-

نوشته اصلی توسط
Omid
این جدول امتیاز فرهنگی برای سرورهای دات کام هست که امتیاز فرهنگی
هر 24 ساعت محاسبه میشه و سرعت تولید منابع 3 هستش. اما در این سرور (d3) امتیاز فرهنگی ساختمان ها
هر 9:53:24 ساعت محاسبه شده و سرعت تولید 10 می باشد. بنابراین شما هم در زمان کمتر پتانسیل دریافت امتیاز فرهنگی بالاتری رو ایجاد می کنید هم محاسبه در بازه زمانی کوتاه تری انجام میشه
در سرورهای دژکوب برخلاف دات کام میزان امتیاز فرهنگی جهت ساخت دهکده های بعدی در سرور اسپید کاهش نیافته بلکه مدت زمان محاسبه کم شده است.
به طور مثال اگه دات کام سرور 1000 می داشت باید برای دهکده دوم چیزی حدود 10 امتیاز فرهنگی نیاز می بود و تولید امتیاز فرهنگی هم هر 24 ساعت محاسبه می گشت اما در دژکوب امتیاز فرهنگی مورد نیاز همان مقدار سرور اسپید 1 بوده اما مدت زمان تولید اون به نسبت تفاوت تایم هفته اعطای مدال ها کاهش یافته. (یک هفتم هفته اعطای مدالها)
امید جان مرسی از توضیحاتت فقط یه سوال کل شمال شرق ! تو شعاع 50 خونه ای دو تا 15 کراپ 150 درصد داره اون هم واجه مشترک داره بقیه سایدها هم همینطورن دقیقا کلا تعداد 15 گندمی ها رو کم کردید چرا؟
-

نوشته اصلی توسط
partizan
امید جان مرسی از توضیحاتت فقط یه سوال کل شمال شرق ! تو شعاع 50 خونه ای دو تا 15 کراپ 150 درصد داره اون هم واجه مشترک داره بقیه سایدها هم همینطورن دقیقا کلا تعداد 15 گندمی ها رو کم کردید چرا؟
سلام تعداد کم نشده. الگوریتم ساخت، به صورت رندم سرور رو میسازه و تا حالا هم قبل از این سرور، گزراشی مبنی بر کمبود 15 کراپ 150 درصد نداشتیم حتی اگه کم بوده، که بخواهیم بهش دست بزنیم و بیشترش کنیم.
تعداد و محل 15 کراپی ها 150 درصد به صورت رندم هست و دخل و تصرفی در تولید اون حداقل در 10 ماه گذشته نشده.
متاسفانه بعد از شروع سرور نمیشه در آبادی ها و سرزمین ها تغییر ایجاد کرد.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Omid
سلام تعداد کم نشده. الگوریتم ساخت، به صورت رندم سرور رو میسازه و تا حالا هم قبل از این سرور، گزراشی مبنی بر کمبود 15 کراپ 150 درصد نداشتیم حتی اگه کم بوده، که بخواهیم بهش دست بزنیم و بیشترش کنیم.
تعداد و محل 15 کراپی ها 150 درصد به صورت رندم هست و دخل و تصرفی در تولید اون حداقل در 10 ماه گذشته نشده.
متاسفانه بعد از شروع سرور نمیشه در آبادی ها و سرزمین ها تغییر ایجاد کرد.
من آخرین سرورم اینجا تو c1 بود
حد 15 کراپ اینجا خیلی بیشتر از عادی هست
یه مثال بزنم
احتمال بودن یه 15 کراپ تو 7*7 باید بالای 50% باشه (حالو حوصله حساب کتاب ندارم )
احتمال اینکه بالای 100% باشه کراپش زیر 10% (شایدم 5%)
دیگه 150% تو 7*7 باشه که دیگه ته خر شانسیه
اما اینجا 2تا 150% تو 7*7 یه اکنت بوده (150% که باهم اشتراک نداره یعنی 2تا 150% کامل)
اگه باورتون نمیشه آدرس بدم ببینید اینجا چون میزان واحه بیشتری داره از حد نرمال درصداش بیشتره
اینکه بعضی ها یه مقدار بدشانسن دلیلش اینه که واقاً بد شانسن و دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
باسلام
به مرزنشین های ساید های دیگه جزsw یک خواهشی دارم کپشون داخل سایدشون بگیرند که مشکلی بعدا واسه شون پیش نیاد البته لطفا بعد باعث دل خوری نشه ها ابوذرم باشه فارمش می کنم:P البته فارم هست:|
فدای همه تون
Ali Chiefer
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام
به نظر من این مهم نیست از چه ساید بازی باشیم ، مهم اینه که همه با هم متحد بشیم و اکانت اقای علی د هیروز رو نابود کنیم .
دوستانی که علاقه دارن از چهار ساید بازی به ائتلاف آنتی د هیروز ملحق بشن حتما نامه بدن به من .
تا پیروزی چیزی نمونده
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
anti the heroes
سلام
به نظر من این مهم نیست از چه ساید بازی باشیم ، مهم اینه که همه با هم متحد بشیم و اکانت اقای علی د هیروز رو نابود کنیم .
دوستانی که علاقه دارن از چهار ساید بازی به ائتلاف آنتی د هیروز ملحق بشن حتما نامه بدن به من .
تا پیروزی چیزی نمونده

میگن کسی* که بزرگ باشه دشمنم زیاد داره تو بزرگی ThE HeRoES اگه شک داشتم الان دیگه ۱% هم شک ندارم که خیلی* بزرگه از دشمنأی که داره 
شما اسمه اکانت هم بعدی ممنون میشم
البته اگه نمیترسی
علی* فارمت کنه
)))
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
ده زدن این اکانت برام خیلی جالبه !
سه تا ده معمولی با فاصله صرفا برای بالا بردن میزان غارت تو اول بازی
http://d3.dejkoob.ir/spieler.php?uid=283