-
Ten - se
با سلام خدمت دوستان ، عزیزان و اساتید محترم ...
امروز همه فکرم این بود که زمانی که می رسم پای اکانت و میام نت ، فرومو که باز کردم چی بنویسم و چی بگم !!!
همه فکرم اینجا بود که بعضی از دوستان چه فکری می کنن و چه دید و شناختی از شرایط بازی و سرور دارن ... در کل بگم انقدر فکر کردم که ، هم برای خودم هم یک سری از دوستان نگران شدم ... !!!
به گوشم رسید چندتا از اساتید و لیدر های خیلی محترم یکی از منطقه ها ، نقشه دژکوب رو برای خودشون سه منطقه ای کردن و کلآ جنوب شرقو از اون فاکتور گرفتن ... یه جورایی گفته شده زاویه دید هاشون جوری بوده که اصلا انگار جنوب شرقو ندیدن !!!
خوب البته این برای ما هم خوش حال کننده هست هم ناراحت کننده !!!
نکته اول : ما که همه فارمیم ، منطقه خلوتی هم داریم ، اما بی انگیزه نیستیم ، خودتون انگیزه کافی رو به ما دادید و من از شما متشکرم !!!
نکته دوم : خواهشن بگید این تجربیات زیاد ، این همه افتخار ، این همه سرور موفق رو چه پشت سر گذاشتید ؟؟؟ به ما هم یاد می دید؟؟؟
نکته سوم : دوستان و بزرگوارانی که ساکن جنوب شرق هستن ، نوید اینو می دم خبر های بسیار جالبی در راه هست که مثل بمب می ترکه ...
نکته چهارم : عزیزان غربی ، شرقی ، شمالی ، جنوبی : به نظرتون 100 تا اکانت بی انگیزه داشتن بهتره یا 20 تا پلیر با برنامه و با انگیزه داشتن؟؟
نکات تموم شد ! اما اگه ما مثل شما شاخ نیستیم یه موقع زشت نباشه پست می زاریم !!!؟
پ ن : لازم نمی دیدم دخالت کنم ، اما یه زمانی از سر انجام وظیفه و نگه داشتن ارزش خیلی چیزا باید پاشودو وایساد، اینجوری شد که
از امشب سرور باید یکم جالب تر بشه !!!حالا کیا با مان؟؟
پ ن : لیدری که تنها کارش دادن یه mmدو خطی با یه لینک برای ارسال دفاعی هستو اخرش 5 ک دف جمع نمی شه امیدش به چیه؟؟؟ ذقیقا فازش چیه ؟؟!!!
پ ن : کاظم جیا بیا خاطرات man on fireرو برای یه سریا بنویس !!!
پ ن : خدا رحمتت کنه مهدی N2000جنوب شرقو دیلیت کردن !!!
فعلا یا حق
ویرایش توسط JusT FoR Se : 11-01-2014 در ساعت 03:52 AM
دلیل: دوست داشتم !
SE FOR EVER
TEN is immortal
Return to Home
Majid WALKERS
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 7 پسندیدن, 0 نپسندیدن