نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdiar نمایش پست ها
سلام دوستان
این اولین پستی هست که کلا تو فروم میذارم
تبریک میگم به بچه های se
دوم اینگه همه ی تقصیرارو گردن میگیرم اکانت پرزیدنت دیشب دست من بود و من کوتاهی کردم اگر سهیل بود هیچوقت این اتفاق نمی افتاد
با این زحمتی که کشیده بود انقدر مرد بود که نگه کی رو اکانت بود دیشب...
به هر حال من ادعایی ندارم
من از اول رو اک M a H d I a R بازی میکردم و اولین سرورم بود که جدی بازی میکنم اشتباه زیاد داشتم ولی همرم رو برای ساید زدم بعدم اک رو دادم به بچه ها
یک نفر تو این سرور پشت من بود و دستم رو گرفت با اینکه بازی بلد نبودم و من رو نمیشناخت هر موقع سئوال داشتم با روی باز جواب میداد و خیلی چیز ها ازش یاد گرفتم همچین آدمی واقعا کم پیدا میشه من مدیون آقا مهدی از اک pOtEntAtE هستم
و اخلاق و گذشت رو از آقا سهیل یاد گرفتم امیدوارم بتونم براش جبران کنم
واقعا از همتون یاد گرفتم و یاد میگیرم و به این افتخار میکنم...
اگر کسی این مدت از ما رنجیده ازش عذر خواهی میکنم
ولی سرور خوبی بود انشاالله سرورای بعد در خدمتتون هستم
سلام مهدیار جان.داداش به خودتم گفتم یه روزی یکی به ما یاد داد درست بازی کردن رو یادش بخیر اولین سرور 3 که اومد بود که دژکوب برای اولین بار بازی کردم.منم هروقت میبینم کسی وقت میزاره بازی میکنه وتلاش میکنه خوشحال میشم این یکم بازی که یاد گرفتم به همچین بچه های گلی تقسیم کنم کلا لذت این بازی به همین که رفقا به هم کمک کنن خیلی ارزشش بیشتر از هرچیز دیگست.بماند که کل کل جذابیت داره و تن منم میخواره برای کل کل.به ما که کسی کمکی نکرد دم همشون هم گرم.همر هم که دیدن بیگ بدتر شد.بازی دیگه بعضی ها رفاقت ترجیح میدن بعضی ها هم دوست دارن به چشم بیان بیشتر.بعضی ها هم ادای دوستی درمیارن.خسته نباشی مهدیار جان.
خسته نباشید هم میگم به داش سهیل که خیلی برای اکانتش زحمت کشید چه از لحاظ همر چه دفاعی.البته یه خسته نباشید هم میگم به دوال سهیل اسمش هم یادم نمیاد هرچی فکر میکنم سهیل هم که اسمی نبرد ازش فکر کنم یادش رفته اونم خیلی شبا مثل سهیل پای اکانت بود تا جایی که من یادمه.
یه خسته نباشید هم میگم به بچه های ج ش و علی کینگ اس ای برای پلنی که زدن .