-

نوشته اصلی توسط
Turbo
اکانت alcapon به علت خرابکاری بک داده شد. کسی که از خرابکاری به جای بازی سالم برای پایین کشیدن رقیب استفاده میکنه پلیر ضعیفیه، اما ضعیفتر کسیه که از جبران خرابکاری ناراحت میشه! و ضعیف تر از همه اینا کسیه که برای جلوگیری از جبران خسارت تهمت میزنه!
و بله در مورد مسدودیت اکانت خرابکار رو ما مسدود میکنیم تا جلوی این اقدامات خرابکارانه به جای بازی سالم گرفته بشه.
و در پایان درسته یک نفر از تیم خرابکاری کرده اما چهره خودشو حق به جانب میگیره و متاسفانه این تیمش هستند که کورکورانه با طناب پوسیده اون به چاه میرند. تهمت میزنند و جو سازی می کنند.
پلیری که به جای بازی سالم و قانونی خرابکاری میکنه شخص ترسوییه و بیشتر از این ازش انتظار نمیره. ازش انتظار نمیره که بگه بله من رفتم تو اکانت رقیب پایتختشو عوض کردم و سکه هاشو از بین بردم. و متاسفم برای تیم شما که پشت حرفای این فرد ترسو ایستادید.
اینجا مولتی هانتر با کسی رفاقت نمی کنه می خواهید حرف منو باور کنید یا هم تیمی بزدلتون.
و در مورد گزارش فوتبالتون شما اومدی کفش بازیکن حریف رو از پاش درآوردی خوشحال! حالا که ما کفش رو ازت پس گرفتیم بهش دادیم و به بازیکن خاطی اخطار دادیم میگی دخالت در بازی و رفیق بازی با تیم رقیب! اگه روش شما در بازی کفش رقیب رو دزدیدنه ما هم از حضور شما دل خوشی نداریم. اما اگه سالم بازی کنید مخلص شما هستیم کسی هم کفش شما رو دزدید بهت پس میدیم.
موفق باشید.
شما جوری نوشتی خرابکار رو مسدود میکنیم هر کی نفهمه فکر میکنه من رفتم روی الکاپون و خرابکاری کردم عزیزم شما اگه مدرک داری بزار وسط که نشون بده من رفتم روی الکاپون اگرم نداری پس فکر کنم بشینی سر جات بهتر باشه
آدما مثل عکس هستن …
زیادی که بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین !
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن