نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

موضوع: قوانین عجیب سرور بنا به درخواست دوستان

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Turbo نمایش پست ها
    پس شما میگی یه دیکتاتوری در انجمن راه اندازی بشه چون بحث در مورد اقدامات بی فایدست و باعث روشن شدن حقیقت نمیشه؟ یعنی شما میگی هرکی انتقادی یا اشتباهی در مورد مولتی هانتری کرد پستش حذف بشه. حتی اگه واقعا حق داشت و مولتی هانتر اشتباه کرده بود؟
    آیا بقیه هم با این نظر موافقن؟
    دوست عزیز
    شما ها چرا یه دنده تشریف دارین ! دیکتاتوری کجا و بحث و گفتگو زیر سایه قوانین کجا.

من ادعای نمیکنم که تجربه دارم ولی ادعا میکنم که شما قوانین ندارید و این بی قانونی باعث مشکلات هست.

امید وارم به جای اینکه بگین دیکتاتوری یا این همه کش بدین بیاین فکر کنید که چیکار کنید این مشکلات پیش نیاد.

درضمن هیچ جای دنیا کسی نمیدونه مولتی هانتر سرور ها کیا هستن , چه برسه مولتی هانتر ها بیان تو فروم اکانت بسازن , شما دفاع میکنی؟ نیازی نیست اگه کارتون درسته .

باتشکر
    یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
    تاجو از سرش تو میدون , سرباز پیاده انداخت.لطفا ثبت نام کنید.

Hadi Metal™
    BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    دوست عزیز
    شما ها چرا یه دنده تشریف دارین ! دیکتاتوری کجا و بحث و گفتگو زیر سایه قوانین کجا.

من ادعای نمیکنم که تجربه دارم ولی ادعا میکنم که شما قوانین ندارید و این بی قانونی باعث مشکلات هست.

امید وارم به جای اینکه بگین دیکتاتوری یا این همه کش بدین بیاین فکر کنید که چیکار کنید این مشکلات پیش نیاد.

درضمن هیچ جای دنیا کسی نمیدونه مولتی هانتر سرور ها کیا هستن , چه برسه مولتی هانتر ها بیان تو فروم اکانت بسازن , شما دفاع میکنی؟ نیازی نیست اگه کارتون درسته .

باتشکر
    ببخشید این حرف شما یعنی این همه تهمت و چرت و پرتی که گفته میشه صحت داره. خوب ما که به کار خودمون ایمان داریم و این حرفهای کذب هم زده میشه پس نتیجه میگیریم این حرف شما درست نیست و تو این جو پاسخگو نیست.
    آیا هرکسی که کارش درسته منتقد نداره؟ آیا کسی پیدا نمیشه به یه سیستم درست شک کنه و تهمت بزنه حالا به هر دلیلی؟
    جواب این سوال منو بدید تا مشخص بشه که باید مولتی هانتر فعالیت کنه تو انجمن یا خیر.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mr.3x نمایش پست ها
    جواب سوال شما رو خودتونم میدونید که مولتی هانتر اصلا نباید شناخته بشه چ برسه بیاد داخل انجمن فعالیت کنه البته سایت شما مستثناست مولتی هانتر همه کاری میتونه بکنه حتی میتونه گلد ساپورت باشه
    البته سایت برا خودتونه هر کاری عشقتون بکشه انجام میدین اما مشکل اینجاست که قوانین خودتون رو برگرفته از . کام میدونید و فکر میکنید طبق اون دارید میرید جلو در صورتی که قوانین شما من دراوردیه
    شما هر ادعایی رو بدون دلیل و مدرک نباید مطرح کنید. چهار نفر می خونند حرفتون رو باور می کنند. عزیزی که میگه مولتی هانتر نباید جواب بده بیاد لطف کنه جواب ایشون رو از طرف ما بده. ممنون.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Turbo نمایش پست ها
    ببخشید این حرف شما یعنی این همه تهمت و چرت و پرتی که گفته میشه صحت داره. خوب ما که به کار خودمون ایمان داریم و این حرفهای کذب هم زده میشه پس نتیجه میگیریم این حرف شما درست نیست و تو این جو پاسخگو نیست.
    آیا هرکسی که کارش درسته منتقد نداره؟ آیا کسی پیدا نمیشه به یه سیستم درست شک کنه و تهمت بزنه حالا به هر دلیلی؟
    جواب این سوال منو بدید تا مشخص بشه که باید مولتی هانتر فعالیت کنه تو انجمن یا خیر.
    دوست عزیز شما چرا اینطوری کش میدین؟
    خوب , بحث اینکه تهمت میزنن؟ این قانون فروم دژکوب هست که صحبت پیرامون مولتی هانتر ها ممنوع میباشد حالا قبول ندارید؟ خوب مشکلی نیست باید شاهد چنین حذف های دست جمعی باشید چون قبول ندارید قوانینی گذاشته بشه .

درضمن اگه شما درست هستین اونای که میدونن کافیه نیازی به اینکه از خودتون دفاع کنید نیست.

یه سوال یکی بیاد بهتون پیشنهاد بده 10 میلیون میدم دفاع فلان کتیبه رو خالی کنید چیکار میکنید؟ وسوسه نمیشید؟ اینم یکی از دلایلی هست که نباید مولتی هانتر ها مشخص باشن.

باتشکر
    یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
    تاجو از سرش تو میدون , سرباز پیاده انداخت.لطفا ثبت نام کنید.

Hadi Metal™
    BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™