-

نوشته اصلی توسط
Ali Chiefer
http://www.dejkoob.ir/ir/report/10654685b1c
با وفا لینک کامل بذار !
همرش 40 درصد از این که مشاهده میکنی بزرگتر بود زحمت بقیه همر این بنده خدا رو هم با اکانت لایف کشیدیم
شاد باشی و پایدار
هرچند اینقدر لینک داغ و جذاب از بکس جنوب تو این 24 ساعته دیدیم که کلا این پلن نیمه موفق شما یادمون رفت
-

نوشته اصلی توسط
Sadegh_Samadi
ای بابا، صادق این حرفا را نزن، بچمون ناراحت میشه، مگه نگفتم با ادب باشید، کسایی که تو فروم پست مودبانه نذارند
از این به بعد از جنوب غرب بیرونشون می کنم
بعداً نگید نگفتید
-

نوشته اصلی توسط
senatorkiller
سلام .پادگان تو سرور جهانی 3 سرباز همزمان با هم میسازه با 3 برابر قیمت ولی اینجا با سرباز خونه فرقی نداره فقط منابع بیشتری میبره و ب ترتیب سرباز میده بیرون !!!
دلیلش چیه ؟؟
سلام
اینجا مربوط به سرور c3 نه بخش پاسخ های دژکوب.
ولی اصلا چنین چیزی نیست که شما میگین!سرعت ساخت سرباز تو سرباخونه کوچیک و سربازخونه بزرگ یکیه تفاوتشون فقط منابع موردنیاز که 3برابر سربازخوهه بزرگ همین!

نوشته اصلی توسط
Sosmar
اکانت واندر چی از دست داد؟!
آیا همر خاصی بوده اونجا؟
من به این صادق میگم لینک بزار شفاف سازی بشه گوش نمیده :دی
پنل دستشه متکبر شده
)
هیچی یه دهکده از neچیف کردن نه همر بوده نه چیزی شب اول 600ک دمپایی و از این داستانا برا چیف بکش کوبیدن که شاید زیر 150ک دف کشته باشن!
روز بعد گذاشتنش زیر فیک اومدن نان کپ رو چیف کنن که دیوار شدن!
شبش هم اومدن اون دهکده رو پس بگیرن که همراشون تصادف کردن با هم :دی
اون همر تنها همری بود که تو neچشم مارو گرفته بود و واقعا باید از پلنر تشکر کنیم!!
ویرایش توسط metal_gear_sold : 09-23-2014 در ساعت 02:29 PM
دلیل: لطفا" پست پشت سر هم ندید.
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Sosmar
اکانت واندر چی از دست داد؟!
آیا همر خاصی بوده اونجا؟
سلام نه دوست عزیز یه دهی که از خودشون چیف کرده بودم رو برای چیف بک اومدن که 570 دمپایی دیوار کردم روش و آخر سر هم که اینجوری ...

نوشته اصلی توسط
_ARTEMIS_
سلام
اینجا مربوط به سرور c3 نه بخش پاسخ های دژکوب.
ولی اصلا چنین چیزی نیست که شما میگین!سرعت ساخت سرباز تو سرباخونه کوچیک و سربازخونه بزرگ یکیه تفاوتشون فقط منابع موردنیاز که 3برابر سربازخوهه بزرگ همین!
من به این صادق میگم لینک بزار شفاف سازی بشه گوش نمیده :دی
پنل دستشه متکبر شده

)
هیچی یه دهکده از neچیف کردن نه همر بوده نه چیزی شب اول 600ک دمپایی و از این داستانا برا چیف بکش کوبیدن که شاید زیر 150ک دف کشته باشن!
روز بعد گذاشتنش زیر فیک اومدن نان کپ رو چیف کنن که دیوار شدن!
شبش هم اومدن اون دهکده رو پس بگیرن که همراشون تصادف کردن با هم :دی
اون همر تنها همری بود که تو neچشم مارو گرفته بود و واقعا باید از پلنر تشکر کنیم!!
حوصله لینک ندارم :دی
اصلا بذاریم رو حذف بریم
ویرایش توسط metal_gear_sold : 09-23-2014 در ساعت 02:50 PM
دلیل: لطفا" پست پشت سر هم ندید.
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Sadegh_Samadi
سلام نه دوست عزیز یه دهی که از خودشون چیف کرده بودم رو برای چیف بک اومدن که 570 دمپایی دیوار کردم روش و آخر سر هم که اینجوری ...
حوصله لینک ندارم :دی
اصلا بذاریم رو حذف بریم
آزه خداییش
صادق حذف کن فقط به پنل برس
-
سلام خدمت دوستان عزیز
تبریک میگم به جنوب غرب حرکت زیبایی بود
صادق جان دم شما گرم باحال بود حرکتتون .
این نشون از این داره که بچه هاتون دارن خوب کار میکنن و هنوز پیدا میشه کسایی که دژکوب رو تازه شروع کردن و شوقش رو دارن بخوان خیلی جدی بازی کنن .
وگرنه اینجا یه مشت پیر مردن که هوارتا افتخارات دارن و دیگه ازشون گذشته بخوان پلن بزنن و کسی هم نیست که شوقش رو داشته باشه بخواهیم بشینیم براش تشریح کنیم و تو لانچ اتک کمکش باشیم .
در رابطه با نامه ها هم من هیچ موقع اینطوری صحبت نمیکنم و امضا نامه ها مشخص هست که یکی دیگه از بچه ها داشته با شما صحبت میکرده .
والا من عادت دارم تو بازی حرفامو بزنم و بارها هم دیدید با لینک صحبت کردم .
اگرم میبینید که به ضاهر شما جلوتر هستید به این دلیل هست که اینجا واقعا تایم نمیزاریم و خیلی بی انگیزه داریم بازی میکنیم .
ولی این حرف ها دلیل بر موفقیت این چند روز شما نمیشه .
همینجا هم به کل بچه های شمال شرق میگم فدای یه تار موتون اگر همری ازمون رفت . این همه نیرو ساختید که بزنید بره دیگه . حالا چه به اشتباه از خودمون باشه چه با موفقیت باشه . ته این داستان بازی هستش .
به بچه های خودمون هم خسته نباشید میگم . ده چیف شده بود باید پس میگرفتید و این کار باید بهاش رو هم میدادید که دادید . دمتون گرم .
یا حق
علی
King_NE
ThE HeRoES
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
با دوستانی بازی میکنیم که ادعاشون رو نمیشه بار هیچ وسیله ای کرد(10تا تریلی هم جواب گو نیست) و این جای تاسف داره
به نظر من به جا اینکه کمبود هامونو با عیب گذاشتن رو بقیه جبران کنیم به خودمون اجازه یاد گرفتن یه سری چیزا رو بدیم این خیلی سنگین تره!
الان بیشتر بچه های متای جنوب سرور اخرشون این دیگه حالا چرا سرور اخر رو اینجا بازی میکنن نه .comیا جای دیگه به خودشون مربوط کسی هم که ادعاش زیاده و فکر میکنه این سرورا در حدش نیستن و سطحشون خیلی بالا تره خب باید بگم کسی رو به زور نگه نداشتن!
درخت هرچی پربار تر سر به زیر تر!
پ.ن:دوستان با وقت کمشون چه پاپی میزنن چشم نخورن!!
پ.ن:صادق که کلا بعید بتونه ترک کنه :دی
پ.ن:عاقای ***پوریان هم امید واریم به راه راست هدایت بشه و ترک کنه و بره زن بگیره دیگه :دی
-

نوشته اصلی توسط
ThE HeRoES
سلام خدمت دوستان عزیز
این نشون از این داره که بچه هاتون دارن خوب کار میکنن و هنوز پیدا میشه کسایی که دژکوب رو تازه شروع کردن و شوقش رو دارن بخوان خیلی جدی بازی کنن .
وگرنه اینجا یه مشت پیر مردن که هوارتا افتخارات دارن و دیگه ازشون گذشته بخوان پلن بزنن و کسی هم نیست که شوقش رو داشته باشه بخواهیم بشینیم براش تشریح کنیم و تو لانچ اتک کمکش باشیم .
در رابطه با نامه ها هم من هیچ موقع اینطوری صحبت نمیکنم و امضا نامه ها مشخص هست که یکی دیگه از بچه ها داشته با شما صحبت میکرده .
اگرم میبینید که به ضاهر شما جلوتر هستید به این دلیل هست که اینجا واقعا تایم نمیزاریم و خیلی بی انگیزه داریم بازی میکنیم .
همینجا هم به کل بچه های شمال شرق میگم فدای یه تار موتون اگر همری ازمون رفت . این همه نیرو ساختید که بزنید بره دیگه . حالا چه به اشتباه از خودمون باشه چه با موفقیت باشه . ته این داستان بازی هستش .
به بچه های خودمون هم خسته نباشید میگم . ده چیف شده بود باید پس میگرفتید و این کار باید بهاش رو هم میدادید که دادید . دمتون گرم .
یا حق
علی
King_NE
ThE HeRoES
سلام علی جان خسته نباشید آره دیگه ما سرور اولی ها باید حواسمون رو جمع کنیم خوب تا تجربمون بره بالا
ولی پلیرت رو متوجه کن که چی شده ما رو مولتی هانتر نکنه
-
-

نوشته اصلی توسط
ThE HeRoES
سلام خدمت دوستان عزیز
یا حق
علی
King_NE
ThE HeRoES
سلام علی جون
آقا شرمنده میشه یه توضیح مختصری در حد اسم اکانت و سرورایی که بازی کردی بدی؟(البته اگه وقتشو داری)
متاسفانه ذهن یاری نمیکنه
ممنون