نقل قول نوشته اصلی توسط big hammer نمایش پست ها
بقول یکی از دوستام اقااااااااااااااااا من از همین تیریبون اعلام میکنم
یه سرور دات کام نه سرور فیک مثل این یارو 100 اکانت داره فقطم گلد میزنه یه سرور اصلی یا دات کام یا هند یا مجارستان یا هرجا که دوست داری بجوز ایران معرفی کن عزیزم
من شخصا با اکانت جوجه رنگی توش ریجستر میشم
منه بی سابقه جوجه رنگی فنچ نوب یه طرف تو و تمام دوستای پرو پلیره سابقه بالای 7 سال 200بار واندر 100 کردت یه طرف تمام این دوستان حاظر در اینجام شاهد
دیگه بقیشو نمیگم من مثل تو دوستات اهل فک الکی زدن نیستم هی بگم ال میکنم بل میکنم اینجور چیزا دوست داشتی بگو بازی کنیم تو بازی میخوام فارم توپولت بشم
سرور نزدیک استارت هست عزیزم زود فکراتو بکون

روت میشه اومدی پست میزاری ؟؟ شما همونی هستی از خونوادت حرف زدم گفتی میدونم ؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدم خندیدی به اون کسی که من مورد عنایت قرارش دادم دیگه ؟ : ))) مگه نمیگی بازیکنم ؟؟ تو 12 ساعت جمت کردیم دیگه چی میخوای اینو حتما تو سابقت بزار قهر کردم با سایدم کتیبمو دادم به دشمن : ))) حتما اینو تو سابقت بزار اون حرفای منم توش بزار راستی دیر تر حذف میکردی بچه ها گلداتو چیف کنن دفاع بسازن اومذی رو اکانتم 4000 گلد رو دزدیدی همر هامو هم کوبیدی به ناتار کاملا مشخصه بازی چقد برات بی اهمیته : ))))) باو اینجا پست نزار دفع دیگه از چت هامون عکس میگیرم میزارم اینجا ها پست نزار پسرم دوالت اون روز تو اسکایپ از خونوادت میگفت پست نزار دیگه