نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 578

موضوع: صندلی داغ اونم توی باغ

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    سرور 5 خاطره کلا زیاد داره
    سلام
    میدونستی سرور 5 قبل اینکه اکانتای شمال غرب همه هک بشه و چنج ایمیل بشن کله اکانتای ش.ش و ج.ش هک شده بودن؟
    اولین نفر که تو سرور تماس گرفتن من بودم که گفتن پسورد و ایمیل اکانتای متای مقابل هر کدوم یه قیمت خیلی کمی که نمیگم حاظره بده بهمون اکانتایی که یادمه جمجما اکانت شما پارتیزان لوک بدشانس متیو ادونس وچندتا دیگه که یادم نیست بودن که قبول نکردیم و حتی خودم به چندتا بچه ها گفتم ایمیل چنج کنید هک شدید ولی اون دوستمون با بیشتر از اون قیمت چند روز بعد بهش پیشنهاد دادن قبول کرد و شمال غرب جز اکانت ما و یکی دوتا دیگه همه هک و حذف شدن :|
    البته بعد با بچه های ش.ش(مسعود مهدی متیو پویا لووک) دوست شدیم و خود مسعود با مرام ترین و صمیمی ترین رفیقم تو اون سرور شد و حتی رو واندر دارکنس بازی میکردم که بعد کلی زحمت با یه نامه که انصافا چیزی ام نداشت واندر پانیش خورد و حذف شد(خود ادمین پانیش زد که اتفاقا تا بعد جمع شدن سایت ام گفت بیخیال و گردن نگرفت )
    3dot666 اول بازی هادی استارتشو زد فکر کنم شما مگه خود اکانت پارتیزان نبودی؟(البته من اوایل سرور نبودم خود میگفتhadi 3dot666)

متاسفانه کثیف ترین سروری که دیدم خود سرور 5بود البته ساید ماام زیاد تمیز نبود خریدن اکانت تشخیص تارگت ریل با پنل و...

چند تا سوال ام بپرسم؟

تو که تو تری دات بازی یاد گرفتی با اون تعصب تری داتیا رو شمال غرب پ تو ش.ش چرا خونه کردی؟

سرور .کام یا .آی آر؟چرا؟

دوست داشتی با کیا رو یه اکانت همبازی باشی که اتفاق نیفتاده؟

بهترین سرور ایران به نظرت؟

کدوم ورژن از دژکوب بیشتر میپسندی؟

غیر از دژکوب چ گیم های آنلاین دیگه ای بازی کردی؟

بهترین گیم آفلاین و کنسولی که بازی کردی؟

خسته نشدی بعد این همه سال از دژکوب بازی کردن؟ :|

کدوم تایم از سرور بیشتر میپسندی؟استارت-میدگیم-اندگیم

کار کدوم سخت تره به ترتیب
    لیدر-پلنر-دفکورد-مسئول کتیبه-هولدر(پلیری از همه سخت تره )

اینجا سایت دژکوب واسه همین فقط در مورد گیم و دژکوب سوال پرسیدم

به موقع و به جا موفق باشی
    ویرایش توسط ArTaM : 11-07-2014 در ساعت 11:26 PM دلیل: خاطره شد که سوال ام گذاشتم جواب بده

2. تشکر Ðŕ. Şђǒϯğύŋ, partizan تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ArTaM نمایش پست ها
    سلام
    میدونستی سرور 5 قبل اینکه اکانتای شمال غرب همه هک بشه و چنج ایمیل بشن کله اکانتای ش.ش و ج.ش هک شده بودن؟
    اولین نفر که تو سرور تماس گرفتن من بودم که گفتن پسورد و ایمیل اکانتای متای مقابل هر کدوم یه قیمت خیلی کمی که نمیگم حاظره بده بهمون اکانتایی که یادمه جمجما اکانت شما پارتیزان لوک بدشانس متیو ادونس وچندتا دیگه که یادم نیست بودن که قبول نکردیم و حتی خودم به چندتا بچه ها گفتم ایمیل چنج کنید هک شدید ولی اون دوستمون با بیشتر از اون قیمت چند روز بعد بهش پیشنهاد دادن قبول کرد و شمال غرب جز اکانت ما و یکی دوتا دیگه همه هک و حذف شدن :|
    البته بعد با بچه های ش.ش(مسعود مهدی متیو پویا لووک) دوست شدیم و خود مسعود با مرام ترین و صمیمی ترین رفیقم تو اون سرور شد و حتی رو واندر دارکنس بازی میکردم که بعد کلی زحمت با یه نامه که انصافا چیزی ام نداشت واندر پانیش خورد و حذف شد(خود ادمین پانیش زد که اتفاقا تا بعد جمع شدن سایت ام گفت بیخیال و گردن نگرفت )
    3dot666 اول بازی هادی استارتشو زد فکر کنم شما مگه خود اکانت پارتیزان نبودی؟(البته من اوایل سرور نبودم خود میگفتhadi 3dot666)

متاسفانه کثیف ترین سروری که دیدم خود سرور 5بود البته ساید ماام زیاد تمیز نبود خریدن اکانت تشخیص تارگت ریل با پنل و...

چند تا سوال ام بپرسم؟

تو که تو تری دات بازی یاد گرفتی با اون تعصب تری داتیا رو شمال غرب پ تو ش.ش چرا خونه کردی؟
    تری دات با احترام به همه اتحادهای خوب و بزرگی که تو همه سرور ها بوده بنظر شخص من یعنی فلسفه درست دژکوب شاید یکی از بهترین شانس های زندگیم این بود که دژکوب رو با فلسفه تری دات یاد گرفتم تری دات تنها اتحادی بود که هم تو جنوب شرق بوده سرور 1 راند 1 هم تو شمال غرب سرور 8 راند 1 و سرور 2 کلاسیک و هم تو 5 ایکس تو جنوب غرب و هم تو سرور راند 2 و 3 سرور 7 تو شمال شرق خوشبختانه تنها اتحادی هم که رهبران اصلیش از الهام گرفتن اسمشون تو سایدهای دیگه و سرورهای دیگه با روی باز استقبال کردند لیدرهای اصلی تری دات بودند

سرور .کام یا .آی آر؟چرا؟
    هر کدوم مزیت های خاص خودش رو داره اینجا همزبون داری و فروم ! و جمع شدن و بگو بخند تو ریدکال و ... تو کام هم یاد میگیری دژکوب یعنی بازی تیمی نه فردی

دوست داشتی با کیا رو یه اکانت همبازی باشی که اتفاق نیفتاده؟
    خیلی زیادن اشکان فلنکر ، اشرفی (یه بار افتخارش رو داشتم ) مازیار تندر ، آرمان تموچین

بهترین سرور ایران به نظرت؟
    بدون شک سرور 8 راند یک هرچند برای ما تلخ تموم شد - سرور هفت راند دوم هم خوب بود

کدوم ورژن از دژکوب بیشتر میپسندی؟
    بدون شک 3.6 ولی با 4 هم مشکلی ندارم

غیر از دژکوب چ گیم های آنلاین دیگه ای بازی کردی؟
    هیچی تقریبا همین یکی بسه !

بهترین گیم آفلاین و کنسولی که بازی کردی؟
    فیفا منیجر

خسته نشدی بعد این همه سال از دژکوب بازی کردن؟ :|
    بستگی داره تو دژکوب دنبال چی بگردی ! داشتن کتیبه رکورد زنی هولدر بودن توتال بودن خوب همه اینها رو داشتم ولی این بازی اونجاش بهم انگیزه میده و برام تازگی داره که کار تیمی رو تو شرایط سخت انجام میدی و تلاش میکنی برای پیروزی این هم چیزی نیست که تازگیش رو از دست بده

کدوم تایم از سرور بیشتر میپسندی؟استارت-میدگیم-اندگیم
    استارت البته تو ورژن 3.6 که هم تراکم پلیر بود هم سرورها دیر به دیر استارت میخورد برای فارم نشدن میبایست بجنگی نه ورزن 4 که باید حیوون جمع کنی تو دهکده

کار کدوم سخت تره به ترتیب
    لیدر-پلنر-دفکورد-مسئول کتیبه-هولدر(پلیری از همه سخت تره )
    دفکورد - پلنر- لیدر - هولدر- مسنول کتیبه

اینجا سایت دژکوب واسه همین فقط در مورد گیم و دژکوب سوال پرسیدم

به موقع و به جا موفق باشی
    ممنون از شما دوست گرامی

کلمات کلیدی این موضوع