم قبلش يه تجزيه تحليلي داشته باشيم هم فروم از اين فاز احوال پرسي و بچه بازيا دربياريم

در جريانش هستي شما ديگه :دي

يادش بخير فروم هاي آي آر .....
    League OF Legends

8. پسندیدن Ðŕ. Şђǒϯğύŋ پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ŞђōΨğύŋ نمایش پست ها
    Untitled.jpg

انتی اسپم:دی
    الان این عکس چیه ؟!
    چیکار به اسم من داری این وسط .!!

10. پسندیدن Yasuo پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

این که کیا میتونن جم کنن به نظر من مهم نیست مهم جنگ بعد کتیبه هاست و این که کدوم کتیبه تو کدوم ساید میفته این مهم تره
    الان همه دندون تیز کردن برای چکمه منحصر و ....
    ولی کسایی که دنبالش هستن احتمالا دنبال جنگ هم هستن ولی خیلی دوست دارم بدونم از الان کی با کی متا میکنه و از این جور قبیل حرف ها
    ای کاش یه تاثیر داشتیم تو ساید تا از این جور قبیل حرف ها هم خبر داشتیم

بعد داداش تو پیمان هستی ؟:دی

12. پسندیدن Yasuo پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط DumeniC نمایش پست ها
    این که کیا میتونن جم کنن به نظر من مهم نیست مهم جنگ بعد کتیبه هاست و این که کدوم کتیبه تو کدوم ساید میفته این مهم تره
    ولی کسایی که دنبالش هستن احتمالا دنبال جنگ هم هستن ولی خیلی دوست دارم بدونم از الان کی با کی متا میکنه و از این جور قبیل حرف ها

داش امير تازه پيدات كردم حاجي كارت دارم اون كبابي كه با هم زديم تو دربند چه حالي داد :دي

حالا بگزريم من كه خودم به شخصه دنبال چكمه منحصرم پايه همه مشكلاتشم هستم مخصوصا دعوا :دي
    ولي از اونجايي كه سايد ان دبليو برا واندر ها برنامه ريزي كرده فكر كنم شديدا دنبال معماري منحصر هستش :دي

راجب متا هم همه داستانا ميره بعد از آزاد سازي كتيبه ها :دي
    League OF Legends

14. پسندیدن M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام به همه

نقل قول نوشته اصلی توسط Eshbil نمایش پست ها
    الان این عکس چیه ؟!
    چیکار به اسم من داری این وسط .!!
    اسم من و تو که نداریم داداشمدی

کتیبه ها هم که اومد همش برای خودتون ما ها که اصلا احتیاجی به کتیبه نداریم اصلا دوست نمیداریم کتیبه. اَیییییی کتیبه چیه

16. پسندیدن depozietto پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط DumeniC نمایش پست ها

امیر اسمشو نیار دیگه :دی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام
    سوال خیلی سختیه
    مهمترین عامل موثر تو موفقیت تو تایم آزاد شدن کتیبه ها قبل از ساید و اکانتا شخص مسئول کتیبه و کتیبه زنه که میتونه بهترین برنامه رو با توجه به امکانات ساید خودش برنامه ریزی و اجرا کنه یا میتونه امکانات ساید ام هدر بده
    الزاما باید تمام لانچا و پلنا توسط یک یا نهایتا دونفر انجام بشه طوری که من خودم یکی دو سروری که این مسئولیت بهم دادن تو اون تایم توتال لیدرم نمیذاشتم دخالت کنه(البته خودش احترام میذاشت و اطمینان میکرد دخالتی نمیکرد)
    مسئله دوم برنامه ریزی شخص مسئول کتیبه که باید محل افتادن کتیبه های کوچیک بزرگ و منحصر تقریبی قبل از آزاد سازی تعیین کنه و شرایط لازم مهیا کنه
    کاتا تو مرز ساید آماده داشته باشه تا بتونه کتیبه های لب مرز از ساید های دیگه بلند کنه(به شخص همیشه یه انبار بزرگ از ساید مقابل میزنم چون برای هر ساید فقط یکی هست و ساید خودی خیلی جلو میوفته و ساید مقابل اولین کتیبه ای که پلیراش منتظرن ازش استفاده کنن از دست میده) و مهمتر دقت کافی داشته باشه کتیبه های حساس داخل ساید و لب مرز خودشونو سریع تر جمع کنه توجه داشته باشه زدن بعضی کتیبه ها از پلیر خیلی راحت تر از ناتار و میتونه بدون تلفات اون کتیبه ها رو بدست بیاره
    مسئله سوم امکانات و مهمتر هماهنگی ساید که مسئول کتیبه باید از همه اکانتا بازرسی کنه آمار همرا خزانه ها و پتانسیل اکانتا به اضافه پسوردشون و داشته باشه و خوش به حالش اگه همه باهاش همکاری کنن از یک ساعت قبل آزادسازی کتیبه ها تو یه مسنجر جمع بشن و برنامه رو بگیرن و آماده باشن
    نامه های عمومی و پلن ها واضح به دست پلیرا برسن طوری نباشه که 4تا اکانت رو 1 کتیبه لانچ کنن 3تاش دست خالی برگرده-از فاصله های دور چون طرف دلش چکمه یا جنگ آموز میخواد لانچ کنه تو اون تایم همر و بدون استفاده کنه و...
    ولی همونطور که دوستمون گفت اینکه کدوم ساید گردش کتیبه و حفظ کتیبه بهتری داشته باشه مهمتره که اینم باز به پلن نگهداری و کلن سازی مسئول کتیبه(البته به امکانات اش مثل چشمان منحصر و گیج منحصرم مربوطه) و دقت دفکورد ساید برمیگرده

در مورد سرور و پلیراش غیر بعضی دوستان نرمال باز آشنایی خواصی ندارم سطح اطلاعاتمم اجازه تحلیل دقیق نمیده ولی به نظر اجمالیم
    بهترین ساید تو جمع کردن کتیبه ها ساید شمال غرب خواهد بود
    بهترین ساید تو نگهداری کتیبه ها ساید شمال شرق خواهد بود(نپ با شمال غرب خیلی مهم تو این موضوع واسه هر دو ساید)
    اگه یکی از چشمان منحصر و گیج منحصر تو ساید جنوب شرق بیوفته(که تو دژکوب پشت سر هم میافتادن)پلیرایی داره ج.ش که میتونن کتیبه های دیگه رو زیر این کتیبه ها نگه دارن و بصورت چیف بهترین گردش کتیبه رو با توجه به امکانات انجام بدن و خیلی زیرپوستی به بازیشون ادامه بدن و درگیر نشن تا ساید های دیگه با درگیری ضعیفتر بشن و ج.ش با بستن بهترین متای ممکن شانس پیروزی پیدا کنه
    ولی خیلی سخت میشه اگه چکمه منحصر یا مرتاض منحصر تو این ساید بیوفته که به نظرم ش.ش و ج.غ به خاطر کمبود پلیر این ساید و هم مرزی واسه کتیبه هاش دندون تیز کردن
    درمورد ج.غ نظری ندارم به نظرم برنامه هاشون از اول سرور تا الان کاملا گنگ بوده برای من

بهترین کتیبه ام اگه پلیر حرفه ای و با تجربه تو استفاده از این کتیبه باشه بدون شک احمق منحصر بعد با توجه به اینکه فکر کنم دوباره نثل سابق چکمه منحصر 3ایکس شده تو این ورژن چکمه

19. تشکر Yasuo, ZartVam, gorbehnareh تشکر نمود
صفحه 68 از 182 نخستنخست ... 1858666768697078118168 ... آخرینآخرین