نقل قول نوشته اصلی توسط AlIrEzA.IRAN نمایش پست ها
جاسوسی رو نیما زد واسه غارت اکانت مولتی!!ناصر و خود نیما به امیر میگن امیر نزن اونجا پارکن!!امیر میبینه دف میشه میزنه!!30کی گرز کار 36ساعت ساخته و 10کی شوالیه ساختش کار 56ساعته!!!مهم یه چیزیه به اسم بازی پاک!!!!!!وقتی رمز رو ناصر داشته و گفته نزن و امیر زده!!!واقعا جالب بود!!!من از اول به نیما به خود امیر به ناصر به میثم سینیور گفتم همر رو جنوب غرب بلند نمیکنم!!ولی حرکت جالبی نبود!!!خلاصه تموم شد و رفت!!جای بحثی نداره!!دف جلوی کلانتر از اکانت های جنوب غرب میزارن !!!اینم بازی پاکه دیگه!!!جالبه واقعا!!
کلا ما حرف بزنیم پاش میمونیم مثل دوستان نیستیم زیر حرفامون بزنیم!!!

- - - Updated - - -

صاف کردن ملت من اصلا نبودم و خبر نداشتم ملت جان!!!!دیشب اومدم حتی خبر نداشتم ازم خفت شده )
تو مراسم فاتح خونی بودم!!!دیشب نیما به من گفت امیر زده تازه فهمیدم ) بچه ها برام تعریف کردن جریان چی بوده و فروم رو خوندم!!!حالا شما اگه یه پست راجب این گذاشتن رو صاف کردن میدونی حتما حق دفاع ب خودتون نمیدین!!!
منم گفتم دمه امیر گرم!!خودشم میگفت نداشته پسوورد منم میگم دمش گرم!!ابولفضل اتکر هم سر بحثش شدن با امیر ک اکانت رو تحویل ساید داد و رفته به گفته خودش ک ایشالا برگرده و بازی کنه!!!به امیرم گفتم ما رفاقتو بالاتر از یه بازی میبینیم ;-)

علیرضا من کسی که برام ارزش نداره ریپلای نمیکنم فقط یه چیزی میگم من نه پسورد اکانتتو داشتم نه میدونستم واسه خودته همین !

قبولش با خودته ! توضیح دیگه هم ندارم

ما رو یه اکانت و فیدرش با پاپ 300 20ک رعدمون میپره نگیم نامردیه؟ جم کن این حرفارو از تو بعیده حاجی