نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
مجید عزیز و دوست داشتنی
بحث ایمیل و پسورد صرفا به این دلیل بود که مطمئن باشیم اکانت صرفا دست خودت هست و حتی جاخالی بدیم یا یه تعدادی از کاتاها رو اینسرت کنیم که به اکانت no game ضرری کمتری وارد بشه و به بازی ادامه بده
در مورد واندرها هم خودت پلیر هستی و میدونی که حساسیت واندر که سرمایه یک ساید هست چقدر مهمه بنظر من هم باید هماهنگ میشد من بشخصه در جریان این نکته که هولدر ها باید کی باشن و تصمیمات هم نیستم چون دوست دارم این سرور رو اکانت خودم پلیر باشم تا لیدر
مورد بعدی مجید عزیز اکانت no game رو تو ساید شمال شرق به اسم شما میشناسن وقتی میگی در جریان نیستم و اکانت هم رو حذفه چه انتظاری داری؟
کاملا حق با شما هست
اگه قرار بود من بزنم پشتش هیچ وقت به علی اشرفی پیام نمیدادم و من و امین هیدنت نمیرفتیم تو گارنا در مورد این مسائل صحبت کنیم
اگه اینجور نبود بنده هیچ وقت به علی NooB TeaM نمیگفتم عزیز بین حمله ها 30-40 ثانیه فاصله هست نمیگفتم اینسرتش کن
من نمیرفتم بگم کپم رو کاتا میکنم که نرسه به علی اشرفی

ولی در نهایت به چشم من دیدن و حق هم دارن چون از اکانت من بود و به اسم من بود

در مورد واندر توضیحش رو دادم و بنده کلا عقده واندر ندارم بی ارزش ترین چیز این بازی همون واندر هست بر خلاف نظر شما که میگید با ارزش ترینه
به هر حال قرار بود بدیمش به مهدی پیف پاف که حداقل از این ثانیه به بعد حداقل به اون نمیدم