داداش خب کاملا مشخصه کسی که خرید میکنه باید ۱ مزیتی داشته باشه ، شما داری جوش خودتو میخوری که گلد نخری ، حتی همین الانشم داری با فارمیاب بازی میکنی
مزیت نباید انقدر گنده باشه که عمرا نشه به طرف رسید.
این جور که من متوجه شدم دوستانی که گلد میخرن زیر 100 نفر هستند و در اصل یه سرور میخوان واسه کل کل بین خودشون و اصلا واسشون مهم نیست کل سرور 200 نفر باشه یا 5000 نفر.
برنامه نویس ها فقط منتظرن فارم یاب برداشته شه نرم افزار بنویسن؟
من برنامه نویس باشم اولین چیزی که مینویسم یه نرم افزاره اتوماتیک ساختمون آپگرید کنه.
اگه قرار باشه واسه اون بیاد واسه این که از اول نبوده باید تا حالا برنامش اومده باشه.
داداش بحث اون برنامه جداست!!!
برنامه فارمیاب نوشتنش راحت تره برنامه ای هست ک شما میگین!!!
ir قدیم هر روز بالای 10 اکانت پیام فروش فارمیاب میدادن!!!
برنامه نویسی ب جایی کشید ک ی برنامه اومد گولد و نقره مجانی میزد!!!
50 قیمت فروشش بود!!!
همیشه از خوبی های دوستت واسه خودت یه دیوار بساز که اگه روزی بدی دیدی فقط یه آجر کم کنی، بی انصافیه اگه دیوارو خراب کنی!
مزیت نباید انقدر گنده باشه که عمرا نشه به طرف رسید.
این جور که من متوجه شدم دوستانی که گلد میخرن زیر 100 نفر هستند و در اصل یه سرور میخوان واسه کل کل بین خودشون و اصلا واسشون مهم نیست کل سرور 200 نفر باشه یا 5000 نفر.
داداش واسه 20 نفر اول اصلا مهم نی ک چند نفر بازی میکنن!!!
هدف اونا فقط واندر هستش!
همیشه از خوبی های دوستت واسه خودت یه دیوار بساز که اگه روزی بدی دیدی فقط یه آجر کم کنی، بی انصافیه اگه دیوارو خراب کنی!
برنامه نویس ها فقط منتظرن فارم یاب برداشته شه نرم افزار بنویسن؟
من برنامه نویس باشم اولین چیزی که مینویسم یه نرم افزاره اتوماتیک ساختمون آپگرید کنه.
اگه قرار باشه واسه اون بیاد واسه این که از اول نبوده باید تا حالا برنامش اومده باشه.
از این نرم افزار ها هم وجود داره ، فکر میکنین برا چی کد امنیتی ضد بات گذاشتن ؟
لطفا ثبت نام کنید. از مـن بـپـرســـــیـد... در مورد نحوه ی بازی ، از من سوال کنید لطفا