نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1836

موضوع: سرور d3 انتقام جویان

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط PiChPiChI نمایش پست ها
    در شرایط عادی شاید حرف شما درست باشه ، هر چند من هم تو خودم نمیبینم این صبر و استقامت رو که کسی بابت یک بازی بخواد به خانوادم توهین کنه اون هم مادر که واقعا برای همه عزیزترینه اما برای علیرضا که مادرش همین یکی دو ماه قبل به رحمت خدا رفته شرایط فرق میکنه
    شما از زاویه دید من نگاه کن به جریان : چرا یک پلیر در یک بازی بخواد به کسی توهین کنه دیگه خانواده که بدتر ، حتی دلیلی نداره کسی بخواد به دشمنش در ساید مقابلش فحش بده ساید خودت که هدفتون یکی هست دیگه جای خود داره
    دوست عزیز حرف شما کاملا درسته و من هم نمیگم اون آقا کار درستی کرده که فخش داده و بدترین اشتباه و زشت ترین کار فحش دادن بخاطر یک بازی هست اما خوب باید یکم هم به ساید فکر کرد و اما خوب خداروشکر که لااقل شما میگید این استقامت رو ندارم و این خودش جای شکر داره که رو راست هستید. ولی نظر شخصی بنده اینه که کسی که فحش میده داره شخصیت خودشو میبره زیر سوال و بهتره اون شخص رو شرمنده کرد چون این سرور میخوره بعدش میره سرور دیگه و باز همون کارو تکرارا میکنه.

در ثانی به آقا علیرضا تسلیت میگم هرچند کمی دیر شده اما خوب در جریان نبودیم که زودتر تسلیت بگیم .
    امیدوارم پلیرهای همه سادیها اینو بفهمن که بازی ارزش اینکه خانواده همدیگرو بخواید زیرو رو کنید نداره. به هم احترام بزارید و دوستان خوب پیدا کنید نه دشمن

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    سلام دوست من
    اگه امکان داره اسم اکانت خودتون رو بفرمایید
    بله عزیزم اسم اکانت به این بزرگی زده شده matrix iii

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Don Teuton نمایش پست ها
    صحبتتون تناقض داره توی تحلیل اتفاقی که افتاده جمع رو تارگت قرار میدی توی جواب گرفتن فرد رو میخوای!!!!!؟

اگه یه نفر قراره جواب بده خب دیگه چه دخلی به جمع پیدا میکنه !؟

اگه جمع زیر سوال برده میشه دیگه چرا باید فرد جواب بده!؟

در ضمن صحبت شما کاملا درست هست اما وقتی حرفتون قابل استناد میشه که این دوستمون درون مجموعه باقی بمونه!
    وقتی کسی حذف میکنه یعنی نمیخواد توی مجموعه به هر دلیلی باقی بمونه یا شرایط بازی کردن رو نداره یا هرچیز دیگه ای که قابل احترام هست!
    پس اینجا دیگه بحث شخص هست نه جمع!شخصی که تصمیم گرفته درون مجموعه نباشه و طبق دیدگاه خودش درس میده به یه فردی که توهین کرده!

نه عزیزم در چنین مواقغی باید تیم لیدری جوابگو باشه که میشه همون جمع. ایشون هم به عنوان یکی از اعضای تیم لیدری جواب دادن.
    شاید الان بگید تو جنوب غرب هستی به تو چه. خوب حق دارید ولی من این حرف رو برای کل سایدها زدم و اگر بخوام به حرف شما استناد کنیم پس ایشون پلیر شمال شرق نبوده بلکه پلیر خودش بوده ( جدا از چیزایی که خودشون گفتن از استقامت که حق هم دارد)
    ولی من که میام تو جنوب غرب اکانت میسازم برای سایدم ساختم و همرم رو اکانت خودی لانچ نمیشه مگر اینکه اول تارگت بشم بعد بزنم و بعدشم من یه پلیر نوب هستم ازم نمیتونه کسی انتظاری داشته باشه اما انتظار از لیدرا بالاست. اسمش روش هست لیدر راهنما رهبر پس وقتی میخوان برن هم باید به نفع ساید کنار برن نه اینکه ککاریر کنن ساید ضرر ببینه.

به جان خودم الان میشم تارگت شمال شرق. خخخخخخخخخخخخخ
    اما حرفایی که زده شد فقط با دوستان اکانت تایتانیک نبود در مجموع با همه لیدرها بود
    من کلا با همه مشکل دارم مگه نه سهیل؟ لول
    لطفا دوستان از حرفایی که زده شد ناراحت نشن این نظر بنده بود
    ویرایش توسط MATRIX III : 10-21-2014 در ساعت 11:48 AM