-
در سرورهای دژکوب به اکانت فرد مسدود شده می توان حمله نمود.
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Omid
در سرورهای دژکوب به اکانت فرد مسدود شده می توان حمله نمود.
خب داداش نمیشه یه کاری کنید که حمله نشه یه وقت میبینی مثلا طرف 1 روز بن شده اکانتشم جز اکانتای خوبه سرور هست وقتی بن هست تسلطی نداره رو اکانتش بقیه اکانتو نابود میکنن اینطوری!
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نمیشه کسی که تخلف کرده بره تو حمایت! آفتش بیشتره. مثلا یه پلن رو اکانتش ریخته شده بیاد سو استفاده کنه با فحاشی خودشو ببره تو حمایت؟ یا کتیبه داشته باشه و یا نقشه که پلن گرفتنش باشه و بیاد تخلف کنه تا بتونه هم اتحادیش عمارت دانش رو 100 کنه؟ مخصوصا با این روحیه ای که عده قلیلی از کاربرا دارند سریع میان میگن شما دسیسه کردید و فلان کاربر رو مسدود کردید که نتونیم کتیبه شو بزنیم یا صفرش کنیم و هزار تا تهمت دیگه
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 2 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Omid
نمیشه کسی که تخلف کرده بره تو حمایت! آفتش بیشتره. مثلا یه پلن رو اکانتش ریخته شده بیاد سو استفاده کنه با فحاشی خودشو ببره تو حمایت؟ یا کتیبه داشته باشه و یا نقشه که پلن گرفتنش باشه و بیاد تخلف کنه تا بتونه هم اتحادیش عمارت دانش رو 100 کنه؟ مخصوصا با این روحیه ای که عده قلیلی از کاربرا دارند سریع میان میگن شما دسیسه کردید و فلان کاربر رو مسدود کردید که نتونیم کتیبه شو بزنیم یا صفرش کنیم و هزار تا تهمت دیگه

این حرف شما درسته اما کسانی که واقعا بطور غیر عمد بن میشن چی؟تکلیف اونها چیه پس؟همه باید باهم بسوزن؟
بنظرم این وظیفه مولتی هستش ک باید تشخیص بده ک کی عمدا میخواد بن بشه ک اون موقع میتونه ی جور دیگه از خجالتش در بیادمثلا از تروپ و جمعیتش کم کنه بابت جریمه
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Omid

الان این رو دیدم :دی
این مشکل رو من امروز هم بهش برخوردم.
یه نفر که بازداشت میشه حالا به هر دلیل بی گناه یا گناهکار باید بره تو حمایت تا ثابت بشه طرف کاری کرده یا نه یه دفاعی چیزی :دی
مثل اینه که یه نفر رو بازداشت کنن به جا اینکه ببرنش یه جای امن بازداشتت کنن زندانی باشه تو خیابون به یه چیزی ببندش هرکی هرکار دلش خواست بکنه:دی
بله سو استفاده میشه ولی اینجور ضررش خیلی بیشتر سواستفاده هم بشه اگر به طرف پانیش نیرو و پاپ بزنید دیگه این فکر به سرش نمیزنه.
امروز اکانت یکی از بچه ها ما افتاد دست ساید رقیب به خودشون فحش داده بودن بعد گزارش مارو دادن اکانت بازداشت شد.
فورا روی اون اکانت اتک لانچ کردن که جنگ بزرگش رو بزنن+چندتا از دهکده هاش رو صفر کنن که تا حدودی هم موفق شدن.
این نوع بازداشت خیلی جای بحث داره خععععلی :دی
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
_ARTEMIS_
الان این رو دیدم :دی
این مشکل رو من امروز هم بهش برخوردم.
یه نفر که بازداشت میشه حالا به هر دلیل بی گناه یا گناهکار باید بره تو حمایت تا ثابت بشه طرف کاری کرده یا نه یه دفاعی چیزی :دی
مثل اینه که یه نفر رو بازداشت کنن به جا اینکه ببرنش یه جای امن بازداشتت کنن زندانی باشه تو خیابون به یه چیزی ببندش هرکی هرکار دلش خواست بکنه:دی
بله سو استفاده میشه ولی اینجور ضررش خیلی بیشتر سواستفاده هم بشه اگر به طرف پانیش نیرو و پاپ بزنید دیگه این فکر به سرش نمیزنه.
امروز اکانت یکی از بچه ها ما افتاد دست ساید رقیب به خودشون فحش داده بودن بعد گزارش مارو دادن اکانت بازداشت شد.
فورا روی اون اکانت اتک لانچ کردن که جنگ بزرگش رو بزنن+چندتا از دهکده هاش رو صفر کنن که تا حدودی هم موفق شدن.
این نوع بازداشت خیلی جای بحث داره خععععلی :دی
کاملا" موافقم , این بازداشت خیلی عیب داره نسبت به بازداشت های .آی آر
مشکل .آی آر این بود که فردی که متخلف بود بازداشت میشد و تا زمانی که اعتراف نکرده بود که فلان کارو کردم همینطور بازداشت میموند.برا همین میشد راحت سو استفاده کرد از این بازداشت.
آقا امید شما میتونید برای هر نوع تخلف یک جریمه در نظر بگیرید و به محض تخلف اون جریمه رو روی اکانت اجرا کنید تا همه به صورت عادلانه بتونن به بازیشون ادامه بدن .
شما میگید فحش تا آخر سرور بن
اینو در نظر نمیگیرید که مثلا" من اومدم یکی رو جانشین کردم یا مثلا" رفتم تو گیم نت اونجا یادم رفته لاگ آت کنم , یکی اومده سواستفاده کرده و فحش داده
حالا ما باید تا آخر سرور بن بمونیم؟ این انصاف هست؟ به خاطر یه اشتباه همه رو دار نمیزنن که !
من کاملا" با سیاست های شما در مورد بازداشت مخالفم و مخالفتم رو بهتون گفتم چند بار .
تجدید نظر کنید تو این سیاستتون
باتشکر
یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
Hadi Metal™
BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Omid

نه داداش کسی نمیگه دسیسه
اگه بن شد و مجازات بشه کسی نمیگه
ولی متاسفانه مثال شما خوب بود
تو سرور های قدیم ایران مشاهده می شد 5 دقیقه مونده به رسیدن حمله طرف بن می شد حمله بر میگشت
بعد یه ساعت آزاد می شد
این موقع میشه دسیسه
به نظرم وقتی بن میشه چه با کتیبه و بی کتیبه
به اشتباه نباید بن بشه وقتی هم بن یمشه مجازات بشه
حمله هم نره روش عین سرور های دیگه
-

نوشته اصلی توسط
No Game
نه داداش کسی نمیگه دسیسه
اگه بن شد و مجازات بشه کسی نمیگه
ولی متاسفانه مثال شما خوب بود
تو سرور های قدیم ایران مشاهده می شد 5 دقیقه مونده به رسیدن حمله طرف بن می شد حمله بر میگشت
بعد یه ساعت آزاد می شد
این موقع میشه دسیسه
به نظرم وقتی بن میشه چه با کتیبه و بی کتیبه
به اشتباه نباید بن بشه وقتی هم بن یمشه مجازات بشه
حمله هم نره روش عین سرور های دیگه
خیلی وقت پیش درباره این بحث کردم ولی کوتاه نمیان :دی
در کل بازداشت با حمایت چیزیه که خوبی هاش بیشتر از بدی هاش.