-
ابتدا اینکه من کوچیک همه هم هستن ...
دوم اینکه من نهایت تلاشمو کردم ...
اکانت پرزیدن بیگ همر سرور رو با کتیبه جنگ اموز یونیک با بیشترین غارت و بیشترین دفاعی داشت ...
ساید NW خیلی پلیر کم داشت ...
متاسفانه تقصیر ساید نبود هر کی از راه رسید فروخت رفت ( برا همین ما گرفتیم که دست ساید دیگه نیوفته )
اگر اتکی روی بچه ها میومد اولین نفر دفاعی اکانت من میرفت ...
اکانت Life For Ever درست میگه ... پلن خوبی بود ...
اول ازینکه هیچکدوم از بچه ها به دفسازا دسترسی ندارن ( حدودا 3 میلیون دفاعی رو دف سازای من بود )
دوم اینکه اکانت های NE دست من بود اما بی اجازه دفاعی ندادم ...
سوم اینکه حتی 70 % دفاع اکانت من رو اکانتم نبود عکسم گرفتم ... فرستاده بودم رو همون اکانت Slipknot که کپ خالی شه راید بزنم ...
در هر صورت من خوردم اما یه توقع کوچیک دارم که فکر نکنن حداقل بازیم بده ...
5 روز دیر اومدن تو اکانت 3 ایکس ... زدن کپ تو یه ساید دیگه ... 120 کیلیو تلفات ابتدای بازی ... از دست دادن یه همر فردای کتیبه ...
3 میلیون دفاعی کشیدن متمرکز روی یه اکانت ( 570 کیلو دلاور فقط ) چرخوندن 10 تا دف ساز یک نفری ...
ساپورت کردن کل ساید ... که 4 تا پلیر داره ( اس ای و اس دبلیو خیلی پلیر فعال داره ) 2 نفری کار راحتی نیست ...
تایم افف اکانت من از ساعت 3 شب تا 9 صبح هر روز بود ... چراغم اگر روشن بود پی سی روشن بود ...
در هر صورت بازم میگم من همه تلاشمو کردم ...
زحمت کشیدم 7 میلیون دفاعی ساختم وقتی نتونستم ازش استفاده کنم پس اشتباه از من بوده ....
اما مهم اینه تمام تلاشم رو کردم
مهمتر دوستا و خاطرات خوبی که پیدا کردم
کوچیک همه ...
سهیل
ایشالا یه سرور دیگه ... یه وقت دیگه با همین دوستان ...
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
MR-PRESIDENT
اکانت پرزیدن بیگ همر سرور رو با کتیبه جنگ اموز یونیک با بیشترین غارت و بیشترین دفاعی داشت ...
ساید NW خیلی پلیر کم داشت ...
متاسفانه تقصیر ساید نبود هر کی از راه رسید فروخت رفت ( برا همین ما گرفتیم که دست ساید دیگه نیوفته )
اکانت Life For Ever درست میگه ... پلن خوبی بود ...
اول ازینکه هیچکدوم از بچه ها به دفسازا دسترسی ندارن ( حدودا 3 میلیون دفاعی رو دف سازای من بود )
دوم اینکه اکانت های NE دست من بود اما بی اجازه دفاعی ندادم ...
سوم اینکه حتی 70 % دفاع اکانت من رو اکانتم نبود عکسم گرفتم ... فرستاده بودم رو همون اکانت Slipknot که کپ خالی شه راید بزنم ...
5 روز دیر اومدن تو اکانت 3 ایکس ... زدن کپ تو یه ساید دیگه ... 120 کیلیو تلفات ابتدای بازی ... از دست دادن یه همر فردای کتیبه ...
3 میلیون دفاعی کشیدن متمرکز روی یه اکانت ( 570 کیلو دلاور فقط ) چرخوندن 10 تا دف ساز یک نفری ...
ساپورت کردن کل ساید ... که 4 تا پلیر داره ( اس ای و اس دبلیو خیلی پلیر فعال داره ) 2 نفری کار راحتی نیست ...
تایم افف اکانت من از ساعت 3 شب تا 9 صبح هر روز بود ... چراغم اگر روشن بود پی سی روشن بود ...
زحمت کشیدم 7 میلیون دفاعی ساختم وقتی نتونستم ازش استفاده کنم پس اشتباه از من بوده ....
کوچیک همه ...
سهیل
اول اینکه سهیل جان یه خسته نباشد جانانه باید بهت گفته بشه هم بابت اکانتت و هم بابت همرت و از همه مهمتر بابت اخلاقت و اینکه کاملا درک میکنی این بازیه
مورد بعدی صرفا و صرفا به جرات این رو میگم هم بازیت و هم اکانتت اینقدر ارزش داشت که علی الرغم ریسک بالاش لیدرهای ما تو جنوب شرق این ریسک رو کردند که این پلن رو اجرا کنند هر چند کوچکترین اشتباهی باعث میشد الان همرهای ما دیوار میشد ! پذیرفتن این ریسک و اجراش کاملا نشون دهنده ارزش بازیت و این که پلیر قابلی هستی
تو همه مراحل زندگیت شاد باشی و پایدار
سرور d1 امیدوارم تو یه متا باشیم
پ.ن. آرمان اکانت دومی رو هم بپرون اونور دست تنهام
-
سلام دوستان
این اولین پستی هست که کلا تو فروم میذارم
تبریک میگم به بچه های se
دوم اینگه همه ی تقصیرارو گردن میگیرم اکانت پرزیدنت دیشب دست من بود و من کوتاهی کردم اگر سهیل بود هیچوقت این اتفاق نمی افتاد
با این زحمتی که کشیده بود انقدر مرد بود که نگه کی رو اکانت بود دیشب...
به هر حال من ادعایی ندارم
من از اول رو اک M a H d I a R بازی میکردم و اولین سرورم بود که جدی بازی میکنم اشتباه زیاد داشتم ولی همرم رو برای ساید زدم بعدم اک رو دادم به بچه ها
یک نفر تو این سرور پشت من بود و دستم رو گرفت با اینکه بازی بلد نبودم و من رو نمیشناخت هر موقع سئوال داشتم با روی باز جواب میداد و خیلی چیز ها ازش یاد گرفتم همچین آدمی واقعا کم پیدا میشه من مدیون آقا مهدی از اک pOtEntAtE هستم
و اخلاق و گذشت رو از آقا سهیل یاد گرفتم امیدوارم بتونم براش جبران کنم
واقعا از همتون یاد گرفتم و یاد میگیرم و به این افتخار میکنم...
اگر کسی این مدت از ما رنجیده ازش عذر خواهی میکنم
ولی سرور خوبی بود انشاالله سرورای بعد در خدمتتون هستم
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
KAMI_SHAKH TEAM
سلام به همه دوستان
تبریک به مهاجم و مدافع
همچنین تبریک به سهیل بابت اخلاقش تو بازی
یه تبریک دیگه به بچه های ne برای کتیبه چشم یونیک که ایندفعه برعکس چند بار گذشته به جای یک کیلو نیم کیلو بودن ولی مردونه زدن!
پس من چی؟
(((((((
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Sadegh_Samadi
پس من چی؟

(((((((
sadegh to0o khab bodi on moghe
-

نوشته اصلی توسط
KAMI_SHAKH TEAM
سلام به همه دوستان
تبریک به مهاجم و مدافع
همچنین تبریک به سهیل بابت اخلاقش تو بازی
یه تبریک دیگه به بچه های ne برای کتیبه چشم یونیک که ایندفعه برعکس چند بار گذشته به جای یک کیلو نیم کیلو بودن ولی مردونه زدن!
کامی یه تبریک هم برا چکمه کوچیک بگو :دی
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mr-president
ساید nw خیلی پلیر کم داشت ...
اکانت life for ever درست میگه ... پلن خوبی بود ...
دوم اینکه اکانت های ne دست من بود اما بی اجازه دفاعی ندادم ...
سوم اینکه حتی 70 % دفاع اکانت من رو اکانتم نبود عکسم گرفتم ... فرستاده بودم رو همون اکانت slipknot که کپ خالی شه راید بزنم ...
کوچیک همه ...
سهیل
تبریک میگم به دوستان جنوب شرق
همرهای قشنگی بود و واسشون زحمت کشیده شده و وقت و انرژی و پول خرج شده
سهیل جان فدای سرت
درسته nw دیگه همر واندر زن نداره و پره همر جنگی کوچولو هست اما فدای یه تار موات
مشکل شمالغرب بی پلیری بود از همون اول سرور تا حالا و یه جایی هم یقمونو می گرفت که گرفت وقتی که اکانت های 4 5 تا لیدر اصلی اول سرور شمالغرب دیگه وجود نداه چی بگیم؟؟؟؟؟
کلا پلیرهای شمال غرب فکر نکنم به بیش از 10 نفر برسه و انتظاری هم نمیره
اما راحت شدیم.....
-

نوشته اصلی توسط
_ARTEMIS_
کامی یه تبریک هم برا چکمه کوچیک بگو :دی
سلام نیما همر کپ داره میاد بالا کاریش نداری؟:دی
-

نوشته اصلی توسط
Xyster
sadegh to0o khab bodi on moghe

زاکی تو چی؟:ددددیییی
-

نوشته اصلی توسط
partizan
ببخشید این دفاعی چند میلیونی جسارتا زمانی که داشتن رو اکانت شما بکس جنوب غرب پاتیناژ میرفتن دقیقا کجا بود؟
کلا حال می کنیا پستای منو ریپلی می کنین!
دف خواستی بگو نشونت بدم بریزه :دی!
راستی 65تا ده از نزدیک دیدی؟
و باز هم در ضمن اتک هایی که رو a s m زدین به قول خودتون با 3تا چیف اومده بودین چیف کنید یادتونه که ؟؟؟؟
اونا همش مال من بود :دی!
خوب بخوابی