سلام علی جان خسته نباشید آره دیگه ما سرور اولی ها باید حواسمون رو جمع کنیم خوب تا تجربمون بره بالاسلام خدمت دوستان عزیز
تبریک میگم به جنوب غرب حرکت زیبایی بود
صادق جان دم شما گرم باحال بود حرکتتون .
این نشون از این داره که بچه هاتون دارن خوب کار میکنن و هنوز پیدا میشه کسایی که دژکوب رو تازه شروع کردن و شوقش رو دارن بخوان خیلی جدی بازی کنن .
وگرنه اینجا یه مشت پیر مردن که هوارتا افتخارات دارن و دیگه ازشون گذشته بخوان پلن بزنن و کسی هم نیست که شوقش رو داشته باشه بخواهیم بشینیم براش تشریح کنیم و تو لانچ اتک کمکش باشیم .
در رابطه با نامه ها هم من هیچ موقع اینطوری صحبت نمیکنم و امضا نامه ها مشخص هست که یکی دیگه از بچه ها داشته با شما صحبت میکرده .
والا من عادت دارم تو بازی حرفامو بزنم و بارها هم دیدید با لینک صحبت کردم .
اگرم میبینید که به ضاهر شما جلوتر هستید به این دلیل هست که اینجا واقعا تایم نمیزاریم و خیلی بی انگیزه داریم بازی میکنیم .
ولی این حرف ها دلیل بر موفقیت این چند روز شما نمیشه .
همینجا هم به کل بچه های شمال شرق میگم فدای یه تار موتون اگر همری ازمون رفت . این همه نیرو ساختید که بزنید بره دیگه . حالا چه به اشتباه از خودمون باشه چه با موفقیت باشه . ته این داستان بازی هستش .
به بچه های خودمون هم خسته نباشید میگم . ده چیف شده بود باید پس میگرفتید و این کار باید بهاش رو هم میدادید که دادید . دمتون گرم .
یا حق
علی
King_NE
ThE HeRoES
ولی پلیرت رو متوجه کن که چی شده ما رو مولتی هانتر نکنه
انتخاب سریع یک انجمن