-
سلام دوست عزیز
ممنون بابت وقتی که گذاشتید و تجربیاتتون رو با بقیه تقسیم کردید،با عرض پوزش ، بنده به عنوان کسی که تقریبا 99% مواقع گول بازی کرده این اجازه رو میخوام که بگم کلا نکاتی رو که به عنوان آموزش فرمودین رو قبول ندارم ، اشتباهات زیادی چه از نظر نوع بازی و چه اشتباهات ساختاری در نوشتتون وجود داره چند تاش رو اشاره میکنم

نوشته اصلی توسط
RapBaz
گول نژادی دفایی در اصل حجومیترین نژاد
- - - Updated - - -
چون شما نیاز به فارم دارین.بعد از شروع سرور تمامی بازیكن ها چند روز در حمایت از تازه واردین قرار دارند.اگر شما چند روز بعد از استارت سرور شروع بكنید ، میتونید همسایه هاتون رو كه از حمایت تازه واردین خارج شدن رو تبدیل به فارم بكنید.در ضمن خودتون هم مدت بیشتری نصبت به همسایه ها در حمایت هستین كه میتونه براتون مفید باشه...
دوست عزیز ،شما فرق نمیکنه که چه زمانی بعد از شروع سرور استارت بزنید 1 روز 10 روز یا هر چی ، هر زمانی که اکانتتون رو بسازید ، بنا به تعداد بازیکنان هر ساید در یک فاصله از منطقه خاکستری قرار میگیرید که بقیه بازیکنان اونجا هم مانند شما تازه اکانت رو استارت کردند و مانند شما تحت حمایت هستند و نمیتونید بهشون حمله کنید مگر اینکه خودشون قبل از پایان حمایت اون رو کنسل کرده باشند که مطمئنم کسی که این کار رو انجام میده میتونه از خودش حمایت کنه و شما نمیتونید فارمش کنید.
نکته بعدی در روزهای اول شروع کار هر سرور بزرگترین منبع غارت همه اکانتها واحه ها هستند ، حالا یا این واحه رو خودتون خالی میکنید یا از واحه خالی شده توسط دیگران غارت میزنید که شما بطور کلی اون رو نادیده گرفتید .
قبل از خواب نیرو هاتون رو به یه دهكده با جمعیت 2 بفرستین كه شب راحت بخوابین.
فرض میکنیم اون دهکده با پاپ 2 تولید گندم کافی داره که نیروهاتون از گشنگی نمیرن،اما دوست عزیز ممئن باش یه همچین اکانتی 100% تو لیست فارم حداقل یکی دیگه هست و اینطوری میشه که صبح میاین میبینید لشگر رعدتون دیگه وجود نداره !
اگر تحت حمله توسط یك از همسایه هاتون هستید فقط جاخالی بدین.در صورتی كه مهاجم نیروی كمی داشت ، تله بسازید.معمولا تعداد تله باید 20 عدد از نیرو های مهاجم بیشتر باشه.علاوه بر تله 5 سرباز پیاده نیز بسازید.
دلیل ساختن 20 تله بیشتر و 5 تا سرباز پیاده رو هم بفرمائید ممنون میشم
این برا سرور هایی بود که حداقل یه 30هزار پلیر بازی میکردن
30هزار ؟؟؟؟ آماری از سرورهای فعلی ندارم اما فکر میکنم بهترین و شلوغترین سرور اینجا d3 باشه که 2615 اکانت توش ثبت شده که حدود 500 تاش فعاله !
به روند عدم تولید نیرو و به جای اون ارتقای تولید منابع هم اشاره ای نمیکنم چون کلا قبولش ندارم و از نظر من اشتباهه
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن