ای جانم ! پول ددی !؟
ای بابا ! باز که حرف فرشید و کشیدین وسط :| اقا این چه کاریه !؟ من رو فرشید حساسم شما هم میدونین ، حالا هی باید از نقطه ضعف ما بگی !؟ به خدا اگه خودش بود اگه من یه کلمه حرف میزدم . فرشید داداش من بوده :| با هم زندگی کردیم . حرمت یه سری چیزا رو از این بازی کثیفتون جدا کنین .
الان مشکل شما الکاپنه !؟ من باز جواب نگرفتم ! یعمی اکانتی که من به قول شما دارم باهاش مدال میگیرم مشکلته !؟ یعنی ما از روز اول یه اکانت با کپ 18 داشتیم !؟ زشته عزیزم :|
آقای عزیز مشکل اصلی شما فرارسیدن روزهای خوش پاییزیه !!!
از روز اول میدونستیم اخرین جمعه تابستون اخرین دیدار ما با اکانت شماست !!! خب بالاخره ما هم یکی دو تا سرور به قول خودت فارم بودیم و گلد ساپورت دیگه)) حالا اون سرورایی که من گلد ساپورت بودم شما چی کارش بودی که این جوری داری جولون میدی !؟ میشه اسم 2تا اکانتتو بگی !؟ این بار دهمه که دارم خواهش میکنم اسم اکانتتو بگی . اگه نبودی و نیستی و اولای کارته پس حق صحبتم نداری :| الان من حتی شما رو reply نمیکنم که از ارزش پستم کم نشه ، این جواب هم فقط به خاطر داستان های حماسی ست که میسرایی دوست عزیز .
من بی احترامی کردم !؟ من بی ادبم !؟ بهت قول میدم تو بهترین شرایط اگه سنمو تقسیم بر سنت کنن و حاصل رو گرد رو به بالا کنن میشه 2 !!! بعد که شما با من این جوری صحبت میکنی با ادبی !؟ اقا بازیه به خدا ! این جوری بخواین حرص بخورین سرور دوم که رجیستر کنین سکته میکنین :|دقیقا نفهمیدم چیو میخوای نشونم بدی !!! نمیفهمم چرا یکی میاد عکس دهاشو میذاره !!! ما 50کی گرزی تا حالا یه جا ندیده بودیم :| دمت گرم ما رو مفتخر کردی :| پس وای به حال سرور اگه بیگ همر سایدا دیگه این باشه :| اون همه فیدر همه تو دل هم و اخرش 50کی فقط تو یک ده !!!!!!!
عزیزم ، برادرم ، دوست عزیزم !!! تا وقتی یه سرور که ما بودیم ( به هر عنوانی ، فارم ، گلد ساپورت ، دوال ، هرچی ) اسم اکانتتو نگی و نگی چی کاره بوده پست نذار اینجا وگرنه یه کار میکنم روت نشه بیای تو فروم دیگه :|
پ.ن :
پ.ن :
پ.ن :همه میدونن من مشکل داشتم با اقا احسان رو اکانت LiMoO ولی تو بازیه مشکلم . ایشونم یه بار در مورد فرشید به من گفتن که ناراحت شدم ولی بعدش اوکی بود . البته اقا فرنود محبت کردن و با نامه ای که امروز جواب ما رو دادن به ما ثابت کردن بعد 13 14 سال کار تو بازار تهران میشه هنوزم بعضی ها رو نشناخت . دوست دارم فرنود جان فقط من خودم در مورد دژکوب مشکل دارم
پ.ن : دوستان مطمئن باشین جهت همدردی حداقل 3بار این اهنگ رو تا 1 مهر گوش میدیم :
Zed Bazi Ft JJ & Sijal & Nassim - Tabeston Kootahe
ختم کلام : منتظر اسم اکانتاتم !!! تا وقتی نذاشتی پستم نذار !!!