نقل قول نوشته اصلی توسط PiChPiChI نمایش پست ها
سلام دوست عزیز
ممنون بابت وقتی که گذاشتید و تجربیاتتون رو با بقیه تقسیم کردید،با عرض پوزش ، بنده به عنوان کسی که تقریبا 99% مواقع گول بازی کرده این اجازه رو میخوام که بگم کلا نکاتی رو که به عنوان آموزش فرمودین رو قبول ندارم ، اشتباهات زیادی چه از نظر نوع بازی و چه اشتباهات ساختاری در نوشتتون وجود داره چند تاش رو اشاره میکنم

دوست عزیز ،شما فرق نمیکنه که چه زمانی بعد از شروع سرور استارت بزنید 1 روز 10 روز یا هر چی ، هر زمانی که اکانتتون رو بسازید ، بنا به تعداد بازیکنان هر ساید در یک فاصله از منطقه خاکستری قرار میگیرید که بقیه بازیکنان اونجا هم مانند شما تازه اکانت رو استارت کردند و مانند شما تحت حمایت هستند و نمیتونید بهشون حمله کنید مگر اینکه خودشون قبل از پایان حمایت اون رو کنسل کرده باشند که مطمئنم کسی که این کار رو انجام میده میتونه از خودش حمایت کنه و شما نمیتونید فارمش کنید.
نکته بعدی در روزهای اول شروع کار هر سرور بزرگترین منبع غارت همه اکانتها واحه ها هستند ، حالا یا این واحه رو خودتون خالی میکنید یا از واحه خالی شده توسط دیگران غارت میزنید که شما بطور کلی اون رو نادیده گرفتید .

فرض میکنیم اون دهکده با پاپ 2 تولید گندم کافی داره که نیروهاتون از گشنگی نمیرن،اما دوست عزیز ممئن باش یه همچین اکانتی 100% تو لیست فارم حداقل یکی دیگه هست و اینطوری میشه که صبح میاین میبینید لشگر رعدتون دیگه وجود نداره !

دلیل ساختن 20 تله بیشتر و 5 تا سرباز پیاده رو هم بفرمائید ممنون میشم

30هزار ؟؟؟؟ آماری از سرورهای فعلی ندارم اما فکر میکنم بهترین و شلوغترین سرور اینجا d3 باشه که 2615 اکانت توش ثبت شده که حدود 500 تاش فعاله !
به روند عدم تولید نیرو و به جای اون ارتقای تولید منابع هم اشاره ای نمیکنم چون کلا قبولش ندارم و از نظر من اشتباهه

اره راست میگی مشکل اینه بعضی جاهاشو ناقص نوشتم
ببین دو روز دیر ثبت بزنی درسته تو جایی میفتی که همسایه هات همه تحت حمایتن ولی شما میتونین با رعد به ابادی های خالی شده اتک بدین و غارت کنین تا زمانی که ابادی های دور شما رو نژد توتن ها پاکسازی کنن یا خودتون با قفس خالی کنین بعد میتونین اونا رو هم بزنین

اون جمعیت دورو بیخی فکرم رفت به سرور های dejkoob.ir

تو سرور های 30 هزار من اشاره ای به این سرور های dejkoob.ir نکردم
درسته؟؟؟؟؟
حالا دات کام یا دژکوب بسته شده ی خودمون هم تو خیلی از سرور هاش این قد ثبت داره

من تو این سعی کردم از همه جهت بازی رو نگاه کنم
حالا اومدیم و شما فارم شدین فارم که نه بهتره بگم بهتون اول بازی از سوی نژاد توتن حمله کردن
تله سازی بهترین راه هستش قهرمان هم که اول سرور خودتون دارین با یه مقدار پیاده
حالا من این 5پیاده رو بر حسب سرور نرمال1 گفتم تو اسپید ها قضیه فرق میکنه اینو اخرش اشاره کردم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط operator نمایش پست ها
اینو من 2 سال پیش تو یه وبلاگ خوندم.
حداقل 4 تا کلمشو عوض میکردی تابلو نشه کپی کردی از اونجا.
واقعا یکی که با گول بخواد بازی کنه با این شیوه بازی کنه همون لحظه اول فارمش میکنن.نمیدونم رو چه حسابی اینو کپی کردین اینجا والا هر جاشو ادم میخونه فایده نداره.
اره ردسته اینو زمانی نوشته بودن که ورژن 4 هنوز نبود
شما دقت کرده باشین من لای مطلباش اون قسمت هایی که مربوط به اون ورژنه رو حذف کردم یا بهش اشاره کردم

اگه تایم انلاین شدنت خوب باشه
یا تیمی بازی کنین که اک شبو روز نخوابه این تقریبا راه خوبیه من خودم امتحانش کردم
مخصوصا تو ورژن های 4 به بعد که توتن فقط با قهرمانی که مجهز به کیسه غارت باشه میتونه بیشتر از مخفیگاه ببره نه تو اتک های معمولی
پس سرعت خودش خیلی به حساب میاد برا غارت
بعدش این که اول بازی هیچ توتنی حاظر به زدن نژاد گول نیستش
اول سعی میکنن توتن های اطراف خودشونو بزنن نه گولو که میدونن 100درصد تلفات میدن

- - - Updated - - -

دوس عزیز PiChPiChI
این جاش حالا یادم رفت
اونو که گول نژادی دفایی در اصل حجومیترین نزاد رو حالا برا سر مقاله نوشتم
ولی با یکم دقت بیشتر
البته به نظر شخص من
توتن درسته حجومیه ولی برا زدن واندر اصلا نژاد خوبی نیست همون میتونه تو کارای پاکسازی یا اتک های سیم سکند برا تخریب و نابود سازی ده
شرکت کنه
یا برا خط شکن و خلاصه یه سری کارای مربوط به این
البته کسی بتونه با توتن بهتر بازی کنه میتونه بهترین دف رو بکشه بیرون
تو اکثر سرور ها هم مشاهده شده توتن های غارت گر خودشون بهترین مدافع هم هستن
ولی چون خیلی ها نمیتونن گندم همر گرزی رو تهیه کنن نمیتونن زیاد رو دف کار کنن

میمونه رومن و گول که رومن خودش یکی از محبوبترین نزاد ها بین پلیر های حرفه ایست چون هم میتونه حجومی بکشی بیرون هم خودت دفتو تکمیل کنی
ولی کم تر کسی با گول کار میکنه
نزاد گول یه سری فوایدی داره که اگه رو اونا کار بشه تو طول بازی میشه اخر بازی هم واندر بگیره هم بیشترین حجم دف رو خودش تکمیل کنه