سلام
مدیریت عزیز دژکوب تغییراتی که در فارمیاب دادید مطمعنا برای جذب مشتری بیشتر بوده و با سیاست کم کردن اختلاف قدرت بین بازیکنها ولی من خودم شاهد این بودم که توی یکی از سرورهای شما فارم لیست رو با نرم افزار اضافه کردن ، پس بنظر من محدود کردن فارمیاب فقط باعث میشه که پلیرهایی که به این نرم افزارها دسترسی ندارن عقب بمونن، همین الان تو سرورهاتون پلیرهایی هستن که تو چند روز اول به غارت میلیونی میرسن که بعیده این کارو دستی انجام بدن.

خواهش من اینه که فارمیاب رو بصورت رایگان بعد از فعال سازی کلوپ طلایی در اختیار همه بگذارید (فارمیاب کامل نه محدود) و قابلیت پیدا کردن دهکده رو ازش حذف کنید اینطوری بازیکنها کمتر فارم میشن و اختلاف غارت بین بازیکنها کمتر میشه
برای جلوگیری از پیدایش همرهای عجیب غریب بهتره که روی تولید منابع ناتارها کار کنید تا بازیکنها مجبور بشن رو کمک بقیه حساب کنن

تجربه من از سرور شما با فارمیاب کامل این بود که به اندازه زحمتم تونستم نیروسازی کنم و غارت کنم و به اکانتهای بزرگ نزدیک بشم و بتونم رقابت کنم ولی تجربه الان من با فارمیاب محدود اینه که هرگز نمیتونم به اکانتهایی با غارت آنچنانی نزدیک بشم و حس میکنم فاصله کم که نشده زیادتر هم شده.

بازم تأکید میکنم که اکثر (نه همشون) غارتهای بالا ، فارم لیستشون رو توسط نرم افزار میزنن.
با تشکر