نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1836

موضوع: سرور d3 انتقام جویان

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Don Teuton نمایش پست ها
    اوکی پس از دیدگاه خودتون جواب میدم کل حرفایی که نوشتم رو فراموش کنید

شما میفرمایید که این بازیکن رو میشد خجالت زده کرد و حفظش کرد واسه شمال شرق درسته؟
    خب من اعتقادم اینه کسی که توی مجموعه ای حضور پیدا میکنه یعنی اون مجموعه رو قبول داره لیدر اون مجموعه رو هم قبول داره تا اینجا درست؟
    طبق تعریف خودتونم باید در راستای جمع و ساید حرکت کرد اینم درست؟
    خب حالا اون بنده خدا بجای اینکه پشت سر اون لیدر نماز بخونه به اون لیدر فحاشی کرده!
    خب این بدین معناست که این بنده خدا اصلا اون لیدر رو قبول نداره!
    این بدین معناست که وقتی لیدر رو قبول نداشته باشه یعنی مجموعه رو هم قبول نداره!
    این بدین معناست که هیچ دلیلی واسه بودن ایشون توی مجموعه وجود نداره!
    این بدین معناست که فردا هیچ تضمینی نیست که با بها دادن به این اکانت فردا روزی تاوان سنگین تری شمال شرق نپردازه...

پ.ن:طبق اساس نامه شمال شرق این اکانت میتونست فارم عمومی ساید بشه!لطف زیادی در حقش شده!
    پ.ن:اکانتی که از شمال شرق باشه بازیکن جنوب غرب واسش اینسرت کنه اونم کاتاهای شمال شرق رو مشخص هست که شمال شرقی نیست اون اکانت!!!!!

موفق باشید

ببخشیدا ولی حرف شمارو قبول ندارم
    خود من برخی از لیدرهارو قبول ندارم بخاطر برخی عملکردهاشون پس دلیل نمیشه چون لیدر رو قبول نداره بعنی ساید رو قبول نداره. طرف شاید علی رو قبول داشته باشه پس میشه پلیر ساید؟ اگر ایکس رو نداشته باشه میشه دشمن؟ بنده خدا میشه یویو این وسط که.
    درضمن اکانتی که بیاد اکانت شمال شرق رو بزنه شمال شرقی حساب نمیشه یا اکانتی که برای دفاع از خودش از کسی کمک میگیره؟ خدایی خیلی باحال بود این حرفت. همه ما توی همه سایدها دوست داریم و به هم کمک کنیم این دلیل نمیشه پلیر باشه یا نباشه. اگر این پلیر نیست پس اونم نیست. اون اکانت که لیدر بود چرا زد؟ میزاشت ساید تصمیم میگرفت.
    دیدگاه من و شما 2 دیدگاه کاملا متفاوت به بازی و ساید هست که نظر هر دو محترم هست.
    اما دوست عزیز دلیل نمیشه چون من اومدم جنوب غرب باید هر چی لیدر بگه بگم چشم شاید اون لیدر اشتباه کنه پس باید با اشتباه اون حلو برن همه؟ نماز خوندن چیه داداشم مگه اینجا همه چی با زوره؟
    منم با علمبکرد برخی لیدرهای جنوب غرب مخالفم پس باید الان رو من اتک بزارن؟
    مهم اینه که ساید با دموکراسی اداره میشه یا با دیکتاتوری که فهمیدن این قضیه میشه به بقیه جوابها رسید (اوه اوه فضا سیاسی شد )
    با تشکر که تحملم کردید ناراحت نشید بحث بازیه و همتون رو دوست دارم ماچ ماچ مخصوصا سهیل

اصلا همه راست میگن من برم به لیدرهای جنوب غرب گیر بدم یکم
    ویرایش توسط MATRIX III : 10-21-2014 در ساعت 12:07 PM