صفحه 20 از 182 نخستنخست ... 1018192021223070120 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 1819

موضوع: سرور d3 انتقام جویان

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

من واقعان نمیفمهم اصلا این بحث ها برای چی هست !
    یه اکانتی بوده شمال شرق ایمش سینت بوده زحمت کشیده تعدادی ده زده ! سایدش هم بهش احترام گذاشته یه چشم منحصر داده با یه جنگ ! جفتش رو هم ازش با لینک سبز زدن ! کلا هم با 70 تا فیدر 800 هزار تبر کشیده بیرون ! آباده بغل دستش رو هم نزده ! دفش هم مثل همرش !
    باهاش بد برخورد میکنید زده میشه از بازی بابا این گلدی گه این بنده خدا خرج میکنه صرف رفاه حال منو و شما میشه بشخصه ! تا الان 350 تا گلد خرج کردم همش هم فروش قفس بوده بده ؟!!
    این سرور اصلا ایشالا رکورد تعداد موش در یک دهکده رو میزنه !!
    اصلا همین جا باید تشکر کرد که با هزینه گلد ایشون کراپ فایندر هم اصلاح شد
    تبر جان شما کارت درسته ! ادامه بده

2. پسندیدن ZartVam, M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

دوستان عزیز متاسفانه یا خوشبختانه من هم روی اکانتی که نام میبرین بازی میکنم ... پس بی احترامی به اون اکانت بی احترامی به من و تیم mr-president هم هست ... سرور پیش هر چی بوده گذشته ... امیدوارم همونطور که من احترام همرو حفظ کردم چه دوست چه دشمن ( حتی از دوست بیشتر )
    امیدوارم به احترام من این بحث تموم شه ...

سهیل

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash :D نمایش پست ها
    سلام یه همه عزیزان و بزرگواران سرور
    دوست عزیز من چون علاقه شخصی به خوندن فروم علاقه دارم پست میذارم . ممد و آرش عزیزم از دوستای قدیمیمن . البته خب یه سری رو افتخار اشنایی داریم باهاشون ، در خدمت یه سری عزیزان هم بودیم . فقط بحثی که هست 2تا مطلبه .
    مطلب اول اینکه : این اکانت دسته تبر هم که انقدر خار شده رفته تو چشم بعضی از عزیزان ، از اول دست همین ممد اینا بوده
    واما مطلب دوم : دوست عزیز این علیرضایی که میگی 100% ایستگاه محترم شما رو گرفتن به دو دلیل :
    دلیل اول : اون موقع که اینا بازی میکردن سیلور نبوده که گلد بوده ) ( البته نمیدونم در جریانش بودی یا نه شما )
    دلیل دوم : هر کی 2 روز اینا رو بشناسه میدونه 2ریال از جیب مبارک خرج اکانت نمیکنن )) (آقا بد برداشت نکن ، اینا دستاورد ابهت و شهرت کینگ ممد و آقا آرشه ) )

پ.ن : من اینجا نیستم ، شما دوست عزیز متواری میتونی با خیال راحت به بازیت ادامه بدی )))

پ.ن : آهااااااااااااااااااااا !!! کیه که ایجاد رعب و وحشت میکنه )

پ.ن : مطمئن باش این سرور برنده ش تو سایدیه که پیجش جلوم بازه ))

سلام دوست عزیز به اصطلاح
    شماها فکر کنم بیشتر اسپید بازی کردید که علیرضا رو نمیشناسی یا تو نرمال فان بودی اگزه من رو من تا جایی که یادمه آرمین روش بازی میکرده
    و اکانت اصلی ماله اونه
    در مورد اصطلاح سیلور ساپورت از وقتی ورژن 4 خوشگل ( لوووول ) اومد اصطلاح گلد ساپ به سلیور ساپ تغییر کرد !!

ما یه اصطلاحی داشتیم سرور 12 اصلی به نام تارگت از فروم

خدا نکنه اون اینجا هم ران بشه چون فروم خلوت میشه !!!
    ویرایش توسط Ali Chiefer : 10-09-2014 در ساعت 03:35 PM دلیل: لطفا توهین نکنید

5. پسندیدن M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MR-PRESIDENT نمایش پست ها
    دوستان عزیز متاسفانه یا خوشبختانه من هم روی اکانتی که نام میبرین بازی میکنم ... پس بی احترامی به اون اکانت بی احترامی به من و تیم mr-president هم هست ... سرور پیش هر چی بوده گذشته ... امیدوارم همونطور که من احترام همرو حفظ کردم چه دوست چه دشمن ( حتی از دوست بیشتر )
    امیدوارم به احترام من این بحث تموم شه ...

سهیل
    اکانت پرزیدنتی که تو اتحاد فان هست متعلق به شما نیست؟

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    اکانت پرزیدنتی که تو اتحاد فان هست متعلق به شما نیست؟
    چرا مانی جان اون خودم روش بازی میکنم به عشق بچه های nw ...
    دف ساز کارو هست . اکانت اصلی اکانتی هست که راجع بهش صحبت میشه ..

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

Talking الووووووووووو الووووووووووووووووووووووو وووو

نقل قول نوشته اصلی توسط naser.nz نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز به اصطلاح
    شماها فکر کنم بیشتر اسپید بازی کردید که علیرضا رو نمیشناسی یا تو نرمال فان بودی اگزه من رو من تا جایی که یادمه آرمین روش بازی میکرده
    و اکانت اصلی ماله اونه
    در مورد اصطلاح سیلور ساپورت از وقتی ورژن 4 خوشگل ( لوووول ) اومد اصطلاح گلد ساپ به سلیور ساپ تغییر کرد !!

و یه مورد دیگه ابهت نیست طرف خودش خرج اکانت نکنه یه اصطلاحی به نام اولش ل داره به نام ل...ش خوری !

دوست خوب من شما خبر نداری ، من انقدر فان بودم که اصن بهم میگن فانی ) چرا ناراحت میشی !؟ اتفاقا و از بخت بد شما من اصن اسپید باز نبودم افتخار هم بازی بودن با این اقای کینگ ممد هم تو 2ایکس تو ج.ش برام رخ داد . باید عرض کنم اتفاقا اگه شما مدام پیگیر بودی همین اسم یوزری من که اینجا نوشته شده رو میدید متوجه میشدید که آیا من پلیر هستم یا نه ! فقط یه عذر خواهی میشه ازتون بکنم !؟ اینکه یه رزومه بدین توir بیشتر با هم اشنا شیم !؟ اخه من از تازه واردین این سایت هستم ، اینه که متاسفانه هنوز 10000ایکس و اینا رو نتونستم ثبت نام کنم لینک بذارم ) البته این سروری که هستیم یه سری از دوستان هستن که گویا از اونجا به اینجا پناه اوردن !!!

پ.ن : اتفاقا من یه سبکی دارم به اسم حذف دسته جمعی یک ساید از طریق فروم ، که متاسفانه اینجا چون نیستم عملی نیس ))

پ.ن : دوست عزیزی که پست میذاشتی ، خدا شاهده اگه متواری شی باز و پست هم نذاری بری سرور بعد ، این بار جای تعقیب ، تحریمت میکنم :|

پ.ن : آهااااااااااااااااااا کیه که سرور اولشه هیچ کی نمیشناستش )) شایدم یه سایکوفرنیک حاد گرفتم که فکر میکنم من آرش :دی هستم )))
    ویرایش توسط Arash :D : 10-09-2014 در ساعت 03:21 PM دلیل: :)))))))))))))))))))

9. پسندیدن DoNa RoJa پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    من واقعان نمیفمهم اصلا این بحث ها برای چی هست !
    یه اکانتی بوده شمال شرق ایمش سینت بوده زحمت کشیده تعدادی ده زده ! سایدش هم بهش احترام گذاشته یه چشم منحصر داده با یه جنگ ! جفتش رو هم ازش با لینک سبز زدن ! کلا هم با 70 تا فیدر 800 هزار تبر کشیده بیرون ! آباده بغل دستش رو هم نزده ! دفش هم مثل همرش !
    باهاش بد برخورد میکنید زده میشه از بازی بابا این گلدی گه این بنده خدا خرج میکنه صرف رفاه حال منو و شما میشه بشخصه ! تا الان 350 تا گلد خرج کردم همش هم فروش قفس بوده بده ؟!!
    این سرور اصلا ایشالا رکورد تعداد موش در یک دهکده رو میزنه !!
    اصلا همین جا باید تشکر کرد که با هزینه گلد ایشون کراپ فایندر هم اصلاح شد
    تبر جان شما کارت درسته ! ادامه بده
    البته این مطلب یه قسمتش باید ادیت بشه!
    چشم منحصر از اکانت پیاز جعفری زده شد همون شبی که 2تا همرش پرید
    با تشکر :دی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط naser.nz نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز به اصطلاح
    و اکانت اصلی ماله اونه

باعرض سلام خدمت همه ی دوستان
    یک خواهشی داشتم کسی به کسی توهین نکنه لطفا از بچه های swبیشتر می خوام
    دوم ناصرجان حاجی بزنید ما امادگی داریم مشکلی نداره بزنید مردش باشید بزنید سرور پیش زدید دمتون گرم ولی سرور پیش تموم شده وبحث درباره اش اشتباه باید باشه)) من توی هزارتا سرور هزار تا کارکردم ولی باید دید اینجا چه می کنم وچه خواهم کرد!
    پس بهتره بشنیم قشنگ بازیمون کنیم
    یاحق
    Ali Chiefer

12. تشکر MaHaN SaMuRaI تشکر نمود
    پسندیدن MaHaN SaMuRaI پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash :D نمایش پست ها
    دوست خوب من شما خبر نداری ، من انقدر فان بودم که اصن بهم میگن فانی ) چرا ناراحت میشی !؟ اتفاقا و از بخت بد شما من اصن اسپید باز نبودم افتخار هم بازی بودن با این اقای کینگ ممد هم تو 2ایکس تو ج.ش برام رخ داد . باید عرض کنم اتفاقا اگه شما مدام پیگیر بودی همین اسم یوزری من که اینجا نوشته شده رو میدید متوجه میشدید که آیا من پلیر هستم یا نه ! فقط یه عذر خواهی میشه ازتون بکنم !؟ اینکه یه رزومه بدین توir بیشتر با هم اشنا شیم !؟ اخه من از تازه واردین این سایت هستم ، اینه که متاسفانه هنوز 10000ایکس و اینا رو نتونستم ثبت نام کنم لینک بذارم ) البته این سروری که هستیم یه سری از دوستان هستن که گویا از اونجا به اینجا پناه اوردن !!!

پ.ن : اتفاقا من یه سبکی دارم به اسم حذف دسته جمعی یک ساید از طریق فروم ، که متاسفانه اینجا چون نیستم عملی نیس ))

پ.ن : دوست عزیزی که پست میذاشتی ، خدا شاهده اگه متواری شی باز و پست هم نذاری بری سرور بعد ، این بار جای تعقیب ، تحریمت میکنم :|

پ.ن : آهااااااااااااااااااا کیه که سرور اولشه هیچ کی نمیشناستش )) شایدم یه سایکوفرنیک حاد گرفتم که فکر میکنم من آرش :دی هستم )))

درباره این که کدوم سرور ها بازی کردم باید بگم که آدم از خودش تعریف نمیکنه !!!
    دوما" من به شخصه تا الان سرور های این ترایون رو برای بار اول ران کردم وسرور قبل هم برای کمک به یکی از دوستان رفتم که بعد از مشکلاتی شخصی اومدم بیرو از اکانت و بخوای حساب کنی این میشه سرور اول من تو این دژکوب !
    من به شخصه اس ای بازی میکنم و تمام دوستان هم اس ای باز هستن اما به دلایلی اومدیم ان ای و آخرین باری هم هست که این اتفاق میفته !

خدا روشکر تو هر سروری بازی کردم آخرش به اسم ما ( دوستان بیشتر زحمت کشیدن ما فقط دقت میکردیم ) تموم شد !

تو بازی هم رو میبینیم یا اگه نبودی خدمت دوستان میرسیم البته با همر و دیسروی !!!

لینک بذارم سرور جمع میشه خخخخ

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Chiefer نمایش پست ها
    باعرض سلام خدمت همه ی دوستان
    یک خواهشی داشتم کسی به کسی توهین نکنه لطفا از بچه های swبیشتر می خوام
    دوم ناصرجان حاجی بزنید ما امادگی داریم مشکلی نداره بزنید مردش باشید بزنید سرور پیش زدید دمتون گرم ولی سرور پیش تموم شده وبحث درباره اش اشتباه باید باشه)) من توی هزارتا سرور هزار تا کارکردم ولی باید دید اینجا چه می کنم وچه خواهم کرد!
    پس بهتره بشنیم قشنگ بازیمون کنیم
    یاحق
    Ali Chiefer
    حرف شما متین اما ...

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

دوستان من یه پیشنهاد دارم.به جای قل خوردن اول سرور تو فروم یکم تو عضوگیری هاتون دقت کنید و یکم سرو سامون بدید به اتحاداتون.
    فقط 4و5 تا اکانت اطراف خودم دیدم که یا تو اتحادای ش ش هست یا تو ج غ.فکر کنم اینجارو با 1000 ایکس بعضی ها اشتباه گرفتن.

سرور قبل هم تموم شد ج غ 100 کرد نوش جونش.اگه حالا کسی میخواد تو فاز جیگر بمونه مشکلی نیست بذارید راحت باشه.

صفحه 20 از 182 نخستنخست ... 1018192021223070120 ... آخرینآخرین