سلام خدمت همگی
من منکر زحمات مدیران سایت برای بهتر شدن شرایط سرورها نیستم اما با دوستان معترض هم موافقم
- مولتی هانتر نباید شناخته شده باشه به 1001 دلیل
- اگر هر کسی از مسئولین سرورها میاد واکانت فروم میسازه باید اونقدر سطح درک و مهارتش در دژکوب بالا باشه که یه کاربر نتونه مستدل محکومش کنه
- اینو قبلا هم گفتم که پاک کردین : چه کاریه وقتی جواب یه مسئله رو واقعا نمیدونین ، تو فروم بر سر جواب غلط خودتون پا فشاری میکنین ؟ من نمیگم همه اما چند نفری رو تو این سرورا دیدم که دارن بازی میکنن که مطمئن باشین شناخت و آشنائی و تجربشون در این بازی خیلی بیشتر از شماست و ما هم اونها رو میشناسیم . توصیه میکنم با این دوستان حداقل در فروم وارد بحث نشین چون مطمئنا مستدل اشتباهتون رو ثابت میکنن و اعتبار کار خودتون میاد پایین ، ازشون همفکری و کمک بخواین نتیجه بهتری میگیرین
در مورد لینکی همه که از انتقاد یه کاربر به دژکوب قدیم و فرومش گذاشتین باید بگم این نشون میده شما هرگز تجربه حضور در اون سرورها و فرومش رو نداشتین . هیچ چیز بی نقص نیست درسته اما فروم دژکوب قدیم فوق العاده منظم بود هر بخشی مدیر مجزا داشت که علاوه بر اونها مدیرای ارشد هم حضور داشتن ، اسپم میدادی 100% پاک میشد توهین میکردی 100% مجازات میشدی حالا یا بن موقت یا دائمی الان شما بیا فروم بیگ همر رو بخون تازه اومدین پاک کردین توهینها رو ، ببینین چه وضعی داره !