صفحه 32 از 39 نخستنخست ... 223031323334 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 311 تا 320 , از مجموع 388

موضوع: بحث و گفنگو پیرامون سرور c1.t

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط zartvam نمایش پست ها
    عزیز جان شما یا خیلی بی تجربه هستی یا واقعا به قول دوستان داری رفیق بازی می کنی ! که امیدوارم اینطوری نباشه ....

موفق باشید
    بله حق با شماست.
    اما اگه قرار باشه مولتی هانتر جبران خسارت نکنه و پسورد اکانت مظلوم به قول شما دست تیم d.k باشه میاد به جای کاری که شما گفتی خرابکاری رو مستقیم روی اکانت قربانی انجام میده و خسارتی جبران نمیشه باز هم کسی که شاکی میشه تیم شماست.
    پس در هر دو صورت شما شاکی مسئله بودی و تجربه مولتی هانتری فرقی به حال تیم شما نمی کرد.
    در مورد مسدودیت اکانت ها تاجایی که من تلفنی متوجه شدم برخی از دوستان تبلیغ یه سایت دیگه رو در نامه هاشون کرده بودند که به صورت اتوماتیک برخی عملیات در اکانتشون غیرفعال شده.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

الووووووووووو الووووووووووووووووووووووو وووو

به به به به سلام

اقا چه شعور و شوقی دارین که ما اکانتمون بن یا حذف شه :| اقا ترس نداشت که بازیه . الان مثلا 4 5 تاتون میخوان حذف کنن ، همتون قطاری میزدید بالاخره رد میشدید !!! من بیشتر حس میکنم ناراحتیتون بیشتر در جریان لینک نگرفتن از کپ منه )
    اقا من که تو پروفایل زدم . شماها هم که خوندین 100% وقتی یه مطلبی رو مینویسم و پروفایل لیدرا سایدتون زیر 5 دقیقه رفرش میشه و جواب داده میشه همینم میشه دیگه . بشینین بازیتون رو کنین اقا چی کار به ما دارین اصن :| اصن ما نوبیم و در حد شما نیستیم ، شما خودتون رو با قیاس با ما پایین نیارین !!!
    خرج میکنم که میکنم ! نباید گلد بخرم !؟ 20 روز دیر اومدم انقدر میترسین ، بنده خدا ها روز اول بودم چی کار میکردین :|!!!
    هنوز نمیفهمین چرا سایدتون داره حذف میکنه !؟ از هفته 4 5 هر اکانتی رو پسووردشوو گیرمیاوردین میزدین رو ما :| از 200تا گرزی گرفته تا اون شاهکار اخری که یه 10 2 زدین :| اگه نزدیم کسی رو تا حالا خواستیم بازی جذاب بمونه :| مگه الان تایم بزن بزنه !!! بهتونم قول میدم تروپم الان شماره 1 سروره !!! 2 هم نه !!! قول میدم گندم خوری که ما داریم هیچ کدومتون ندارین !!! تازه 2 و 3 شم تو ساید خودمه !!!
    اقای villiam خان که این جوری میپری بالا پایین !!! من که بازیم کثیفه به قول شما ، ولی شماهایی که بازی تمیز میکنین این لینکا چیه میذارین !؟!؟!؟ همیشه تو دژکوب بوده که یه نفر بیاد مثلا یه خراب کاری کنه بعد سوسکی و بیصدا صداش در نمیومد ، حتی دوال خودش نمیدونست !!! بعد شماها میاین جیغ و داد و لینک میذارین بعدم میگین این آرش کثیف بازی میکنه ما حذف میکنیم !!! الان من پلیر دارم طرف دفساز بازی کثیفه !؟ بنده خدا من اندازه گلدی که خریدی پلیر دارم واسه سرورایی که میرم . الان طرف میاد با ما بازی میکنه و همین الانش مثلا 60 20 پالادین نیزه کشیده ، جز تقلب من محسوب میشه !؟ اقا من دارم همین جا میگم !!! هر کسی یه IP از هر کدوم از پلیرای ما دراورد همه اکانتا رو + D.K حذف کنه ! مرد حسابی زدی کپ طرف رو چنج کردی شاکیم هستی !؟ ما بازی نمیکنیم واسه عقده خالی کردنمون که !!! 3تا سرور بازی کردیم تو یه اتحاد !!! س1ر1 س8ر1 س2ر3 ، هر سه تاشم سه به تک زدنمون !!! هر 3تاشم فقط رفیقامون و رفاقتامون بیشتر شد !!! انقدر زدنمون که تا 10تا سرور دیگه جامون سوراخ بود تو مپ !!! کثیف بازیاشم در حد این بچه بازیا نبود ! طرف همر لانچ میکرد بعد بن میشد که کسی نزنش !!! همر تو راه غیب میشد !!! و ... !!! من روز اولم به خود ادمینای اینجا گفتم ! اکانت جینگولک خیلی خوب شد که بک خورد ولی به شرطی که با همه هین جوری شه ! میدونی فرق من با شماها چیه !؟ من نمیذارم بچه ها سایدم حذف کنن !!! من کاری نمیکنم که بچه ها سایدم از سرور در برن ! اقا مگه نمیگی سرور و ادمیناش مشکل دارن !؟ چرا میری 10تا سرور دیگه تو این سایت رجیستر میکنی !؟ میدونی چیه دلیلش !؟ سایت مشکل نداره ! تویی که مشکل داری ! تویی که مالیخولیا داری و فکر میکنی من نیاز دارم تقلب کنم تا بازی کنم !؟ اخه بنده خدا من ت 10 روز گذشته ، کلا 10 ساعت رو اکانتم نیومدم !!! هر چیم دف کشیدیم واسه ساید کشیدیم !!! شما هم نگران نباش چون مارو نمیشناسی این طوری میگی !!! کسایی که 2 تا سرور با ما بودن میدونستن !!! ما رو تو فیک لیستم نمیذاشتن بچه جون چه برسه به اینکه بخوان لانچ کنن رومون )))
    باورت میشه اول سرور فقط اثر میخریدیم کسی نخره ! میدونی همین الان چندتا اثر استفاده نشده دارم رو اکانت :دی !؟ اقا ما این سرور خرج کردیم شکی هم نیس ولی بیشتر از اینکه خرج کنیم خرج بقیه رو بردیم بالا )) نمیگم چیزی گرون نخریدم ولی وقتی اثر میخرم 1200تا بعد اثر بعدی رو نفر بعدی میخره 30000تا این نشون میده من زیادی خرج میکنم !؟ الان مشکلت اینه من پارکینگ و دفساز دارم !؟ یعنی این بازی کثیفه !؟ روز اول به ادمینا اینجا هم گفتم ، نبود شماها موثر تره تا بودنتون . الان همه دارن پارکینگ میزنن دیگه !!! رپتور و بقیه که ازت بالاترن متقلبا تو یه نفر داری سالم بازی میکنی !!! اخه بنده خدا اصن بگو من 20میل رید زدم پارکینگمو !!! باز تو که نصف منی ! یا میخوای مثال خودتم نقض کنی !؟ حالا باز خوبه میبینی دارم از چند جا رید میزنم !

هدف: شرمندم به خدااقا ارش (-175|-107)
    بازیکن: AlcapoN
    Feri 09 حمله به شرمندم به خدااقا ارش (-175|-107)
    گرزدار نیزه دار تبرزن جاسوس دلاور شوالیه توتن دژکوب منجنیق رئیس مهاجر
    لشکریان 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0
    زمان رسیدن:
    تا 13:02:1 ساعت.
    در 1:45:41

داداش من ده 9هم انقدر فاصله داره با الکاپن !!! نزن از این حرفا زشته !!! یعنی من 26 ساعت وایمیسم که رید بیاره تروپم !؟ همش که لاست میخوره تو راه !؟

پ.ن : کدوم سرور کامی شما بازی کردی که پارکینگ ، دفساز یا حتی ریدی که حاصل باشه از دفی که تو اکانتت خوابیده جرم باشه !؟

* تبصره : تمامی اکانت ها میتوانند به اندازه گندم خور نیروهایی که از اکانت های دیگه تو دهکده شون پارک شده ، به اندازه یک شبانه روز + 10% کل گندم خور از اکانت های نیرو داده ، منابع بگیرن ویا غارت بزنن ، حتی اگر هر دو اکانت در یک اتحاد باشن !!!

پ.ن : شما سرور کام پیشکشت ! 2تا سرور بگو تو همین ir بازی کرده باشی ما هم خوشحال بشیم از اشناییت .

پ.ن : اینجا اقا امید و دوستمون که با یوزر Turbo پست میذارن دلیل حذفتو گفتن . اشتباهت همین جاس ، همیشه اگه بخوای قوی شی و بازیت بهتر شه باید با قویترت بجنگی نه اینکه حذف کنی بری یه جا دیگه ، دوباره حذف دوباره یه جا دیگه و الی اخر ...

پ.ن آخر : شمایی که او private و خصوصی و پی ام و نامه رفیقی ولی تو جمع داری بد میگی ، همیشه اونایی که تو رومتو هستن و تو داری قصه تعریف میکنی واسشون رو مطمئن باش کین :| یهو دیدی 4تا سوتی دادی از همونی که داری بد میگی پای سیستمه
    ویرایش توسط Arash :D : 09-19-2014 در ساعت 01:07 PM دلیل: صدا میاد :))))))) !؟

3. تشکر Turbo تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Turbo نمایش پست ها
    بله حق با شماست.
    اما اگه قرار باشه مولتی هانتر جبران خسارت نکنه و پسورد اکانت مظلوم به قول شما دست تیم d.k باشه میاد به جای کاری که شما گفتی خرابکاری رو مستقیم روی اکانت قربانی انجام میده و خسارتی جبران نمیشه باز هم کسی که شاکی میشه تیم شماست.
    پس در هر دو صورت شما شاکی مسئله بودی و تجربه مولتی هانتری فرقی به حال تیم شما نمی کرد.
    در مورد مسدودیت اکانت ها تاجایی که من تلفنی متوجه شدم برخی از دوستان تبلیغ یه سایت دیگه رو در نامه هاشون کرده بودند که به صورت اتوماتیک برخی عملیات در اکانتشون غیرفعال شده.
    نه عزیز جان ما شاکی نمی شدیم ... من دارم میگم اکانتی که پسوردش لو رفته تاوانش چیزی نیست جز خرابکاری روی اکانتش ... حالا این اکانت می خواد هرجای سرور باشه .... اتفاقاتی که برای اکانت ها تو این سرور افتاده رو کاملا در جریانش هستم و برای همشون هم ناراحت شدم ولی بارها تو گارنا هم به خودشون گفتم که خودشون یه جا سوتی دادن و امکان نداره مولتی هانتر نیروها یا کپشون رو بک بده ولی اینطوری شد و به شخصه خیلی خورده گرفتم از شخصی که این عمل رو انجام داده که به نظر میاد خود شما هستین ( با اینکه اون اکانت هایی که پسوردشون لو رفته بود از دوستان خودم بودن و از اتفاقاتی که براشون افتاده بود واقعا ناراحت شدم و بهشون هم میگفتم که بازی رو بیخیال نشن و با امنیت بیشتری نسبت به قبل ادامه بدن )
    در ضمن مهم نیست کدوم طرف قضیه خورده بگیرن ... شما باید قوانین رو اجرا کنین و اگر هم کسی اعترض کرد قوانین رو نشونش بدین .... نه اینکه بیاین بگین اگر این کارو نمی کردم فلان میشد ... شما فقط داور بازی هستین
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
    هیتلر

5. تشکر Turbo تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط viliam نمایش پست ها
    در مورد این ادعا مدرک دارید ؟؟؟؟؟

بله شما اون نامه ای که دیشب زدی و مسدود شدی رو برو تو سرور 1000 بزن ببین دقیقا همون اتفاقات برات میوفته، برای 8 ساعت برخی از اقدامات (متد post) برای ip شما غیرفعال میشه.
    این سیستم اتوماتیک هست و ربطی به مولتی هانتر نداره.
    استفاده از یه سری کلامت باعث میشه 8 ساعت نتونی از متد POST استفاده کنید.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

Talking الوووووووووووووووووووووو :دی ی ی ی ی

ای جانم ! پول ددی !؟

ای بابا ! باز که حرف فرشید و کشیدین وسط :| اقا این چه کاریه !؟ من رو فرشید حساسم شما هم میدونین ، حالا هی باید از نقطه ضعف ما بگی !؟ به خدا اگه خودش بود اگه من یه کلمه حرف میزدم . فرشید داداش من بوده :| با هم زندگی کردیم . حرمت یه سری چیزا رو از این بازی کثیفتون جدا کنین .

الان مشکل شما الکاپنه !؟ من باز جواب نگرفتم ! یعمی اکانتی که من به قول شما دارم باهاش مدال میگیرم مشکلته !؟ یعنی ما از روز اول یه اکانت با کپ 18 داشتیم !؟ زشته عزیزم :|

آقای عزیز مشکل اصلی شما فرارسیدن روزهای خوش پاییزیه !!!

از روز اول میدونستیم اخرین جمعه تابستون اخرین دیدار ما با اکانت شماست !!! خب بالاخره ما هم یکی دو تا سرور به قول خودت فارم بودیم و گلد ساپورت دیگه )) حالا اون سرورایی که من گلد ساپورت بودم شما چی کارش بودی که این جوری داری جولون میدی !؟ میشه اسم 2تا اکانتتو بگی !؟ این بار دهمه که دارم خواهش میکنم اسم اکانتتو بگی . اگه نبودی و نیستی و اولای کارته پس حق صحبتم نداری :| الان من حتی شما رو reply نمیکنم که از ارزش پستم کم نشه ، این جواب هم فقط به خاطر داستان های حماسی ست که میسرایی دوست عزیز .

من بی احترامی کردم !؟ من بی ادبم !؟ بهت قول میدم تو بهترین شرایط اگه سنمو تقسیم بر سنت کنن و حاصل رو گرد رو به بالا کنن میشه 2 !!! بعد که شما با من این جوری صحبت میکنی با ادبی !؟ اقا بازیه به خدا ! این جوری بخواین حرص بخورین سرور دوم که رجیستر کنین سکته میکنین :|دقیقا نفهمیدم چیو میخوای نشونم بدی !!! نمیفهمم چرا یکی میاد عکس دهاشو میذاره !!! ما 50کی گرزی تا حالا یه جا ندیده بودیم :| دمت گرم ما رو مفتخر کردی :| پس وای به حال سرور اگه بیگ همر سایدا دیگه این باشه :| اون همه فیدر همه تو دل هم و اخرش 50کی فقط تو یک ده !!!!!!!

عزیزم ، برادرم ، دوست عزیزم !!! تا وقتی یه سرور که ما بودیم ( به هر عنوانی ، فارم ، گلد ساپورت ، دوال ، هرچی ) اسم اکانتتو نگی و نگی چی کاره بوده پست نذار اینجا وگرنه یه کار میکنم روت نشه بیای تو فروم دیگه :|

پ.ن :

پ.ن :

پ.ن :همه میدونن من مشکل داشتم با اقا احسان رو اکانت LiMoO ولی تو بازیه مشکلم . ایشونم یه بار در مورد فرشید به من گفتن که ناراحت شدم ولی بعدش اوکی بود . البته اقا فرنود محبت کردن و با نامه ای که امروز جواب ما رو دادن به ما ثابت کردن بعد 13 14 سال کار تو بازار تهران میشه هنوزم بعضی ها رو نشناخت . دوست دارم فرنود جان فقط من خودم در مورد دژکوب مشکل دارم

پ.ن : دوستان مطمئن باشین جهت همدردی حداقل 3بار این اهنگ رو تا 1 مهر گوش میدیم :
    Zed Bazi Ft JJ & Sijal & Nassim - Tabeston Kootahe

ختم کلام : منتظر اسم اکانتاتم !!! تا وقتی نذاشتی پستم نذار !!!
    ویرایش توسط Arash :D : 09-19-2014 در ساعت 02:52 PM دلیل: ای بابا قطع شد که :)))) !!!!!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

عزیزم تا جایی که متوجه شدید نه! عزیز دلم هادی هم بهت گفت ولی گوشات سنگینه! فقط من از لفظ دژکوب تی استفاده کردم تو نامم به شما!!! نه کس دیگه ای که میگیم bot خودش نیمه بنم کرده )))
    حالا میشه بگی چرا zartvam, phobia, viliam, king_of_ne و ... هم نیمه بن شدن؟؟؟ همون سوالی که هادی ازت کرد و دیگه جواب نداشتی! قربونت برم تو که از بیماری های جامعه خبر داری بزار چندتا نکته بگم که بدونی درستو خوب نخوندی! البته شاید اصلا درس نخوندی ولی مایی که داریم میخونیم میدیونیم
    تئوری توطئه وقتی مطرح میشه که فرد دچار ترس یا phobia از جامعه باشه، واکنش فرد مقابل به اتفاقات پیش اومده، نه وقتی طرف داره با دلیل یه بحثی و عنوان میکنه و به قول شما داور گوشاش سنگینه، این میشه ترس از حکومت، یعنی چی؟ یعنی طرف قادر نیست حق خودش رو بگیره و این حق ازش گرفته میشه اونوقت هستش که بحث ستیز با حکومت یا اصطلاح روانشناسی "رابین هود" پیش میاد! :دی
    حالا رابین هود کیه؟ کسی که از قوانین تخطی میکنه تا کسی که راس قوانین هست رو دور زده باشه چون اعتقاد داره اون فرد خودش قوانین رو دور میزنه! )

حالا اونایی که فهمیدن منظورم چیه فهمیدن اوناییم که نفهمیدن بهتره بحث جامع شناسی راه نندازن و وظیفشون رو انجام بدن! که همون مولتی هانتری هست :دی

خب حالا در کل هیچ جای دنیا مولتی هانتر نمیاد جواب بده کل کل کنه و توهین کنه به هر کسی، این از فقدان شعور و همچنین دیده شدن هست! حالا میخواین بحث روانشناسی شما رو راه بندازم که چرا اکانت تو فروم ساختین و ...؟! عزیزم در همون حدی که وظیفت هست عمل کن بیشتر عمل نکن که من یکی از علاقه هام تو سرورای قدیم فروم بازی و ... بود، به جا اینکه بیشتر دیده شی یه اتفاق دیگه میافته

حالا برسم به اون دوستمون که گفت تو رومون یچی میگه پشت یچی،
    من همچین آدمی نیستم برو از اونا که میشناسی و منو میشناسن بپرس، تو هم هنوز دوستمی حتی اگه تو منو دوستت ندونی! جوابتم تو نامه دادم ولی نمیخوام اینجا همه چی رو عنوان کنم، کار دیگه ای داشتی بیا وایبر، یادت نرفته که حتی سر مسئله ی جینگولک بهم چقدر PM دادی؟ برو بپرس من راجع به کسی که پسوردشون رو کش رفت چی گفتم بهشون؟ اسم کیو گفتم نیارین
    ولی واقعا زشته که میای میگی دروغ میگم، تو تو روم دروغ میگی که چی؟ این سرور ارزشش رو داره؟ واقعا ...؟ اگه داره که بگو دیگه جوابتو نمیدم راحت باشی

یحث دیگه اینکه هادی ۴۰ ساعت قبل همر لانچ کرد، چرا؟ چون میخواستیم حذف کنیم! کلی NE دلیل واسه رفتن داره مشکلات داخلی تا خارجی، دلیل منم خیلیا میدونن از جمله اون دوستی که میاد اینطوری میگه،
    ولی این قضیه حامد جوووووون هم بحث دیگه ای هستش که واقعا جالب بوده و هست و خواهد بود و صرفا این رو BOLD کردیم محض فان، بعضیا به قباشون بر خورده! خوب چیکار کنم؟ بخوره! :دی
    خلاصه چرا عاقل اکانت بخرد که بعد عصبانی بشود و تومار بنویسد؟ سر خط!
    چرا مولتی جانب داری بکند؟ کتیبه وسط راه جابجا بکند؟ ۱۱ تا چیفر بدون گزارش تو دیوار بکند؟ که بعد عصبانی بشود و تئوری توطئه بگوید؟
    چرا عاقل کند کاری که .. ببخشید چرا مولتی کند کاری که .. نه ببخشید چرا مولتی اصلا کلن کند کاری؟؟؟ پولش را بگیرد پست هم ندهد سنگین تر است :دی

زیاد حرف زدم :|
    اینم اکانت ما که رو حذفه! بعضیا میگن دف میسازیم دف میسازیم ما واقعا میساختیم همشون هم لول 20 هستن، نانکپ اصلیمونم عمرن کسی میدونس! نه مثل مثلا d.k. که ۱ و ۲ و ۶ معلوم باشه! ) فعلا هم ازش کاتا میکشیدیم فقط بخاطر دف ساختن و ۱۸ کردت کراپا یکم نانکپ اصلی عقب افتادش کاتاش کم شد، به بزرگی خودتون ببخشید
    http://upload7.ir/imgs/2014-09/62157411501066113350.png

پ.ن. باشد که رستگار بشید, با پول دادن، با پول گرفتن، با پووووول کلن )

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط arash :d نمایش پست ها
    ای جانم ! پول ددی !؟
    پ.ن :همه میدونن من مشکل داشتم با اقا احسان رو اکانت limoo ولی تو بازیه مشکلم . ایشونم یه بار در مورد فرشید به من گفتن که ناراحت شدم ولی بعدش اوکی بود . البته اقا فرنود محبت کردن و با نامه ای که امروز جواب ما رو دادن به ما ثابت کردن بعد 13 14 سال کار تو بازار تهران میشه هنوزم بعضی ها رو نشناخت . دوست دارم فرنود جان فقط من خودم در مورد دژکوب مشکل دارم
    نمیدونم باهاشو با من بودی یا کی، کاری ندارم میگیرم با من نبودی ) :دی
    کلا پاک کردم اینجارو ، رفاقت به اینا نمی ارزه، من دوست دارم آرش ولی ترجیح میدم دیگه دژکوب نزنیم با هم که خراب شه حالا شما ناراحتی بشین پشتم فحش بده یا ... ما که دوست داریم

به امید پیروزی sw که 100 شین :دی
    ویرایش توسط FERIne : 09-19-2014 در ساعت 03:18 PM دلیل: دوستی

مدیریت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 54 پست

دوستان این سیستم ip رو مسدود میکنه حالا شما وارد اکانت 20 نفر بشی فکر میکنی 20 نفر مسدود شدند! در حالی که ip شما مسدود شده نه 20 نفر! و اگه اکانت ها صاحب داشته باشه و وارد اکانت بشن متوجه میشن که محدودیتی ندارند.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط viliam نمایش پست ها
    شما میگی نامه زدم دیگه درسته؟؟؟؟

مدرک داری؟؟؟

بده ما هم ببینیم post چی هست :دی
    بله این :
    نقل قول نوشته اصلی توسط FERIne نمایش پست ها
    عزیزم تا جایی که متوجه شدید نه! عزیز دلم هادی هم بهت گفت ولی گوشات سنگینه! فقط من از لفظ دژکوب تی استفاده کردم تو نامم به شما!!! نه کس دیگه ای که میگیم bot خودش نیمه بنم کرده )))
    حالا میشه بگی چرا zartvam, phobia, viliam, king_of_ne و ... هم نیمه بن شدن؟؟؟ همون سوالی که هادی ازت کرد و دیگه جواب نداشتی! قربونت برم تو که از بیماری های جامعه خبر داری بزار چندتا نکته بگم که بدونی درستو خوب نخوندی! البته شاید اصلا درس نخوندی ولی مایی که داریم میخونیم میدیونیم
    و اما در جواب شما :
    نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
    دوستان این سیستم ip رو مسدود میکنه حالا شما وارد اکانت 20 نفر بشی فکر میکنی 20 نفر مسدود شدند! در حالی که ip شما مسدود شده نه 20 نفر! و اگه اکانت ها صاحب داشته باشه و وارد اکانت بشن متوجه میشن که محدودیتی ندارند.

پس شما که استفاده کردی نه کس دیگه و رفتی تو اکانت 10 نفر دیگه فکر کردی همه مسدود هستند :دی! کبک؟

نقل قول نوشته اصلی توسط FERIne نمایش پست ها

تئوری توطئه وقتی مطرح میشه که فرد دچار ترس یا phobia از جامعه باشه، واکنش فرد مقابل به اتفاقات پیش اومده، نه وقتی طرف داره با دلیل یه بحثی و عنوان میکنه و به قول شما داور گوشاش سنگینه، این میشه ترس از حکومت، یعنی چی؟ یعنی طرف قادر نیست حق خودش رو بگیره و این حق ازش گرفته میشه اونوقت هستش که بحث ستیز با حکومت یا اصطلاح روانشناسی "رابین هود" پیش میاد! :دی
    حالا رابین هود کیه؟ کسی که از قوانین تخطی میکنه تا کسی که راس قوانین هست رو دور زده باشه چون اعتقاد داره اون فرد خودش قوانین رو دور میزنه! )

حالا اونایی که فهمیدن منظورم چیه فهمیدن اوناییم که نفهمیدن بهتره بحث جامع شناسی راه نندازن و وظیفشون رو انجام بدن! که همون مولتی هانتری هست :دی

خب حالا در کل هیچ جای دنیا مولتی هانتر نمیاد جواب بده کل کل کنه و توهین کنه به هر کسی، این از فقدان شعور و همچنین دیده شدن هست! حالا میخواین بحث روانشناسی شما رو راه بندازم که چرا اکانت تو فروم ساختین و ...؟! عزیزم در همون حدی که وظیفت هست عمل کن بیشتر عمل نکن که من یکی از علاقه هام تو سرورای قدیم فروم بازی و ... بود، به جا اینکه بیشتر دیده شی یه اتفاق دیگه میافته

http://upload7.ir/imgs/2014-09/62157411501066113350.png

پ.ن. باشد که رستگار بشید, با پول دادن، با پول گرفتن، با پووووول کلن )

شما واسه خودت حکم صادر کردی که در هیچ جای دنیا نباید در فروم دژکوب مولتی هانتر فعالیت کنه و اگه فعالیت کنه دیوانه است!
    در هیچ کجای دنیا هم وقتی اکانتی بره داخل اکانت دیگری و خرابکاری کنه جار نمیزنه که من خرابکاری کردم ای مردم مولتی هانتر چرا خسارت رو جبران کرد!

پس با این حساب مولتی هانتر پول گرفته؟!؟! واقعا آدم منطقی هستی.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

اکانت alcapon به علت خرابکاری بک داده شد. کسی که از خرابکاری به جای بازی سالم برای پایین کشیدن رقیب استفاده میکنه پلیر ضعیفیه، اما ضعیفتر کسیه که از جبران خرابکاری ناراحت میشه! و ضعیف تر از همه اینا کسیه که برای جلوگیری از جبران خسارت تهمت میزنه!
    و بله در مورد مسدودیت اکانت خرابکار رو ما مسدود میکنیم تا جلوی این اقدامات خرابکارانه به جای بازی سالم گرفته بشه.
    و در پایان درسته یک نفر از تیم خرابکاری کرده اما چهره خودشو حق به جانب میگیره و متاسفانه این تیمش هستند که کورکورانه با طناب پوسیده اون به چاه میرند. تهمت میزنند و جو سازی می کنند.
    پلیری که به جای بازی سالم و قانونی خرابکاری میکنه شخص ترسوییه و بیشتر از این ازش انتظار نمیره. ازش انتظار نمیره که بگه بله من رفتم تو اکانت رقیب پایتختشو عوض کردم و سکه هاشو از بین بردم. و متاسفم برای تیم شما که پشت حرفای این فرد ترسو ایستادید.
    اینجا مولتی هانتر با کسی رفاقت نمی کنه می خواهید حرف منو باور کنید یا هم تیمی بزدلتون.
    و در مورد گزارش فوتبالتون شما اومدی کفش بازیکن حریف رو از پاش درآوردی خوشحال! حالا که ما کفش رو ازت پس گرفتیم بهش دادیم و به بازیکن خاطی اخطار دادیم میگی دخالت در بازی و رفیق بازی با تیم رقیب! اگه روش شما در بازی کفش رقیب رو دزدیدنه ما هم از حضور شما دل خوشی نداریم. اما اگه سالم بازی کنید مخلص شما هستیم کسی هم کفش شما رو دزدید بهت پس میدیم.

موفق باشید.
    شما جوری نوشتی خرابکار رو مسدود میکنیم هر کی نفهمه فکر میکنه من رفتم روی الکاپون و خرابکاری کردم عزیزم شما اگه مدرک داری بزار وسط که نشون بده من رفتم روی الکاپون اگرم نداری پس فکر کنم بشینی سر جات بهتر باشه
    آدما مثل عکس هستن …
    زیادی که بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین !

13. نپسندیدن Turbo نپسندید
صفحه 32 از 39 نخستنخست ... 223031323334 ... آخرینآخرین