صفحه 56 از 182 نخستنخست ... 646545556575866106156 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 551 تا 560 , از مجموع 1819

موضوع: سرور d3 انتقام جویان

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

با سلام و خسته نباشید خدمت همه ی پلیر های محترم سرور d3

این که از الان یه سری افراد به ظاهر شاخ و به ظاهر با تجربه میان سرور رو برای خودشون میبرن و میدوزن ساید بزرگ ج.ش رو نادیده میگیرن سخت در اشتباهن, se با وجود پلیرها و لیدر های واقعا با تجربه ای مثل آقا مجید , کاظم جیا . . . بعید میدونم تا آخرین ثانیه سرور پا برجا نباشه!

بزرگترین اشتباه منم بعد از چندین سال بازی توی جنوب شرق این بود که این سرور رو به خاطر ماهان اومدم sw

امید وارم سرور خوبی باشه و بر خلاف میل باطنیم , sw واندر 100 کنه

این تضمینم به همه ی دوستان میدم که همری از جانب این حقیر و اکانتایی که آوردمیشون به سرور روی بازیکنان قدیمی اتحاد TEN لانچ نخواهد گردید!(زیادی ادبی شد ))

Ehsan Shaniz
    ---------------
    پ.ن 1 : کسی که 5 6 سال بازی کرده باشه همیشه هم فارم شده باشه با تجربه حساب میشه !
    تبصره : میتونه طرف لیدرم باشه
    پ.ن2 : یاد اتحاد TEN بخیر
    پ .ن : جنگ داخلی همچنان در 3ساید باپرجاست!

2. تشکر No Game تشکر نمود
    پسندیدن No Game پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Shaniz نمایش پست ها
    ب

این تضمینم به همه ی دوستان میدم که همری از جانب این حقیر و اکانتایی که آوردمیشون به سرور روی بازیکنان قدیمی اتحاد TEN لانچ نخواهد گردید!(زیادی ادبی شد ))
    سلام احسان جان با همه حرفات موافق بودم تااااااااا که رسید به اینجای داستان.حالا واست دلیل هم میارم. ماها خوب سبک بازی و ساید ها و فرقه های مربوطه آس و تری دات فلان و فلان باخبریم. که جای خودش کاری نداریم. اما بعد چند سال که گذشته و بنده بشخصه هر سایدی بگی پلی کردم. سرور3ایکس اخرین راند روی اک کاتالیزور تو ان ای با همین علی هروس و درست مقابل همین علی چیفر. و ده ها سرور همین جو تو دژکوب جدید و قدیم. اما الان تو اکانت خود علی چیفر پلی میکنم روبرو ساید علی هروس

حالا من نباید همر لانچ کنم رو علی هِروس که رفیق قدیمی و حریف قدیمی همه مونه ؟ چرا والا اول من لانچ میکنم یا همون لیدر کل علی اشرقی تو سرور 7 راند یک یا ..........

منظور اینکه داداشی اینجو صراحتا امثال شما قدیمیا اینجو بگین که سرور خراب کردین رفته

دخالت کردم خلاصه

4. تشکر No Game تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

باید جاسوسان رو زیاد کنیم تو جنوب غرب
    انگار خبر زیاده
    داوطلب نداریم ؟ بره اونجا امار بده به خصوص از لیدراشون
    No Game

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط No Game نمایش پست ها
    انگار خبر زیاده
    دلبندم چی میخوای بدونی از ج.غ
    بگو خودم بهت میدم چرا دنبال نفرو داوطلب میگردی!

7. تشکر Ðŕ. Şђǒϯğύŋ, No Game تشکر نمود
    پسندیدن No Game پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ViRus_13 نمایش پست ها
    سلام احسان جان با همه حرفات موافق بودم تااااااااا که رسید به اینجای داستان.حالا واست دلیل هم میارم. ماها خوب سبک بازی و ساید ها و فرقه های مربوطه آس و تری دات فلان و فلان باخبریم. که جای خودش کاری نداریم. اما بعد چند سال که گذشته و بنده بشخصه هر سایدی بگی پلی کردم. سرور3ایکس اخرین راند روی اک کاتالیزور تو ان ای با همین علی هروس و درست مقابل همین علی چیفر. و ده ها سرور همین جو تو دژکوب جدید و قدیم. اما الان تو اکانت خود علی چیفر پلی میکنم روبرو ساید علی هروس

حالا من نباید همر لانچ کنم رو علی هِروس که رفیق قدیمی و حریف قدیمی همه مونه ؟ چرا والا اول من لانچ میکنم یا همون لیدر کل علی اشرقی تو سرور 7 راند یک یا ..........

منظور اینکه داداشی اینجو صراحتا امثال شما قدیمیا اینجو بگین که سرور خراب کردین رفته

دخالت کردم خلاصه
    سلام عزیزم
    قبول دارم تصمیمی که گرفتم یجورایی منطقی نیست ولی یه سری مسائل توی sw و کل سرور پیش اومده که مجبور شدیم اینطوری تصمیم بگیریم. یه سریا با یه سری کاراشون دارن سرور رو خراب میکنن . ایشالله یه سری کار هم ما انجام بدیم که سرور به روال عادی خودش برگرده و از حاشیه خارج بشه

- - - Updated - - -

انگار خبر زیاده
    افسوس که توی ج.غ جاسوس های ش.غ زیادن نگران نباش

9. تشکر No Game تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

آه

آشفتگی ساید هست و این مشکلات اینشاالله با اومدن این رفقا سایدتون درست بشه از این وضعیت خارج بشه
    البته قبل این کارا بهتر بود خود شوراها رو بازرسی میکردید من بهشون شک دارم :دی
    تواشفتگی نشون بده؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mulche نمایش پست ها
    سلام ....

عجب !! الان تو این سرور تو کدوم ساید کسی هست که حرف آخر رو بزنه ؟! درضمن توتال هم واس همین گذاشتیم .... بوق نیست که !!!

یه جورایی شبیه مجلس و ریس جمهوره !! البته اگه علی تو درک کنی به هر حال ...

راجب زیاد بودن هم بگم که ش.ش همیشه پلیر های زیاد و با تجربه ای داشت و باید همچین مشکلی رو با همچین روشی حل می کردیم که اونم باز شما فک نکنم تجربش رو داشته باشی ..... با نوب سروکله زدن بهتر اینه که با یه سری پلیر حرفه ای سروکله بزنی !! که البته الان به نظرم ش.ش یه دست هست و همه پلیرهاشم میشناسیم ..

راستی موقع کتیبه ها معلوم میشه کدوم ساید هماهنگ تره !!! ولی با این اوضاع بازهم ش.غ نسبت برتری بیشتری داره که بازم هم همه اینا رو کاغذن

علی
    Mulche !
    متاسفم علی جان من درک پایینی دارم نسبت به دژکوب ان شاالله زیرنظرشما درکم زیاد می شه
    ان شاالله یک پارچه بمونید ومثل خیلی سرور امار هم ندید به ساید های دیگه!!!!
    خب این خودش زرنگیه
    جالبش اینه تو جلسه ای که تشکیل شد دیروز ساعت 4 صبح تموم شد قرار شد 8 نفر دیگه اضافه بشه
    شما تا اسامی رو بخونید ما فارمتون کردیم
    این خودش زرنگیه
    تا شما مشغول تجریه و تحلیل شورا های ما بشید کار از کار گذشته :دی
    بعد یه سیاستی که داریم اینه که ساید های دیگه فقط اینجور چیزا رو ببینن بقیه مواردش رو نمیتونن ببینن :دی
    باید چشم بصیرت داشته باشی علی
    اینم تکنیک جالبیه البته اگه همرهاتون به مختصات منفی منفی برسند؟!!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط JusT FoR Se نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان ، عزیزان و اساتید محترم ...

امروز همه فکرم این بود که زمانی که می رسم پای اکانت و میام نت ، فرومو که باز کردم چی بنویسم و چی بگم !!!

همه فکرم اینجا بود که بعضی از دوستان چه فکری می کنن و چه دید و شناختی از شرایط بازی و سرور دارن ... در کل بگم انقدر فکر کردم که ، هم برای خودم هم یک سری از دوستان نگران شدم ... !!!

به گوشم رسید چندتا از اساتید و لیدر های خیلی محترم یکی از منطقه ها ، نقشه دژکوب رو برای خودشون سه منطقه ای کردن و کلآ جنوب شرقو از اون فاکتور گرفتن ... یه جورایی گفته شده زاویه دید هاشون جوری بوده که اصلا انگار جنوب شرقو ندیدن !!!

خوب البته این برای ما هم خوش حال کننده هست هم ناراحت کننده !!!

نکته اول : ما که همه فارمیم ، منطقه خلوتی هم داریم ، اما بی انگیزه نیستیم ، خودتون انگیزه کافی رو به ما دادید و من از شما متشکرم !!!

نکته دوم : خواهشن بگید این تجربیات زیاد ، این همه افتخار ، این همه سرور موفق رو چه پشت سر گذاشتید ؟؟؟ به ما هم یاد می دید؟؟؟

نکته سوم : دوستان و بزرگوارانی که ساکن جنوب شرق هستن ، نوید اینو می دم خبر های بسیار جالبی در راه هست که مثل بمب می ترکه ...

نکته چهارم : عزیزان غربی ، شرقی ، شمالی ، جنوبی : به نظرتون 100 تا اکانت بی انگیزه داشتن بهتره یا 20 تا پلیر با برنامه و با انگیزه داشتن؟؟

نکات تموم شد ! اما اگه ما مثل شما شاخ نیستیم یه موقع زشت نباشه پست می زاریم !!!؟

پ ن : لازم نمی دیدم دخالت کنم ، اما یه زمانی از سر انجام وظیفه و نگه داشتن ارزش خیلی چیزا باید پاشودو وایساد، اینجوری شد که
    از امشب سرور باید یکم جالب تر بشه !!!حالا کیا با مان؟؟

پ ن : لیدری که تنها کارش دادن یه mmدو خطی با یه لینک برای ارسال دفاعی هستو اخرش 5 ک دف جمع نمی شه امیدش به چیه؟؟؟ ذقیقا فازش چیه ؟؟!!!

پ ن : کاظم جیا بیا خاطرات man on fireرو برای یه سریا بنویس !!!

پ ن : خدا رحمتت کنه مهدی N2000جنوب شرقو دیلیت کردن !!!

فعلا یا حق

سلام مجید جان خوبی؟عاقاایناراگفتی ادم می بری توی خاطرات گذشته
    ازمهدی چه خبر؟خیلی وقته ازش بی خبرم بگو بیا فارمت کنیم
    اخرش این پنل نداد ما یک دور باهاش بزنیم خخخخخخ )) جدا دلم واسه کیوان مهدی امیرحسین دکتر مهردادو.... خیلی تنگ شده

مجید جان خیلی خوشحالم که می بینم هستی این سرور شرمنده زودتر اینا عرض ارادت نکردم کلا کاری به سرور نداشتم ماهی یک بار می رم تاپ تن که اسمت ندیدم
    فدایی داری
    نقل قول نوشته اصلی توسط ZartVam نمایش پست ها
    مثل اینکه تو جنوب غرب خبرایی هست .... یکی بیاد شفاف سازی کنه :دی

http://d3.dejkoob.ir/spieler.php?uid=1007

پ.ن : چیزی که عوض داره گله نداره
    شفاف سازی اش می شه اینکه پلیری بود اینگاری نخواسته حرف گوش بده لیدرها هم تصمیم به زدنش گرفتند شفاف شد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Shaniz نمایش پست ها
    با سلام و خسته نباشید خدمت همه ی پلیر های محترم سرور d3

این که از الان یه سری افراد به ظاهر شاخ و به ظاهر با تجربه میان سرور رو برای خودشون میبرن و میدوزن ساید بزرگ ج.ش رو نادیده میگیرن سخت در اشتباهن, se با وجود پلیرها و لیدر های واقعا با تجربه ای مثل آقا مجید , کاظم جیا . . . بعید میدونم تا آخرین ثانیه سرور پا برجا نباشه!

بزرگترین اشتباه منم بعد از چندین سال بازی توی جنوب شرق این بود که این سرور رو به خاطر ماهان اومدم sw

امید وارم سرور خوبی باشه و بر خلاف میل باطنیم , sw واندر 100 کنه

Ehsan Shaniz
    ---------------
    پ.ن 1 : کسی که 5 6 سال بازی کرده باشه همیشه هم فارم شده باشه با تجربه حساب میشه !
    تبصره : میتونه طرف لیدرم باشه
    پ.ن2 : یاد اتحاد TEN بخیر
    سلام براحسان عزیز خیلی ارادت داریم حاجی یک نامه بده عاقا مگه کاظم هستش؟کدوم اکانت دلم واسش یک یچکه شده)))
    احسان جان یک چهارروزی حوصله کنید من ازماوریت برگشتم خودم یک سری فکرکردم درستش می کنم
    انگار خبر زیاده
    مجید جان یک چهارروزی تامل کن ))

دیگه نشد سکوت کنم ان شاالله اتفاق های خوب به زودی می افتند
    پ.ن:سهیل بسه دیگه وقتشه دیگه )))))))))) نمی گذارند که
    پ.ن:سیامک عجقم پاپ بازم
    پ.ن:پیمان اورین خوب بود
    پ.ن:صندلی داغم داره فروم
    پ.ن:بسه دیگه؟
    پ.ن:مجید شیطونی نکن بچه های شیطون همیشه اخر کارسربه راه می شند
    یاحق
    Ali Chiefer
    روز عاشقی اخرین روز بودلطفا ثبت نام کنید.
    کاش باز صبح بشه کاش باز افتاب بتابه
    هی وای که افتاب من غروب کردهلطفا ثبت نام کنید.
    بدرود

11. تشکر Ðŕ. Şђǒϯğύŋ تشکر نمود
    پسندیدن S.Y پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Chiefer نمایش پست ها

سلام براحسان عزیز خیلی ارادت داریم حاجی یک نامه بده عاقا مگه کاظم هستش؟کدوم اکانت دلم واسش یک یچکه شده)))
    احسان جان یک چهارروزی حوصله کنید من ازماوریت برگشتم خودم یک سری فکرکردم درستش می کنم

Ali Chiefer
    والا چک نکردم کدوم اکانتی , اکانت من k a l a n t a r هستش , به احترام اون سرورا دیگه shaniz نمیزارم اسم اکانتو

پ.ن : اومدیم یه ذره هفتیرکشی کنیم : ) )

13. پسندیدن Ali Chiefer پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

شفاف سازی اش می شه اینکه پلیری بود اینگاری نخواسته حرف گوش بده لیدرها هم تصمیم به زدنش گرفتند شفاف شد؟
    البته زدن داریم تا زدن ... مثله اینکه این وسط کپ یه بنده خدایی هم ترکش خورده ...
    تو که اونوری لینکی چیزی بده حوصلمون سر رفت :|
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
    هیتلر

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

البته زدن داریم تا زدن ... مثله اینکه این وسط کپ یه بنده خدایی هم ترکش خورده ...
    خودشون بخواند می گذارند

فروم صندلی داغم داره ))
    http://forum.dejkoob.ir/showthread.p...ull=1#post8853
    تشریف بیارید
    روز عاشقی اخرین روز بودلطفا ثبت نام کنید.
    کاش باز صبح بشه کاش باز افتاب بتابه
    هی وای که افتاب من غروب کردهلطفا ثبت نام کنید.
    بدرود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

لینکی چیزی نیاز نیس!زدن خاصی نبود آنچنان!!!!
    کار خودمون رو کردیم تمام شد!طرف خودش بعد از اتک ها بنده خدا تسلیم شد و ایمیل چینج کرد و پسوورد داد به شورای لیدری!الانم دادیم به یکی دوستان که اکانت نداشت روش بازی کنه!حالا شفاف شدی قشنگ عزیزم؟

17. پسندیدن Ali Chiefer پسندید
صفحه 56 از 182 نخستنخست ... 646545556575866106156 ... آخرینآخرین