-

نوشته اصلی توسط
Turbo
از آقا امید می خوام که به خاطرات توجه نکنند. بارها تو نامه ها واسه یه اتفاق خاص هر دو طرف قضیه خاطراتی از دژکوب سابق تعریف می کنند که باهم در تضاد هست.
بهتر مبحث عقلانی بره جلو نه احساسی نه خاطراتی!
شرایط زیر رو در نظر بگیرید:
پسورد لیدر یه اتحاد لو میره و کلیه نیروهاش می خوره به کپ ناتار. و اتحاد می بینه که دیگه حرفی برای گفتن نداره و تصمیم به حذف می گیرند.
تو این شرایط به نظرتون برگرداند نیروهای خورده به کپ ناتار عاقلانه نیست؟ یا به نظر شما بهتره سرور بعدش تک قطبی بشه و همه در کنار هم خوش و خرم فارم بزنند؟
مثل همون مثالی که زدم تو مسابقه فوتبال بیان کفشای کاپیتان رو بدزدند تیمش دیگه بازی نمیکنه حالا تیم بره کنار بهتره و تیم مقابل دروازه خالی گل بزنه یا کفشای کاپیتان رو بهش برگردونیم؟
به نظر شما آیا جبران تخلف میشه دخالت در بازی؟
حالا شما بیا به من توضیح بده فرق منی که تک تک این موارد رو رعایت کردم با کسی که حتی این موارد رو نخونده چیه؟ !
http://blog.dejkoob.ir/?p=47
اگر قرار باشه حتی با وجود این توصیه ها مولتی هانتر هوای کسانی که دقت نمی کنن رو داشته باشه , پس منم 1000 نفر رو که نمیشناسم بیارم رو اکانت خودم که هم برم بچسبم به رنک 1 و هم اینکه مشکل گلد نداشته باشم ... اگر هم اتفاقی برای اکانت افتاد مولتی هانتر سریعا شرایط رو به حالت اولش برگردونه ! به نظرت این با عقل جور در میاد؟!
فرق منی که ترجیح میدم تنهایی بازی کنم و امنیت اکانتم بالا باشه و یه اکانت متوسط داشته باشم , با کسانی که 10 نفره بازی میکنن و خیلی هم بهتر از من کار میکنن ولی امنیت اکانتشون 10% باشه ( با فرض اینکه امنیت اکانت من 100% باشه ) چی هست؟
وقتی یه تیمی 10 نفره بازی میکنه باید عواقب این جور مساعل رو هم بپذیره ... اگر مولتی هانتر این اتفاق هارو براشون جبران کنه در حق من ظلم نمیشه؟
ویرایش توسط ZartVam : 09-19-2014 در ساعت 12:48 PM
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
هیتلر
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن