-

نوشته اصلی توسط
saeed
بعضی از همرا از جاهای ضایع در میان منظورم به اونا بود
بازهم تفاوتی نداره
فیک پلن رو واسه این اجرا میکنند پلن اصلی لو نره و اگر خوب اجر بشه عمرا" نمیتونید حدس بزنید که کدوم همر میخواد کدوم تارگت رو بزنه و اذیت کردن معنی نداره
-

نوشته اصلی توسط
Need4Relax
بازهم تفاوتی نداره
فیک پلن رو واسه این اجرا میکنند پلن اصلی لو نره و اگر خوب اجر بشه عمرا" نمیتونید حدس بزنید که کدوم همر میخواد کدوم تارگت رو بزنه و اذیت کردن معنی نداره

این چیزی که شما میفرمائید درسته
ولی همیشه اینجوری نیست
مواردی پیش اومده که حمله اصلی لو رفته
یا با شناخت همرهای باقیمونده تو ساید خیلی سریع میشه با جاسوسی فهمید کدوم اکانته که همر تو راه داره
در این موارد میشه یه کارهایی کرد
T.s7 R1 : a.lionلطفا ثبت نام کنید. T.s7 R2 : 3zar
T.s7 R3 : schizophrenia
L1:WhiteBird.P.M
-

نوشته اصلی توسط
ViRus_13
یک مورد دیگه ای هم که هست برای گندمخور هیرو اینه که اوایل بازی که گندم منفی باشه اجازه ساخت ساختمان رو نمیده که تو سرورهای معمولی مرسومه و تقریبا همه برخورد داشتن باهاش اگر توجه کرده باشین اون اجازه ساخت ندادن یک تناسبی داره با گندم موجود توی انبار و تعداد منفی گندم اون ده.
این تغییر باعت تغییر در زمان مواجه شدن با اون ارور اجازه ساخت ندادن هم هستش. و حتما در رومن که ابشخور گندم سواره کم میکنه حتما بازم این توازن بیشتر تغییر میده در رومن.
فکر کنم
تو ورژن 4.4 نمیتونی بیشتر از تولید ثابت اکنت جمعیت بالا ببری حتی اگه 25% هم بزنی و تولیدت مثبت باشه بازم بهت اجازه نمیده
فایل پیوست 596

نوشته اصلی توسط
Need4Relax
بازهم تفاوتی نداره

اگه خوب اجرا بشه که برمیگرده به پلنر و تیم هولدر
-

نوشته اصلی توسط
Need4Relax
بازهم تفاوتی نداره

ببخشید تکرار میکنم
چون هی مینویسم و یعدش یه مطلب جدید یادم میاد
فقط دفاع از واندر نیست که
اینجوری دفاع از ساپورترهای واندر هم راحتتر میشه
معمولا واسه اونا پلنهای آنچنانی اجرا نمیشه
در این موارد با داشتن مقداری دف شناور به راحتی همه چیز عوض میشه
T.s7 R1 : a.lionلطفا ثبت نام کنید. T.s7 R2 : 3zar
T.s7 R3 : schizophrenia
L1:WhiteBird.P.M
-

نوشته اصلی توسط
ViRus_13
یک مورد دیگه ای هم که هست برای گندمخور هیرو اینه که اوایل بازی که گندم منفی باشه اجازه ساخت ساختمان رو نمیده که تو سرورهای معمولی مرسومه و تقریبا همه برخورد داشتن باهاش اگر توجه کرده باشین اون اجازه ساخت ندادن یک تناسبی داره با گندم موجود توی انبار و تعداد منفی گندم اون ده.
این تغییر باعت تغییر در زمان مواجه شدن با اون ارور اجازه ساخت ندادن هم هستش. و حتما در رومن که ابشخور گندم سواره کم میکنه حتما بازم این توازن بیشتر تغییر میده در رومن.
فکر کنم
تو ورژن 4.4 نمیتونی بیشتر از تولید ثابت اکنت جمعیت بالا ببری حتی اگه 25% هم بزنی و تولیدت مثبت باشه بازم بهت اجازه نمیده
فایل پیوست 596

نوشته اصلی توسط
Need4Relax
بازهم تفاوتی نداره

اگه خوب اجرا بشه که برمیگرده به پلنر و تیم هولدر

نوشته اصلی توسط
ViRus_13
بنده بشخصه با علیرضا, سعید و ارش موافقم چون سه تا درست میفرمایین اما اقایون موضوع بحث ما این نیست !!!!
الان اینجای کار بنظرم جالبتره :
No troops can be sent to a player who is still under beginners protection (this includes any type of troop movements: scouting, reinforcements, attack/raid).
A player can not send troops to other players when in beginners protection (this includes any type of troop movements: scouting, reinforcements, attack/raid).
Because player cannot attack anyone during beginners protection, it is no longer possible to end the protection by attacking other players
که در مورد زمان حمایت و خارج شدن ازونه که اگر یکی بهتر
توضیح بده از اولین پست من درین تایپیک ممنون میشم.
دومین موضوع اینه:
You can collect a reward for each "level" (25, 50, 75 and 100 points). This means you can get up to 4 rewards per day.
اگر یکی کامل ترجمه کنه ممنون میشم

هر دوتاشو قبلا فک کنم ترجمه کرده باشیم الان خوابم میاد فردا میگردن پیدا میکنم خبرشو میدم
ویرایش توسط saeed : 10-31-2014 در ساعت 05:35 AM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن