صفحه 34 از 82 نخستنخست ... 24323334353644 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 340 , از مجموع 818

موضوع: سرور c3 بیگ همر

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

بقول یکی از دوستام اقااااااااااااااااا من از همین تیریبون اعلام میکنم
    یه سرور دات کام نه سرور فیک مثل این یارو 100 اکانت داره فقطم گلد میزنه یه سرور اصلی یا دات کام یا هند یا مجارستان یا هرجا که دوست داری بجوز ایران معرفی کن عزیزم
    من شخصا با اکانت جوجه رنگی توش ریجستر میشم
    منه بی سابقه جوجه رنگی فنچ نوب یه طرف تو و تمام دوستای پرو پلیره سابقه بالای 7 سال 200بار واندر 100 کردت یه طرف تمام این دوستان حاظر در اینجام شاهد
    دیگه بقیشو نمیگم من مثل تو دوستات اهل فک الکی زدن نیستم هی بگم ال میکنم بل میکنم اینجور چیزا دوست داشتی بگو بازی کنیم تو بازی میخوام فارم توپولت بشم
    سرور نزدیک استارت هست عزیزم زود فکراتو بکون

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

ادب مرد به از دولت اوست ...
    م خ

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mojtaba_Matrix نمایش پست ها
    علی چطوری
    خائن کجا بازی میکنی
    اکانت مارو که شمال شرق لطف کرد همرشو زد به بچه های خودمون و کتیبه رو هم برد اکانتو هم با فحش هایی که داده بودن به بعضی اکانتها باعث شدن بن بشه
    اما یه نامه به اکانت MeMoL بده ببینم بازی یاد گرفتی یا نو. لووول
    lol
    مجتبی حاجی منم اینها اغفال کردند ( دلم واسه محمد تنگ شده ازاونجایی که خودت می دونی من خطم ماهی یک بارعوض می شه :پی
    تلش بده بیاید بگم پاشو بیا فارمت کنم

من تو دژکوب فقط یک ارزو واسم مونده محمدرضا یک ربع دیگه باشه کپش بزنم زیرفیک تاصبح بیدار باشه بعد نان کپش صبح بخوره خخخخخخخخخ

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mojtaba_Matrix نمایش پست ها
    خودتم معرفی میکردی دیگه عزیزم
    والا من یه 2 هفته ای هست اومدم ببینم سرور چطوریه اما پشیمون شدم چون بازم همون بازیه کثیف رو برخی بچه های شمال شرق انجام دادن و اکانتی که من روش بودم به اسم xXx همرشو زدن به بچه های خود جنوب غرب و کتیبه رو اکانت را بردن. حالا من هیچی تازه اومده بودم اما اون بچه هایی که این همه مدت بازی کردن همه تلاششون به هدر رفت با این کار. واقعا متاسفم برای کسایی که این کارو کردن. خدارو خوش نمیاد این کارها. پاک بازی کنید اگر ادعاتون میشد
    من رضا گربه نره همیشه تو شمالغرب بودم جز سرور شش ام تو جنوب شرق بودم

همونی که سرور شش اسپید کاظم جیا همرشو زد تا دهکده همرتو صفر کنه و نتونست اکانت ZoRo

به این خاطر یادمه چون تنها کسی بودی که واسه ربع درب و داغون (منظورم سرور شش اسپیده) جنوب غرب داشتی بازی میکردی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Chiefer نمایش پست ها
    والا اسم اکانت همه مشخصه عزیزم تو اسم بگو

علی جان این یارو پر* ریزان اصن تو باغ نیست : )))) اصن نمیدونه من کیم فک کنم بازیکنه فرومه میاد تو فروم فقط : ))) ولش کن .

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط big hammer نمایش پست ها
    بقول یکی از دوستام اقااااااااااااااااا من از همین تیریبون اعلام میکنم
    یه سرور دات کام نه سرور فیک مثل این یارو 100 اکانت داره فقطم گلد میزنه یه سرور اصلی یا دات کام یا هند یا مجارستان یا هرجا که دوست داری بجوز ایران معرفی کن عزیزم
    من شخصا با اکانت جوجه رنگی توش ریجستر میشم
    منه بی سابقه جوجه رنگی فنچ نوب یه طرف تو و تمام دوستای پرو پلیره سابقه بالای 7 سال 200بار واندر 100 کردت یه طرف تمام این دوستان حاظر در اینجام شاهد
    دیگه بقیشو نمیگم من مثل تو دوستات اهل فک الکی زدن نیستم هی بگم ال میکنم بل میکنم اینجور چیزا دوست داشتی بگو بازی کنیم تو بازی میخوام فارم توپولت بشم
    سرور نزدیک استارت هست عزیزم زود فکراتو بکون

روت میشه اومدی پست میزاری ؟؟ شما همونی هستی از خونوادت حرف زدم گفتی میدونم ؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدم خندیدی به اون کسی که من مورد عنایت قرارش دادم دیگه ؟ : ))) مگه نمیگی بازیکنم ؟؟ تو 12 ساعت جمت کردیم دیگه چی میخوای اینو حتما تو سابقت بزار قهر کردم با سایدم کتیبمو دادم به دشمن : ))) حتما اینو تو سابقت بزار اون حرفای منم توش بزار راستی دیر تر حذف میکردی بچه ها گلداتو چیف کنن دفاع بسازن اومذی رو اکانتم 4000 گلد رو دزدیدی همر هامو هم کوبیدی به ناتار کاملا مشخصه بازی چقد برات بی اهمیته : ))))) باو اینجا پست نزار دفع دیگه از چت هامون عکس میگیرم میزارم اینجا ها پست نزار پسرم دوالت اون روز تو اسکایپ از خونوادت میگفت پست نزار دیگه

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ChapDAST نمایش پست ها
    علی جان این یارو پر* ریزان اصن تو باغ نیست : )))) اصن نمیدونه من کیم فک کنم بازیکنه فرومه میاد تو فروم فقط : ))) ولش کن .
    به به جناب تاپ لیدر خوب هستید؟
    سلامتید؟
    پلنرتوون خوبن؟
    http://c3.dejkoob.ir/spieler.php?uid=1644
    اینم لینک اکانت یا شیخ
    میخوای هماهنگ کنم بیای یه فیدر بزنی از اکانت ما وجدانا به کل سابقه دژکوبیت میارزه ! فقط خودت بزن ! کاتا ها رو هم جلو جلو زدی خیالی نیست

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    به به جناب تاپ لیدر خوب هستید؟
    سلامتید؟
    پلنرتوون خوبن؟
    http://c3.dejkoob.ir/spieler.php?uid=1644
    اینم لینک اکانت یا شیخ
    میخوای هماهنگ کنم بیای یه فیدر بزنی از اکانت ما وجدانا به کل سابقه دژکوبیت میارزه ! فقط خودت بزن ! کاتا ها رو هم جلو جلو زدی خیالی نیست
    عزیزم چند سالته ؟؟ بالای 20 بودی من دژکوب دیگه بازی نمیکنم همین چن روز پیش دیوارت کردم سوپر پلنر عجب رووییی داری : )))))

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

عزیزم چند سالته ؟؟ بالای 20 بودی من دژکوب دیگه بازی نمیکنم همین چن روز پیش دیوارت کردم سوپر پلنر عجب رووییی داری : )))))
    یعنی الان خدایی فکر میکنی داری دژکوب بازی میکنی؟!!!
    با اون وضع لانچ کردنت ! با اون وضع سایدت ! با اون وضع تارگت انتخاب کردنت !
    من اعتماد به نفس تو رو داشتم با دمپایی آمریکا رو فتح کرده بودم !

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

احتیاج به سن دوست ما نیست همینجوری بازی نکنی بهتزه..یه جماعتی و خوشخال می کنی. نمی دونم چند وقته داری دژکوب بازی می کنی، اصن نمی دونم کجاها بازی کزدی..واسم مهم نیست..چون فرقی در نوب بودنت نداره، چون هنوز نمی دونی دژکوب چیه
    میدونی؟؟نه.فک می کنی دژکوب یعنی مولتی بازی.. یعنی این اکانت و بخری اون اکانت و بخری. خودمنیم کل سایدتون چند تا پلیر داره؟؟بشمرم یا میشمری؟ دوست ما تازه این سرور یه اکانت ما ملحق شده ولی سابقه ای که پشتش هست از کل سایدتون بیشتره

سابقه منم میخوای بدونی؟؟
    من و با اکانت guns.4.war میشاسن می تونی از هرکی دوست داری بپرسی..البته باید کلاسیک باز باشه میدونی چیه؟! تا حالا بازی کردی که نه؟؟
    --آرمان
    جدایی طلب

صفحه 34 از 82 نخستنخست ... 24323334353644 ... آخرینآخرین