نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 388

موضوع: بحث و گفنگو پیرامون سرور c1.t

Hybrid View

مدیریت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 54 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mr.3x نمایش پست ها
    سلام دوستان امیدوارم سرور ب کامتون باشه

امید جان میخواستم ببینم امکانش هست برای این سرور هم تاپ بیگ همر رو فعال کنید؟

با تشکر
    متاسفانه به علت ورژن این سرور این امکان وجود ندارد.
    تنها حالتی که میشه اینکارو کرد نادیده گرفتن گذشته است.
    یعنی یه پلیر می تونه در پایان سرور با رو کردن گزارشی مربوط به زمان قبل از فعال شدن بیگ همر ادعا کنه که همر قوی تری داشته و چون در قبل از استارت بیگ همر بررسی توسط سیستم انجام نمیشده ممکنه این ادعا واقعا صحت داشته باشه و کل سیستم رو زیر سوال ببره.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
    متاسفانه به علت ورژن این سرور این امکان وجود ندارد.
    تنها حالتی که میشه اینکارو کرد نادیده گرفتن گذشته است.
    یعنی یه پلیر می تونه در پایان سرور با رو کردن گزارشی مربوط به زمان قبل از فعال شدن بیگ همر ادعا کنه که همر قوی تری داشته و چون در قبل از استارت بیگ همر بررسی توسط سیستم انجام نمیشده ممکنه این ادعا واقعا صحت داشته باشه و کل سیستم رو زیر سوال ببره.
    بهههههههههههههه!!! ببین کی اینجاست! امید جون! بگو حامدم بیاد با هم میخوام یه حالی به فروم بدیم از این یکنواختی دراد! :دی
    آقا کل NE گذاشته رو حذف تو پروفایل ها هم معلومه دلیل هاش چیه،

ولی جالبیش میدونی چیه؟ اینکه حامد عزیز(مولتی هانتر ۱۴۷ سرور) اومده مارو نیمه بن کرده بخاطر اینکه میخوایم حذف کنیم!! )))
    حالا بعضی میپرسن نیمه بن چیه؟ :| خب توضیحش سادست :

ممکنه ما بخوایم در حین حذف یکی رو بزنیم! اونوقت نیمه بن یعنی چی؟ یعنی ما میتونیم غارت بزنیم ولی حمله عادی نه! یعنی عملا میگه برادر من، من میدونم تو میخوای کیارو بزنی منم باهاشون حال میکنم نمیخوام بزنی که مجبور شم دف از مولتی هانتر براش اینسرت کنم! پس حمله عادیتو بر میدارم که همرتو لانچ نکنی ))))

تعریف دیگه ی نیمه بن اینه که میتونیم نامه هارو بخونیم ولی نمیتونیم نامه بدیم! پروفایل عوض کنیم که خدای نکرده دست اینارو پلو بقیه رو نکنیم! نترس نمیکنیم! ))) یعنی اصلا این کار من الان رو کردن نیست! بچه ها میدونن چیه )

پس من برم به .Com بگم این نیمه پانیشم اضافه کنن به قوانین ))))) برای پارتی بازی حیاتیه )))))

آقا کاری ندارید من برم نامه رو واسه اونا تنظیم کنم بدرود!

پ.ن. بمونید با سرورتون و حامد جونتون! عزیزشونین :دی